Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Арда-Тур ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Хасково, бул. СЪЕДИНЕНИЕ 45&markers=Хасково, бул. СЪЕДИНЕНИЕ 45

Арда-Тур ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 30 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 30


бивш служител

17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
2

Още със започването ме предупредиха че има голямо текучество. 
Стюардът поема много задължения и функции, ако някой смята че само седи и се вози жестоко бърка. 
Най-общо: проверяваш и издаваш билети, пишеш пътни листове, лепиш стикери за багаж. Товариш и разтоварваш стекове беалкохолни и минерална вода. Материална отговорност за всичко! Ако пътник вземе по погрешка чужд багаж носиш отговорност. Следиш стрикно и за заемането на местата посочени в билета, а не кой-където си иска да сяда. Пътуват много "роми", някои вдигат скандали и се оплакват за щяло и нещяло. Наливаш безалкохолни и кафе в клатещ се автобус и оливането е практика. Шофьорите са що-годе разбрани. Нямаш време от проверки и следене на пътниците кой слиза кой се качва и кой какъв багаж взема да ходиш по време на спирките до тоалетна и пада голямо стискане. Тоалетните в автобуса не работят.  После при достигане на крайната дестинация изчистваш автобуса така че да свети, и един час не ти мърда, ако има повърнато/разлято/оклепано - и повече.. Смени от по 14-16 часа.   Ако стане нередност и кажеш, те намразват шофьорите, ако не кажеш, ама се разбере, го отнасяш че си скрил или не си следял случващото се и  се пише на твой гръб. Работих няколко седмици и като напуснах не ми платиха, щото трябвало 2-месечно предизвестие, а те могат когато искат да те махнат.
Заплащане: така и не видях, но обещаваха "малко над 500".
Не обвинявам никого, че и аз блях и не питах и не проверих изрично условията на трудовия договор, и това е вярно, затова внимавайте и четете м/у редовете. 
 А, а за изброените по горе часове имаш безплатен обяд. Един.
Иначе клиентите на фирмата са доволни, защото ги гледаш като писани яйца.
Като напуснах миналата година вървеше месеци наред обява, че търсят стюарди, правете си сметката сами.
Дано съм бил полезен на търсещите работа в тази фирма.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да споделя проблемите  от последното си пътуване.Редовна клиентка съм на фирмата Ви за автобусни превози както в страната така и в чужбина.Винаги съм била доволна от обслужването в офисите Ви в гр.Варна и гр.Солун.За съжеление не мога да кажа същото и  за офиса в гр.Ст. Загора. Месец юли пак се възползвах от Вашите услуги както винаги да пътувам до България.На 9.08.2014г. трябваше спешно да си резервирам билет за 10.08 от 12:30ч.за завръщането ми в Гърция.Обадих се в офиса Ви в гр.Ст.Загора в 9:00ч.сутринта за резервация,но услугата ми беше отказана.Служителката Ви г-жа Нурджан ми отговори ,че свободни места има,но резервация не може да ми направи,защото има забрана за такава и,че ако искам да пътувам трябва да отида и си закупя билета. Обясних и ,че се намирам в с.Шейново близо до гр.Казанлък и,че нямам тази възможност в момента ,но отговорът беше същия.Тогава не знаех какво да направя.Бях много притеснена и за първото нещо което се сетих беше да позвъня до офиса в гр.Солун и помоля за съдействие.На телефона беше г-н Димитър Георгиев (името го научих по-късно) и веднага откликна на молбата ми.Направи ми резервацията и ми каза ,че ще пътувам на място номер 26. Искам да изкажа благодарноста си към този Ваш служител за отзивчивоста,човечноста и съдействието му в този труден за мен момент !     Б  Л  А  Г  О  Д  А  Р  Я  !!!!!!!!!!!!!           Но за жалост не спирам до тук. Закупих си билета, качихме се в автобуса и потеглихме. Както вече споменах по-горе пътувах на 10.08. в 12:30ч. с автобус с регистрационен номер Х 6283 ВТ.В най-горещите часове на деня. Не се издържаше на горещината.На 2-3 пъти помолих момчето предлагащо напитки да пуснат климатика,но без резултат. На една от молбите ми, ми беше отговорено,че на климатика му трябва време да започне да действа,но колко време не беше уточнено.Всеки си правеше вятър кой с каквото намери,едни с билета,други с ветрило и т.н. И така докато пристигнахме в гр.Солун климатика не проработи.Там се оплаках на служителката в офиса поне оставащите пътници да пътуват по-комфортно.                           Моля да ми отговорите дали наистина имате забрана за резерваций ?Защото един нормален човек не би изминал близо 100 км.(не пресилвам километрите,те са точно толкова в двете посоки) за закупуване на билет. Ще допялня още,че във въпросния автобус имаше свободни места.                                                                     А относно климатика ,как е възможно 50 човека в най-горещите часове на деня ,затворени в един автобус да пътуват комфортно ? От комфортно стана дискомфортно.При този дискомфорт в продължение на почти единадесет часа път от екстрите нищо не разбрахме.           Моля за отговор!                                                                               14.08.2014г                                      Подпис:Димитрова


