Подробна оценка от Клиент от Пловдив
Бях преди месец при тях - подадох си документите , платих си таксата и след две седмици ми се обадиха. Отидох на интервю и ме одобриха за работник в производство. Казаха ми че ще изпратят и други освен мен, но само аз бях там и не видях други. Бях прежалил парите защото първо отидох и после прочетох тук , но сега не съжалявам.
Успех на всички желая, а на тях да бачкат и да няма толкова кофти мнения за тях.
Подробна оценка от Доволен работодател
Клиенти сме на Мираж от 4 години, когато прочетохме тези коментари тук останахме озадачени от това, че има толкова недоволни "хора без работа" писали тук. Искаме да изкажен благодарност към тях за качествения подбор на хора, който правят. Писанията тук потвърждават мнението ни ,че отсяват правилните хора за бизнеса. Хора ангажирани с това да работят за фирмите, не за себе си и считащи, че заплатса се дава, а не се изкарва. Успех на дейните и мъдрост на четящите в нета!
Доволен работодател!
Подробна оценка от Йордан Йорданов
•Злото може да триумфира само, ако добрите хора не правят нищо!
Вижте Новини за Миражи - http://www.777imoti.com/
Подробна оценка от Меги
Здравейте
Добре че мога и аз да дам мнение тук Кндидаствах за една обява административен секретар и по имейла ме викат във фирма ЕВРОКОМЕРС ХМ ООД добре че ви има и така трябва да е да си комуникираме за нелоялните фирми защото бях доста въодушевена за това интервю но ето с ВАША ПОМОЩ ВЕЧЕ ЗНАМ КАКВО ДА ОЧАКВАМА НА ул Волга 51
МНОГО БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА И МИ ПОМОГНАХТЕ ДА СЕ ЗАМИСЛЯ ЗА ТАЗИ ФИРМА ТО Е ЯСНО ЧЕ НЯМА ДА ОТИДА НА ИНТЕРВЮ А И НЕЩО ПОВЕЧЕ СЕГА ЩЕ СЕ ОБАДЯ НА ТЕЛЕФОН НА ПОТРЕБИТЕЛЯ И НА ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА ЩЕ ПИША ЗА ТАЗИ НЕЛОЯЛНОСТ ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО НЕ САМО ДА СИ ПИШЕМ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ БЛАГОДАРЯ
Подробна оценка от Филибелийка
Здравейте,
много съм Ви благодарна , че има такъв сайт !!! Много помагате на хората.
Бях поканена на интервю в Еврокомерс ХМ в Плводив.
Не отидох на интервюто след като прочетох мненията тук , нямам нито излишни пари, нито време да пълня гушите на някакви агенции .
Благодаря Ви още веднъж!!!
Хубав ден и успех на всички :)
Подробна оценка от Marin
Мираж Консулт или по- точно Еврокомерс -ХМ ООД, както се подвизават отвреме-навреме работят за няколко големи фирми в Пловдив. На тях им се плаща, за да слухтят и дават информация на работодателите, чиито служители искат да напуснат. Точно за това е унизителното отношение и желанието на работещите там да научат причините за желанието да напуснете. И не са само Мираж Консулт /Еврокомерс/, в Пловдив още няколко агенции за работа пускат фалшиви обяви. Така, че ако отношението на вашият работодател се е променило към вас и по някаква странна случайност имате регистрация в подобна трудова борса, не се учудвайте, това не е случайно! Ако някой има подобни наблюдения на моите, моля нека да пише.
Подробна оценка от Радостина П.
В началото на месец август кандидатствах за позицията "частен педагог" в jobs.bg, получила съм мейл, който прочетох със закъснение да се явя на интервю в офиса на Мираж Консулт. Обадих се по телефона да попитам късно ли е да отида на интервюто и ме поканиха най-любезно да ида в офиса на ЕГЕНЦИЯТА ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ, където да се регистрирам и те ще ми се обадят за да ме поканят на интервю с клинетите, които търсят педагог. Служителката от Мираж, или собственичката, беше бременна и много възпитана и дружелюбна с мен, дъжра се наистина толкова добре, че реших да се запиша в агенцията и да кандидатствам за позицията, само и само защото ми се стори много свястна, а и така ми описа предлаганата длъжност, че просто да не устоиш. Та след като си платих 15 лв, без да ми се издаде никаква бележка за тях, почнах да чакам да ми се обади и да ме покани на интервю...след една седмица мълчание и писах имейл да попитам какво става, тя отговори, че семейството пътувало в чужбина и все още не се е прибрало и че ще се обади като се приберат...е, днес е 27.09, месец и половина мина оттогава, а семейството явно се е преместило да живее в чужбина!!! Не ми е за 15 лв, ама голям срам за тази жена, която при това беше бременна, да печели по този начин пари!!! Срам и позор!!! НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С АГЕНЦИИ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ, ОСОБЕНО АКО СЕ КАЗВАТ МИРАЖ КОНСУЛТ И ВИ ИСКАТ ПАРИ ЗА УСЛУГИТЕ, КОИТО ДОРИ НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ!!! Жал ми е за нея, само това мога да кажа!
Подробна оценка от tanya
По покана на фирмата ,отидох в офиса на ул. Волга № 51.
Започна унизителен разпит за това къде съм работила и какви са причините да напусна.Защо съм работила на повече места.
Но най-много ме узадачи въпроса : "Защо си учила,защо си завършила висше образование.Какво те накара да учиш."Накрая ми дадоха да попълня въпросника с толкова излишни въпроси.
Накрая трябваше да платя 20 лева за регистрация ,но не се надявам някога да ме потърсят за интервю,съдейки по лошото и унизително отношение към мен.
Подробна оценка от pagan
Интересно какво правят с личните данни на хората подали документи там.Моят съпруг също се регистрира,взеха му 10лв. за попълване на някаква анкета,която да дава повече информация за човека на работодателите.Вече година от както е регистриран не са се обадили веднъж.Ходихме и при тях да питаме за обявени работни места казваха,че не ставал.Давайте да ги даваме на Господарите на ефира.
Подробна оценка от клиент
Ама тази фирма още ли я има? Подадох документите си там през 2003 г. Тъкмо бях завършил университета и си търсех постоянна работа. Първото нещо, което ми направи впечатление, беше, че едвам успях да открия офиса им, въпреки че съм тренирал ориентиране цели 5 години :)) Отвън нямаше нито табелка, нито номер - нищо. Както и да е. Подадох си документите, платих си таксата за посредничество (в онези години това все още им беше позволено), подписах някакъв договор, с който те се задължаваха, да ми намерят най-малко трима работодатели и - до там. Вече 7 години няма ни вест, ни кост от фирма Мираж. Познайте, каква е хватката с договора: ами той е безсрочен, тоест - могат да не ми намерят подходящи работодатели и до 2100 г. и въпреки това не нарушават договора си :) Хитро, а? И само за уточнение. По онова време бях на 27 години, владеех 2 западни езика, за единия от които притежавам най-високите възможни сертификати, бях учил и работил 4 години в чужбина, работех свободно с Офис-пакета на Майкрософт (може би затова ги досрамя, да ми искат пари за "професионално написана" автобиография)... Като минимално възнаграждение бях посочил 400 лева и въпреки това "професионалистите" от Мираж не успяват да ми намерят работодател в бургаския регион вече седма година :)) Или просто са ми взели парите и са хвърлили документите ми в коша. Имам чувството, че тази фирма действа точно така: прибира 10-30 кинта от безработните и се покрива. "Участвайте с малки суми, но редовно". Достойни са за Златен скункс, не мислите ли?