Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Пропърти Мениджмънт ООД /img/frontend/nomap.png"

Пропърти Мениджмънт ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Все още ли е толкова страшно положението във фирмата?Гледам,че имат доста обяви ,тоест бизнеса расте ама отношението променило ли се е?


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-3
Работна среда
0

Като бивш служител на тази фирма бих искал да споделя моят скромен опит с дадената фирма.
Това е фирмата, която произвежда интернет игри.
Там работих, като програмист.
По същество след като те наемат на работа и доиде време за плащане, не получаваш заплата, защото били забравили да ти кажат, че 1 вият месец през, които работиш ти го плащали ако случайно решиш да напускаш.
Както всяка една Ит фирма си има дизайнер, които се грижи за вида на продуктите, които се произвеждат, тука нещата седят по-малко по различен начин, искат програмиста да им бъде дизайнер и поради тази причина почват да те изкарват, че си бил човек без въоображение, защото не си вложил от себе си за дизайна, които ти е даден от един от служителите на фирмата под вид нарисуван с химикала на лист. Защото дизайнерът които случайно съществува там е такъв мурзел, че освен да яде по двойна порция обяд незнам какво др. върши.
Друга същественна черта е когато проекта не върви е да ви събират на среща целият екип вечерта към 21 часа, когато работното време ти е свършило слъчайно преди няколко часа, естевено забрави да ти платят това време. Проблемът, които се оказа, че най-много дразни шефът, бил че трябвало да си отделяш от свободното време за да им работиш, та дори и през уикендите за това просто нямам коментар ( това е причината на която ще ви уволнят).
За прослувутите, игри които чели измисляли, аз не видях да се измислили нещо ново, всичко е открадното от подобни игри из интернет. Та общо взето тази фирма е такъв смях, че нямам думи.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?