Поканиха ме на тестов урок. Подготвих урокът, отне ми доста работа. Отидох, изнесах го пред една многоуважаема възрастна дама и една млада служителка. Урокът мина добре, смяхме се. След урокът обаче съвсем неочаквано за мен многоуважаемата възрастна дама ме направи на две стотинки, оценявайки трудът ми. Почуствах се като ударен с гръм от самият Зевс. Отново съвсем неочаквано след няколко дни ми се обади служителка, за да ми каже че урокът е минал добре и да ме покани на интервю с "корпоративният мениджър".
В Понеделник, денят на уреченото интервю, което аз очаквам с радост, сутринта ми се обажда същата служителка за да ме извести, че интервюто е отменено, защото са намерили по-подходящ човек.
Сега обаче като чета "мненията" тук по-скоро се радвам, че така се стекоха нещата.
Подробна оценка от Влади
Леле от скоро работя тук, нямам още твърдо изградено мнение, но прочетеното тук... Ме втрещи. Това, което мога да кажа за краткия си опит в Интелект е, че всичко изглежда наред. Средата е приятна, за преподавателите всичко е много улеснено, не проверяваш изпити - всичко е компютъризирано, имат разкошна дигитална система за преподаване на Оксфорд... Да, с договорите не е толкова стабилно, но... Това са учителски позиции на хонорар, повечето школи са така, който иска нещо друго - да ходи в държавно училище. Аз имам доста опит - и добър, и лош, не намирам нищо притеснително. За почасова работа спокойно може да се изкарат 1000 лв месечно.
Подробна оценка от Антоанета
Кризата не удари само госпожата Ваня Ананиева. С труда на наш гръб /основно административните служители и преподавателите/ си купи имот и построи нова къща в синеморец. Кой после е глупака? Със сигурност не е г-жа Ваня от Езикови училища интелект, а такива като мен дето подписват граждански договори...
Подробна оценка от Angelina
Клиент съм в Интелект от много време и мога да кажа, че те са най-коректната фирма на коята съм попадала. Изключителни професионалисти и добри хора. Обучението им е на много високо ниво. Тъй като забелязах, че доста от Вас коментират цените на курсовете и учебниците. Може да проверите цените в други конкуретни школи. Препоръчвам Ви школата и благодаря за корекността толкова време!
Подробна оценка от Дани
Много съм разочарована от Ваня Ананиева от Интелект! Некоректно отношение , дребнавост и интриги. Съжалявам, че някога въобще съм работила , в тази фирма! Мошеници лъжещи публично...
Подробна оценка от Фена
При ЕТ Ваня Ананиева договорите са граждански - защо? Аз тепърва разбирам защо е така от данъчните. Бившите ми вече колеги са с много ниско ниво на познание и самоуважение за да работят в тази интригантска и унизителна обстановка за под 10 лева на час.
Подробна оценка от Стоян
Ваня Ананиева бави заплати докато обикаля света за туризъм с нашите пари...не ги е срам и да се хвалят по фейсбука!
Подробна оценка от Иван
Много скъпо и отделно се плащат учебниците. Качеството на преподаване е слабо! Прехвалена история...
Подробна оценка от Ваня Ананиева
Много моля, хора, които нямат отношение към училищата и хората, работещи при нас, да си задържат мнението. Лесно разпознаваем е стилът на писане, подобен тип поведение е характерен за слаборазвити интелектуално хора. Пожелаваме ви здраве и повече оптимизъм, тази злоба няма да ви доведе далече. “По делата ще ги познаете”. Само това ще кажа :)
Ваня Ананиева е манипулатор! Безочлива лъжкиня с никакво дори и елементарно чувство за отговорност към нас учителите, които ѝ плащаме на нея и на Гешева и Рачев екскурзиите и маркетинга да се правят на голямата работа и светии...пак бяхме по празниците само на аванс!!!!