Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сигма Холидей ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Велико Търново, ул. ПЛИСКА, 3, вх. В, ет. 5, ап. 9&markers=Велико Търново, ул. ПЛИСКА, 3, вх. В, ет. 5, ап. 9

Сигма Холидей ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Надявам се, че няма да ми се наложи да посетя пак този хотел в с. Огняново! Ужасно обслужване, условия, които нямат нищо общо с обявените в сайта им, космически цени и т.н. Някои хора си мислят, че построявайки с пари от САПАРД хотел и знаят как се ръководи този бизнес.
Ако искат да задържат и малкото си клиенти, скоростно трябва да си сменят целия персонал, като почнат с момичетата на рецепцията - това би трябвало да са лицата на хотела, но вместо да предразполагат посетителите, на гостите им идва тутакси да избягат.... И няма да сгрешат!
Ще кажа на всичките си познати да стоят далече от подобно място! Дори не ми се говори за какво става въпрос в този така наречен хотел - аз мога спокойно да го нарека Хотела на Ужасите!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?