Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

"РВЦ" ООД /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 22 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 22


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Има нова фирма със същите собственици - Про Тех Инженеринг ООД - ВНИМАВАЙТЕ !!!


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-5

Абсолютно некоректна фирма, чийто собственик не просто трябва да бъде санкциониран а трябва да лежи в затвора. Неизплаща заплатите на хората, позволява си даже ги псува и обижда (по телефона, защото няма смелост очи в очи), кара хората да работят повече часове, на техниците като мен не плаща никакви застраховки и дава неизправни автомобили. Кара служителите си да фалшифицират подписи на протоколи за поддръжка на обекти на клиентите си (има доказателства за това от служители). Нарияч себе си инженер Румен Цветков, а е пълен невежа в познанията си електроника, само цитира закона на Ом на всяка 2ра приказка, а като стане въпрос за отстраняване на технически проблем започва да шикалкави, да иска разни планове и документации. Този човек е за затвора и твърдо заставам зад думите си. Аз съм един от ощитените от него и ще търся това което ми се полага по законов ред, както и ще уведомя всички институции и негови клиенти, които имат отношение по въпроса.


кандидат за работа

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
2
Работна среда
4

Напоследък си търся работа и чета отзивите за различните фирми.
Прави ми впечатление, че много често най-вече жени и най-вече от категорията - бивши пускат такива коментари "Аз бях там, ауу ама да знаете колко е лошо. Никога, никога, ама никога не започвайте работа там! Първото дето ми гъделичка гладкия мозък е как е възможно хора работещи в различни градове, на различни длъжности, вероятно и на различна възраст - да се изказват почти по един същ начин. Единия вариянт е една да е написала нещо, пък другите копи-пейс. Другия вариянт е шото няма как една майка да ги е раждала - да са правени от един и същ доста плодовит баща с някакъв дефект.
Аве да ви е"а крантите незадоволени, да ви е"а. Що давате акъл на хората какво да правят. Напишете факти и то реални и достоверни, пък оставете всеки сам да си преценява какво ще прави.
Толкова ли сте тъпи и не разбирате, че като напишете един коментар в който има просташки послания, даже по същество да има истина, никой не ви фаща на сериозно. Дето някъде пишат - тука не почвай, там не почвай - я па вие идете направете по една фирма и да почваме при вас, че дано видим бял свят .
Иначе си губив само времето да ви четем простотиите


настоящ служител

27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
3

Много отдавна работя във фирмата. Днес видях написаното от бившите ми колежки Илиева и Любка. Въпреки, че използвали измислени никове, ние си ги знаем кои са всъщност.
Не мога да разбера как е възможно да има такива нахални и безочливи хора. Като ги знам едната и другата (професионалистки) колко и какви кашори забъркваха, на какво отгоре големите претенции. Ако зависеше от мен и два дена нямаше да ги държа на работа. Занимаваха се само с клюки и интриги. Едната не можеше сутрин да се събуди да дойде на работа, пък и сетне като и погледнеш работата, пак се съмняваш дали въобще се е събудила, но от към претенции явно му разбира. Другата въобще не знам дали успя да разбере въобще за какво иде реч. Смяташе, че като си върти бюста, задника и очите, вече всички мъже са и паднали в краката. Да ама при нас тези номера много не вървят – Ние сме се събрали да работим и да изкарваме прехраната си, а не основното ни занимание да бъде - да сваляме мъжката част от персонала един след друг.
Едно е да имаш мнение по някакъв въпрос и почтено и честно да го устояваш, съвсем друго е безогледно да лъжеш и обиждаш. Аз съм за това, да се провери, и ако лъжите и клеветите представляват нарушение по смисъла на закона, на този който си е позволил да лъже и да клевети – да му се търси съдебна отговорност.


