Хотел Хризантема /img/frontend/nomap.png"

Хотел Хризантема

Г-н мениджъра Иван Тодоров, точно вие ли говорите за злоупотреби, човека който крадеше от житоните на билярда в хотел "Делта Бийч", понастоящем "Арония", този който навъртя сметка на телефон рецепция, онзи който грабеше с години лоби-бар Тракия плаза, в последствие и роднините му! Онзи, който с фалшиво CV стана рецепционист в хотел Хризантема и там заедно с Мария Добрева грабехте рецепцията години наред?!? Онзи който на чужд гръб си извади дипломата от цурка! Крадеца вика: - Дръжте крадеца :)) Пълен смях. Да не изпадаме до други подробности, че жена му ще получава пак кризи и ....
!

Работа не върви с малко персонал и много работа. Работиш като за 3 ма на всичкото отгоре ти мрънкат.. затова все нямат персонал, всеки ден идват хора а не ги наемат, нямали нужда. Шефа не харесвал походката, не била хубава, изглеждало че няма да върши работа и някакви такива. Реално не е така, спестяват някоя друга заплата.

Работата е много, защото персонала е малко, особено вечерта, когато имаш район "тераса" !!! Иначе със заплащането са точни, мениджърите не си вършат работата, има пълна анархия, всеки прави каквото си иска и когато си иска. Разбира се, ако не си симпатичен на мениджъра те следи, обаче ако си му симпатичен може по време на закуско-обядо-вечеря да си поговорите докато масите си седят мръсни и непочистени никакъв проблем, да върви лафчето. Но счетоводството горките как са ги наемали, все повече пари дават, с пътните или квартирата им е неуредено, дават някакви пари, които не ти покриват разходите !!!

Работата на портиера там не е само носене на куфарии стърчане по 12 часа ами и много други. Портиера в този хотел прави всичко- носач, метач, охрана, хладилен, ел., телефонен,телевизионен техник и ключар. И всичко това за 400 лева с месец закъснение. Бакшишите пък никакви ги няма. Повечето туристи са евреи и се опитват те нещо да измъкнат от персонала вместо да дадат.

представител на управлението

Hotel Hrizantema,Sunny Beach е хотел  работещ на 100% от капацитетаи потенциала си.Работата в хотела не никак лека, но е подплатена от опита и познанията на служителите.
Служителите в хотела са креативени,опитни и амбициозени.
По мое мнение това е най-трудния обект за работа в България в сферата на хотелиерството, с най-добро заплащане и отношение.
А този който е написал коментара в който плуе и обижда колеги, от който може само да се учи, Обижда и мен самият бе освободен от работа ,поради това че бе хванат от колегите си както и от мен в злоупотреба.
Всеки ,които и си помисля за подобни неща няма работа в колектива.

Пожелавам  на всички колеги късмет и щастие,както и успешен сезон 2010.
Иван Тодоров