Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

торо-газ оод /img/frontend/nomap.png"

торо-газ оод

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Нямя грешка в името, числото е множествено. Не само защото не съм само аз, а защото има още много, които ще сърбат попарата на тази "лоялна" фирма. Разгледах сайта, даже чух чудесни неща за Илиян Найденов /по стечение на обстоятелствата той е човекът, който наема, коли и беси във фирмата/. И така с няколко колеги започнахме работа по изпълнение на плана. Всичко чудесно, докато не стана ясно, че не само няма да си получим обещаното заплащане, а че предварителната ни договорка е само устна и няма как да докажем, че сме гооарили за трикратно по-високи суми. След няколкодневно измислено закъснение на материалите, се оказа, че Илиян дори не смята да изплати изработеното от нас. Наложи се да разговаряме с инвеститора и човекът съвсем чистосърдечно обясни, че парите са преведени месец напред. А защо не плащат на работниците не само не е негово задължение, но и за първи път чувал за това. Тръгнахме си моментално, дори се опитаха после да се свържат с нас за трудовите книжки и договорите- трябвало всичко да е законно. От устата на един лъже тази дума звучи меко казано не на място.
НЕ РАБОТЕТЕ ПРИ ТЯХ, ЩЕ СИ СПЕСТИТЕ НЕ САМО НЕРВИ, НО И МНОГО ЛИЧНИ СРЕДСТВА. А в някои страни устната договорка и стискането на ръце е повече от всеки документ...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?