Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Езиков център Интелект /img/frontend/nomap.png"

Езиков център Интелект

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 34 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-34 от общо 34


-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-4
Работна среда
-4

Действително са изключително некоректна фирма, договорите са граждански, за да им е по-лесно после да се измъкнат. Не плащат дори парите, които сте си изкарали от часовете, а те са много малко. Отношението е на много лошо ниво, едва ли не ви карат да се чувствате виновен, че си искате честно изработената заплата. Моят съвет е въобще да не се захващате с Интелект!
P.S. Ще помоля този път да не ми изтривате мнението, явно миналия път не е било удобно за някого...


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Случайно попаднах на този форум и искам да изразя мнението си за ЕЦ Интелект. Работих в Интелект на граждански договор преди една година и имам много добри впечатления от фирмата като цяло. Управителката на Интелект е млада и амбициозна дама. От нея научих много в професионален аспект. Колегите бяха страхотни, учениците също. На Интелект желая много успехи и да продължат да бъдат все така готини.
 


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като един от представителите на ръководството на Езиков център Intellect бих желала да благодаря както за положителните, така и за негативните отзиви. Ние сме екип, който не го е "шубе" да се изправи и да говори открито във виртуалното пространство. Човек, който вярва в себе си, във възможностите си, в потенциала си, уважава колегите си и работодателите си, то тогава той е готов да посреща с гордо вдигната глава всякакъв тип градивна критика. Ако прецени, че не е способен да продължи, просто се отказва. На всички ни е ясно, че винаги ще има колкото доволни, толкова и недоволни. Ние не сме фабрика за изпълняване на желяния, която стои с отворени обятия и очаква да посрещне всеки свой нов колега, за да може да му изпълнява всичките реални и въображаеми прищявки. Ние сме област, която дава възможност на креативните, амбициозните и мотивираните млади хора да изявят таланта си на една сцена, наречена класна стая. Всички хора знаят, че незаменими в работата няма и че, колкото и голям професионалист, педант и образец за подражание да е един преподавател, то със сигурност има такива, които са много повече. Ние не молим преподавателите, които не се чувстват добре в средата, която осигуряваме, да работят против тяхната воля. Ние подбираме екип от хора, готови да усвоят нови и съвременни методи на преподаване и да могат да работят без да изчитат дословно и наизустяват учителското ръководство. Всеки, който не може да се впише в изискванията бива отстранен или напуска.
В преподавателското съсловие има един основен проблем - когато не можеш да си признаеш собствените недостатъци, започваш в детайли да изучаваш тези на своите колеги. И за да не те заподозре някой, колко всъщност неспособен си, започваш да изтъкваш и да натякваш чуждите грешки.
Ние сме от хората, които ще вземат под внимание всяко едно мнение и ще уважат смелостта на колегите си да станат и да споделят открито своето мнение.
С ужажение,
Теодора Кирова
методически директор, Езиков център Intellect


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Никога не се подлъгвайте да започнете там. Шефката е абсолютно непрофесионална и некомпетентна жена. Липса на организация, която може и да се преживее, ако не беше другото. Договори за повечето служители няма. Ако има, те не се вадят пред НАП веднага, а се крият за евентуални проверки. Ако все пак подпишете договор, той ще е с безумни клаузи, а и ще ви осигуряват на минимална сума. Ако искате пълни осигуровки - моля, ще си ги внасяте сами. Заплатите на служителите се бавят месеци наред, докато "професионалната" госпожа пътува из чужбина и не й дреме дали можете да си платите за храна и вода или не. Нищо чудно че повечето служители са млади и неориентирани студентчета, друг рядко би се излъгал. Не се вързвайте на избирателните мнения на клиенти в сайта им и на това, което говорят на интервюто. Говори се едно, после се оказва друго. А и клиентите не виждат всичко. Самото заплащане пък е направо жалко, дори и да имате късмета да ви го дават навреме. С три думи: търсете друго място!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?