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работил съм в Груп къмпани като шофьор София Прага в момента търся работа тел за връзка 0895512152


кандидат за работа

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-1

...ако


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

искам да благодаря много на шофьора на който обслужва линията Ксанти(Гърция)-Пловдив(БГ).историята ми е такава: бях изпаднал в голямо затруднение от към престоя си в Гърция бяха ми откраднали парите и документите без личната карта за щастие и човека на който така и не разбрах и името ми влезе много човешки в положението и ми помогна да мина границата и да се прибера в България.
това стана на 15.11.2013 г.
задължен съм му до живот и няма да го забравя ще се реванширам, обещавам!
П.С. Надявам се това скромно благодарско писмо да стигне до очите на шофиьора и надявам се от страна на работодателя да има едно потупване по рамото поне ;-) Пожелавам без аварийна и доходна на целия екип на Арда Тур ЕООД


клиент

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много съжалявам, че толкова късно открихте линия Добрич-Атина. На 14.І. т.г. се прибрах от Атина в Добрич с Ваш автобус, направо съм възхитена и се чудя защо преди години не я открихте линията. Много съм доволна и от автобуса и от шофьорите и обслужването в него. Просто нямаше недоволство да се чуе в автобуса, сигурно и други хора които пътуваха с него ще си споделят мнението, но в Атина понеже те ще се връщат във вторник пак с него. Пътувам три-четири пъти в годината все досега с други автобуси даже от някои фирми отдавна се отказах, заради лошото им отношение към пътниците и ходих от София да хващам автобус, затова много съм доволна, че сте се сетили и в нашият град да пуснете такава линия. Благодарности на тримата шофьори, които през  цялото време бяха много любезни и отзивчиви, е сякаш малко се престараха с напитките и храната все пак ние сме свикнали в други автобуси да не ни дават и дъвка да дъвчем, а тук постоянно ни питаха какво желаем - просто нямам думи. Благодарим и на шефа на фирмата - разбрахме че е от Хасково - хиляди благодарности че сте се сетили за нашия изоставен от бог край да направите едно добро. Дано продължите все така и за напред !!!  Ако има недоволни - вярвам, че сигурно има, значи не са се возили на Ивконито, но то е сигурно че на всеки не може да се угоди.  Мисля, че мога много още да пиша, но е излишно. Просто едно голямо БЛАГОДАРЯ  и на шефа и на момчетата -шофьорите за доброто им отношение - сега разбрах, че и пътникът е човек!!!!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Често пътувам по линията Пловдив-Хасково-Свиленград. При последното ми пътуване на 27.06.2011г. две неща ми направиха лошо впечатление:   1. Климатика не работише  и  трябваше да разчитаме на отворените люкове. 2.Преди да влезем в гр.Хасково на автабуса се качи лице, което започна проверка на билетите на пътниците,без да се лигитимира, като  заяви .че проверката касае шофьора-Киро. На въпрос на пътник кой е и от каква инстанция извъшва проверката получихме подробна информация за трудовия му стаж, за математическите ми способности и памет/ информация която  не интерисува никой  от пътуващите/но не разбрахме името и в качеството на какъв прави проверката.Изнената беше голяма когато на слизане от автобуса лицето спомена ,че е баща на собственика на фирмата. 


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

КАТО ЦЯЛО ОБСЛУЖВАНЕТО В АВТОБУСИТЕ Е ПРЕКРАСНО С МАЛКИ ИЗКЛЮЧНИЯ.ОТ ГОДИНИ СЪМ КЛИЕНТ НА ФИРМАТА И НЯМАМ ОПЛАКВАНИЯ.ПО ШЕСТОБАЛНАТА СИСТЕМА:
-ВОДАЧИТЕ НА АВТОБУСИТЕ 6
-СТЮАРДЕСИТЕ 5
ТОВА КОЕТО ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ Е ЧИСТОТАТА  В АБТОБУСИТЕ И ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ПЪТНИЦИТЕ.ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА  ВОДАЧИТЕ НА АВТОБУСИТЕ Е  ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ И ЗА ПОХВАЛА.СИГУРНОСТТА Е ТОВА КОЕТО МЕ КАРА ДА ПРЕДПОЧЕТА ТАЗИ ФИРМА! УСПЕЬ И ЗА В БЪДЕЩТЕ!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пожелавам успехи на ф-ма Арда Тур за всяко свое наченание. Всички са професионалисти най - вече шофьорите Гюлай и Кирил пътуващи по линията Хасково - Атина. Успех и на тях!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

браво на Арда тур за линията Хасково–София,шофьрът Екрем  и най-вече за стюардесата Назла големи профисионалисти.Успех.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?