Подробна оценка от Второ мнение
Първото мнение, си е първо мнение. Според мен няма смисъл да се извиняваш. Това си е една от фирмите, в която постоянно се взимат хора, които НЕ СТАВАТ (това според мнението на шефа, според който пък същите тези хора са ставали, когато ги е взел на работа). Нормално е твоята позната да е ядосана или обидена. Гласувам с минуси за ХИТРОН, защото не намирам за нормално тактиката да има 1-2ма човека на работа, и междувременно да се взимат още сто и двама, ей така, да се провървят из фирмата, само и само на някои хора да не им е скучно.
Подробна оценка от Писалият първото мнение
Искам да се извиня, за написаното мнение. Което е много преувеличено и написано в изблик на разтревоженост и липса на здрав разум. Всъщност не съм служител и наистина то не е обективно.
Чак сега разбирам причината поради която е съкратено момичето. И поднасям извиненията си за грубите и не на място думи.
Подробна оценка от Старо куче
Всъщност не е така. Мнението на горната колежка не е обективно тя всъщност е уволнена. Всичко си е наред в колектива и шефа е готин. Тя е освободена от работа защото не се справя и шефа предпочете да каже,че се връща колежка от майчинство вместо да й каже в очите, че не става.
Намери начин се образоваш в тази насока и не се дразни когато ти се постави слаба оценка.