24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
0

Към Илиева!
Хайде пак да се върнем на въпроса за обещано, изработено - получено!
Апелирам Илиева да даде пример, къде е започнала работа при коректен и точен работодател. Ако и при новите работодатели има същите проблеми, каквито е имала при нас, я съветвам да отиде да си регистрира фирма (в момента струва около 20 лв) , и тя да стане супер коректния работодател! ВЕДНАГА СЕ ПРЕМЕСТВАМ НА РАБОТА ПРИ НЕЯ ! Ще и доведа и приятели, и познати! Обещавам! (Като съответно очаквам, че в нейната фирма всеки работник ще ходи на работа когато си иска, ще прави каквото си иска и както си иска, никой няма да го притеснява по никакъв повод. От работодателя Илиева ще се иска само на края на месеца да осигурява доволна заплата за всички, да не пропуска естествено и осигуровките! Само да не се получи, като в онази народна поговорка „ Пази Боже сляпо да прогледа!“ - Да се окаже, че е в пъти по лоша и по некоректна от хората, които критикува!) Ако на новата работа всичко е точно и прецизно, както тя го вижда, с удоволствие ще отида да обменя опит в този колектив и ще въведа всички полезни практики! Също Обещавам!


настоящ служител

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

Към Илиева!
Не съм съгласен с твоето мнение по много причини ....
Първо и за слепите е ясно, че с твоята „приятелка“ „Любка“ сте решили да си отмъщавате за нещо. Какво е то си е Ваша работа, обаче какви са фактите:
В никакъв случай не искам да прозвучава, като заяждане, но хубаво е аудиторията да е наясно първо с „губенето на твоето скъпоценно време“. Беше добре да споменеш, че поне официално (по документи) предходните 3 години преди да дойдеш в нашата фирма не си работила никъде - „Според твоите думи „Няма работа!“, „Ходя само по интервюта и след това никой не се обажда!“ Това време скъпоценно ли е, пропиляно ли е???
Понеже имаш претенции, какво ти е било обещано, пък какво ти е било давано:
В тази връзка, биваше да споменеш, че при започване на работа си скрила от работодателя, че си клиент на психиатрична болница и, че в близките години си посещавала психиатрично болнично заведение. Това е важно, защото твоята работа е свързана с работа с хора и психичните заболявания в повечето случаи са противопоказни. Това е работа на лекарите да направят точната преценка, но за целта трябва да се говори и обсъжда, а не да се крие.
Добре беше да споменеш също, че още на втория месец беше обсъждана с теб бъдещата ти работа и ти беше предложено, да се прекратят взаимоотношенията с теб, защото има редица индикации, че няма да можеш да се справиш. Твоето становище беше „ Много искам тази работа! Много ми харесва! Точно такава работа съм искала! Трябва ми още малко време да навляза и ще мога да се справям!“ Беше ти даден шанс, но моето мнение, а също и мнението на част от колегите ти, които работеха с теб е, че за съжаление въобще не успя да се справиш.
