Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дигеста консулт ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Дигеста консулт ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Напълно потвърждавам всичко написано, като само мога да добавя, че адвоката Шопов и по-малката от двете сестри са любовници от много години, което обяснява много от нещата, които се случват в кантората. "Професионализма" на кантората може да се опише само с две думи: "Лъжи и Големи лъжи". Адвокатът Шопов се държи с всички така, сякаш е ял и пил цял живот с Господ, но всъщност е абсолютен въздух под налягане. Целта на "адвокатската" му работа не е да се помогне на клиента, а да му се вземат парите. Ако дадена работа може да се свърши по три начина - рационален, сложен и много сложен, то тя се свършва по последния за да може да се оправдае космическия хонорар, който адвоката Шопов е поискал. Да не говорим, че в определение случаи хонорарът се получава за нищо или просто за някоя Голяма лъжа. Всеки клиент, който е имал неблагоразумието да започне работа с "Дигеста консулт" е подлаган на системно оглозгване, като нерядко вместо хонорари се получават други вещи - включително апартаменти, коли и др.под. За професионалния ред в кантората просто е безумно да се говори, че въобще има такъв. Всичко се прави от днес за след малко, в най-добрия случай - за утре. Организацията е под всякаква критика. Писалият по-горе не е наясно, че всъщност работното време си е до 17.30 часа, но просто се закъснява с 2 часа - така, както адвокатът Шопов закъснява за ангажиментите си с клиентите ежедневно (това е постоянно и непрекъснато явление). И за награда за това, че клиентът е принуден да чака за всяка среща с часове (която нерядко и не се случва изобщо защото Шопов е толкова закъснял и оплетен в лъжите си, че не успява да отиде при него), то той получава сметка за хонорар, с който едно средностатистическо семейство в Българиия може да живее поне 3 месеца. Като заключение: Всеки уважаващ себе си юрист следва да стои далеч от тази кантора!


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Реално фирмата е собственост на адвокат Илиян Шопов, въпреки че той се води само пълномощник на управителя-съпругата му.
Евентуални места за работа са: адвокат; юристконсулт; шофьор.
При постъпване се изливат реки от мед и мляко относно късмета и привилегията да се работи там. След втория месец се оказва, че "нещата не вървят добре" и следва да получаваш два пъти по-малко от договореното /по документи заплатата е около два пъти минималната работна за страната/. За сметка на това работното време е ненормирано-мин. до 19.00-19.30 вечерта, като не е проблем да те привикат и в събота и неделя, естествено без това да се отразява на възнаграждението. Работната атмосфера се диктува от двете основни адвокатки /сестри при това/ и е меко казано изнервяща и напрегната. Отношението на шефа и описаните сестри към останалия персонал е отвратително и феодално-селско /което не е чудно с оглед общия им географски произход/. Ако някой се кандидатира за:
1. адвокат - да си знае че ще получава два пъти по-малко от останалите/двете сестри/ и ще има общо трима шефа на главата си - собственика и изброените "останали". Бонус е възможността да работи за слава и през почивните дни;
2. юристконсулт - на разположение на всички в офиса от девет сутринта до седем /осем/ вечерта. Отделно ще се радва и на горния бонус;
3. шофьор - интересни задължения. Освен обслужването на всички в офиса до затварянето му, работата включва и персонално обслужване на сем.Шопови. Бонус при тази длъжност е възможността да се пътува из цялата страна по делата на адвокатите/в тези случаи ставането е около 4-5 сутринта а прибирането-когато дойде/.Възможни са и пътувания в чужбина /в почивни дни/. Разбира се, изброеното не се компенсира по какъвто и да е начин.
В заключение: "Дигеста консулт " ЕООД би следвало да е последния Ви вариант за избор на нова работа. И без това едва ли ще се задържите дълго там.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?