Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Никром Тръба Мебел АД /img/frontend/nomap.png"

Никром Тръба Мебел АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
0
Работна среда
-5

Заплата-под всякаква критика,отношение-деспотично,връзките,а не професионализма се ценят,работи се често извънредно,а за работниците е още по-зле.Просташко отношение цари навсякъде.Издигат се необразовани хора.Не се цени човешкият труд.Всява се повсеместно напрежение.И всичко се прикрива при проверка.Пускат се незаконообразни заповеди-не се завеждат никъде.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Попаденах на обява в интернет за предлагана длъжност "Офис Мениджър" от тази фирма. От там ми се обадиха за интервю, отидох и много харесах обстановката, в която се работи, останах очарована от думите на Директора им човешки ресурси. След това ми се обадиха за 2-ро интервю, където се видях със собственика на фирмата и той ми каза, че иска дда работя нещо друго, защото съм била от хората" които не си оставят магарето в калта". Седмица по- късно АЗ им се обадих и ми казаха, че ще работим заедно, че много ме харесали и т.н. и така седмиците си минаваха, мина месец, след като отново аз ги потърсих ми казаха, че имали одит, от фирмите, с които работят за износ имали проверки............. хиляди извинения и след като отново ми обещаха, че ще се обадят взеха, че един ден го направиха и ми определиха среща за следващия ден в 13:30 на обед, както се досещате срещата не се състоя, обадиха ми се няколко пъти и остана за следващия ден в 11, после в 1, та накрая в 15:30 се видяхме и ми предложиха да се занимавам с вътрена търговия , да поема поръчките на шоурумите в София и т.н. На мен това много ми хареса обаче после пак се почна едно чакане............. още две седмици и след като отново АЗ се обадих ми казаха, че в петък същата седмица ще се видим , че не се видяхме- не сме ама много грозно, че са дали номера ми на секретарката( момичето няма нищо общо ама нали някой трябва да свърши мръсната работа), която ми се обади да ми каже, че след като ги чаках цял ден били заминали по спешност за еди си къде и щели да ми се обадят в понеделник след оперативката........... изключително несериозно отношеноие. Под множественото число разбирайте Директорката им човешки ресурси, защото аз на практика с нея съм контактувала. Та........... ако някой реши да кандидатства там за работа да си направи добре сметката коло време може да си позволи да остане без работа.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?