Пак, като говорим за обещания изпълнения, трябваше да споменеш и следното. При начало на работното време 8,00 часа, можеш ли да изброиш за последната година, дали са събират дни на пръстите на двете ти ръце, когато си дошла на време на работа. Постоянно идваш в 8,15; 8,20; 8,30; 8,45; 9,00 ч. (Пак за информация на аудиторията : Въпрос:“Защо закъсняваш за работа?“ - Отговор на Илиева: „Сутринта валеше дъжд и затова закъснях“; На следващия ден: „Защо закъсняваш за работа? Днес не вали, времето е хубаво! Отговор на Илиева: „Защото времето е хубаво – Затова закъснях!“ Тук не говорим за обема и качеството на свършената работа през деня. Говорим за елементарна трудова дисциплина. Говорим за това, че сутринта Илиева, трябва да изготви и да предаде документи на колегата си който трябва да отиде на обект и да свърши определена работа. Тя може да ги приготви и от предния ден, но не го прави. Обикновено е забравила. И колегата от 8 часа, стои я чака , тя да дойде в 8,40 и тепърва да започне да му приготвя нужното. Той вместо да тръгне в 8 , ще тръгне в 10 часа. 2 часа прави никому не нужен престой. Още по-лошото – Случва се да не му стигне времето и да не може да приключи работа. Това означава следващ ден пак да се ходи. Да но когато обекта е на 100 км.?? И за всичко това е виновен според Илиева (вероятно и според други) лошият и омразен работодател. А той, последния вместо да посреща Илиева с букети и рози, със сутришно кафе и понички – си позволява да „мърмори“.
По отношение на спазването на началото на работното време съм говорил с много хора, включително и с безплатните адвокати на работниците „ИОТ“. Всички казват „ Този човек трябва да се освободи от работа! Може даже да бъде освободен дисциплинарно“ Лошият работодател, не направил това, а се опитал да дава шанс, за да има след това кой да го „плюе“.
Пак във връзка с изпълнението на обещанията, редно е Илиева да беше споменала, колко случая на рекламации от клиенти имахме изцяло по нейна вина. Например: Сключваме договор с някого да извършим определена услуга, където детайлно е описано какво трябва да се направи, кога, задължения, отговорности, права, плащания, неустойки и т.н. По някое време клиента се обажда на Илиева и казва нещо от рода: Хайде бе, имаме договор вижте какво пише там, вие сте направили нещо съвсем друго и/или по друг начин, и/или нищо не сте направили! Илиева в такива случай отговаря. „Ама ни това си го правим така! Ти недей гледа какво пише там в тоз договор. Той е формален. Ние ще си работим както си знаем!“. Някой само да не си помисли, че това е инцrдентен случай! При нея това си беше практика! Почти всяка седмица или през седмица се обаждаше някой клиент да се жалва от поведението и действията на Илиева.
Също трябваше да каже, как е спазвала сроковете за изпълнение на задълженията си? Поглеждам в нашата система – над 80% от работата, която е отчела е с пресрочени срокове.
Трябва също, Илиева да каже заради неизпълнение на работа пряко от нейна страна или заради не спазени лично от нея срокове, фирмата колко неустойки е платила. Пропуснала е да обясни, че в такъв случай по закон, щетите следва да и се предявят към нея и тя да ги плати.
(Между впрочем ми беше направило впечатление, че Илиева знаеше почти наизуст, правата си по КТ, но когато ставаше въпрос за задълженията и по КТ – все не беше чувала! Дали наистина избягваше да прочете този раздел или се правеше за ни чула, ни видяла – не знам!)
Това, че е направена забележка на Илиева, че е казано, че фирмата търпи излишни санкции заради нея – е изтълкувано и оценено като „черна неблагодарност от страна на работодателя! Илиева в подобни ситуации казва- „Я ще им плащаме сега неустойки, нищо няма да им плащате!“ . Това е компетентното поведение на голямата „специалистка“.


настоящ служител

33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

Общо-взето нямам навика да се интересувам кой какво пише в този сайт и други подобни. Основанията са ми следните:
1. Голяма част от мненията са публикувани анонимно. Та мнение ли да чуеш, съвет ли да вземеш или да дадеш, на някой, който си е скрил физиономията, името, длъжността ..... Общо взето загубено време;
2. Във всеки колектив, фирма, организация, сдружение или каквото и да е място където са се събрали хора и са си поставили някаква цел, винаги се случва да има разногласия, или различни мнения, различни очаквания. За да постигнат поставените цели, те трябва да са единни. Разединени ли са не могат нищо да постигнат. Заради това трябва да се говори, обсъжда, да се търсят правилните пътища и средства за постигане на целите. Тези които не ги устройват било пътищата, било средствата, било целите – трябва да напуснат колектива и да не пречат на тези, които всичко това ги устройва, имат волята, знанията и уменията да го направят, и искат да го направят. Само, че този сайт и подобните му е последното място, където могат да се водят подобни дискусии, да се вземат решения, да се отчитат резултати, да се търсят правилните пътища, методи и средства за постигане на набелязаните цели. Към цялата картинка да добавим и „Анонимчовците“ ....
3. Има го и при нас, наблюдавам го почти навсякъде по подобни сайтове – Обикновено започва едно „плюене“, едни вулгарни забележки и подмятания за оценка на умствени капацитети, физически възможности и т.н. Естествено, че такова поведение и съдържание по никакъв начин не кореспондира с нормалните цели нито на нормален човек, нито на нормална фирма, предприятие или организация.
Виж ако целта е някой да си избива комплексите, вероятно мястото е подходящо, но мен лично не ме интересува.
4. От прекалено много места чувам, че информацията в подобни сайтове се манипулира. Схемата е проста: Собственика на сайта стимулира по всякакъв начин да се публикува негативна информация за определен субект. Когато е анонимно пък няма никакви проблеми. Целта е „шефа“ на „оплютата“ фирма да отиде да сключи договор за „реклама“. Тогава изведнъж негативните мнения и публикации изчезват и се появяват само положителни. Незнам дали това е законно, но при всички случаи е непочтенно. А аз не чета защото ме залива достатъчно манипулирана и невярна информация. Защо ми е още?
5. Виждам, че масово „бивши естествено анонимни работници и служители“ обясняват как докато били при „бившия работодател“ едвам издържали, колко било лошо, как не получавали заплати, колко много се работело, как били унижавани и т.н. и т.н.. Други разбира се пишат точно обратното. Е-е и какъв смисълът от цялата работа. Аз например не се интересувам от мнението на бившите ми колеги. Интересувам се от мнението на настоящите колеги, хора, които са около мен и с които работя днес и ще трябва с тях да работя утрешния ден. Мисля, че всеки нормален човек е на същото мнение: Всичко „бивше“ отива в миналото и не се котира в настоящето! Разибара се с настоящите колеги трябва да се решим проблемите по време на оперативката, на чертожната маса, в производството, а не по разни сайтове.
6. Не виждам полза да влизам в обяснителни режими с бивши вече колеги и/или кандидат колеги, по изброените по-горе причини. Не ме притеснява, че някой щял да прочете „оплювките“ на някой „бивш“ и „анонимен“ и това щяло да го предубеди към мен, към работата и т.н. Първо, тъй като аз често провеждам интервюта с кандити за работа – Въобще, ама въобще не ме вълнува, че някой кандидат, който е имал възможност да говори с мен, да му обесня всичко което го интересува и щял да си формира решението на базата на някой „анонимен бивш оплювко“. Е-е аз какво ще работя с такъв човек? Все едно някой решил да прави семейство, живее с някого, но да тръгне да слуша какво ще кажат съседите, бабичките от махлата и щял да се разкандардиса от техните приказки... Еми да си върви, прав му път. От такъв човек полза няма!
Някой нека да ми покаже, още по-добре, да докаже - къде греша и ще се коригирам! Ще започна да отделям време и да преглеждам този и подобните му сайтове!


настоящ служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-3

От 2 години   съм тая фирма и винаги е бил точен а вие МЪРЛЬОВЦИ като неви е угодно и си търсите някой да ви е виновен.Човека си точен на място стриктен към работата а ви е МЪРЛЬОВЦИ ви е не сте си вършили работата само сте се почесвали и сте се подпирали МЪРЛЬОВЦИ!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От 2 години   съм тая фирма и винаги е бил точен а вие МЪРЛЬОВЦИ като неви е угодно и си търсите някой да ви е виновен.Човека си точен на място стриктен към работата а ви е МЪРЛЬОВЦИ ви е не сте си вършили работата само сте се почесвали и сте се подпирали МЪРЛЬОВЦИ!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От 15 години съм тая фирма и винаги е бил точен а вие МЪРЛЬОВЦИ като неви е угодно и си търсите някой да ви е виновен.Човека си точен на място стриктен към работата а ви е МЪРЛЬОВЦИ ви е не сте си вършили работата само сте се почесвали и сте се подпирали МЪРЛЬОВЦИ!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?