Подробна оценка от lora
Детето ми учи в ЕСПА.Мога да ВИ кажа, че ЕСПА е най-доброто училище на света.В сайта можете да видите колко добро e.УЧИТЕЛИ-НАЙ-ДОБРИ,ВЪЗПИТАНИЕ-НА МАКС.Всичко в ЕСПА е СТРАХОТНО.
Подробна оценка от Стефи
Каквото и да се напише все ще е малко.В момента се извършва нещо страшно и незаконно.Преди няколко дена ни накараха да подпишем документ, без дата,според който сме освободени от работа по взаимно съгласие.Ако го изкоментираш вече не си на работа,защото вожда - Дянкова(прекия ти началник)си има хора които я слушкат и донасят необходимата информация където трябва.(този документ го подписаха и в училището)
Ако все пак решите да започнете там.Първо и основно правило е да не се ПРОТИВОРЕЧИ на ДЯНКОВА,защото лошоооо ви се пише.Тя ще намери начина по който да се справи с вас.
Ако Ви интересува нещо друго,питайте.
П.С. Чета в оценки за привилегии- те и всичко останоло са според зависи(разбира се не от положените усилия)
Успешна
Подробна оценка от людмила
Здравейте излезе обява за детската градина в Еспа.Може ли някой да ми каже какво да очаквам?
Благодаря.
Подробна оценка от Snake Face
Ще се опитам да съм възможно най-кратък и да не бъда груб.. Поканиха ме на интервю, на което на конвейер влизаха и си заминаваха кандидати. С още 5-6 човека попълвах абсурден тест, правен от HR-ката , която също присъстваше и гледаше тъпо.Дойде зам.управителката или каквато беше там и обясни как сега всеки ще разкаже по нещо за себе си и как техните интервюта се състояли в 3 етапа - този на който бях, друг на който проверяват компютърните умения и последен на който имаш честта да се срещнеш със собственичката, която ще избере някой... Още от тези думи ми разбрах, че няма да стане работата. За щастие бях втори на "разпита", иначе бих си тръгнал ако трябваше да слушам на всички оставали житейските преживявания. След като разказах за себе си дойде ред аз да задавам въпроси. Опитах се да получа кратък и ясен отговор относно работното време и се започнаха едни тиради от 1001 нощ. Признавам държах се нагло, защото вече бях там да се забавлявам а не на интервю - това започна да дразни дамата , а още повече когато видимо показах, че съм отегчен да слушам как разтяга локуми и бях извърнал глава. Попитах и за заплащането и ми се отговори, че само и единствено със собственичката се говори за това, Пожелах лек ден и си тръгнах! Е съжалявам, ама нямам намерение да се занимавам с глупости и да чакам кралица Елизабет да благоволи да ми каже за колко пари ще работя и дали това изобщо ме устройва или съм загубил часове от живота си. Не знам такива хора за какви се мислят. Точно без всички нас, търсещите работа и работещите те са едно голямо нищо. Това, че някой предлага работа, не значи, че само той трябва да има някакви изисквания. Оставям на вас да прецените дали изобщо да кандидатствате там, но ако искате да видите малко цирк, може да пробвате.. Късмет на всички и най-вече на собственичката на това училище.
Подробна оценка от мира дикова
Тъй като нямах достатъчно време ,днес ще довърша мнението си за ЕСПА - в детайли и с много факти.В лятото ,в което напуснахме детската градина почти целият персонал (учителки и шофьори)напуснаха демонстративно ЕСПА.Разбрах от една от напусналите учителки,че шофьорите са готвели в кухнята,поради липса на готвачи.Медицинската сестра,която уж проверяваше децата на входа за болести никога не върна нито едно дете.Храната се състоеше предимно от вафла "Мура"за следобедна закуска и картофи Огретен за обяд.Може ле според всеки уважаващ се човек- да се плаща такса от 2500 евро на семестър и децата да закусват Вафла "Мура" за 20ст?!!!Дори в държавната градина в която таксата е 60лв.на месец -никога до сега за 1 год. е нямало такава подигравка.Условията за спане и хранене ги изброихме...следват т.нар.дейности - ски училище-заплаща се допълнително тъй като таксата не е достатъчна да го покрие.Няма никакъв спорт в самата градина.Езиците,които уж изучават от яслата по 2-3 - наизустяват някакви стихчета без дори да знаят какво означават.
Не искам да пропусна и два много важни финансови момента!!!
Събираха ни пари за УЖ -построяване на нова сграда в кв.Горубляне(тъй като в момента градината се помещава в стара сграда на бивша държавна градина)До сега пет години по-късно - такава не съществува!
Другия рекет - събиране на депозит - за УЖ запазване на мястото на детето Ви в градината.То така или иначе посещава гредината,но явно на някой са му трябвали мноооооого пари в брой - и така по 1700-800 евро депозитче за място!!!И така - желаещи за касичката на ЕСПА , дерзайте,но с пачки в джобчето и 0 голяма нула за Вас и детето ВИ!!!Успех!!!
Подробна оценка от Kandida
Търся информация за частно училище ЕСПА. Непрекъснато текат обяви за работа. Какво е заплащането, каква е атмосферата?
Подробна оценка от мария
Искам да попитам за работата на касиер счетоводителя, виждам обявата за пореден път търсят такъв та се питах защо. Ако някой може да ме светне ще съм му благодарна. чудя се дали да кандидатствам Благодаря предварително
Подробна оценка от АБВ
Кандидатствах за работа - технически секретар в ЕСПА. Извикаха ме за интервю. Изпитваха ни на няколко програми, попълвахме анкета... и т.н. и се почна едно чакане - да се появи директорката (Немцова). Чакахме, чакахме...уви. Накрая дойде нейната заместничка и започна вкупом да ни пита за подробности от автобиографиите ни, т.е. НЕ извика всеки един от нас насаме да говорим, което според мен е НЕДОПУСТИМО, защото УЖ "данните, които изпращате, са под защитата на ЗЗЛД и конфиденциалността им е гарантирана". Освен това въпросната дама се държа с кандидатите арогантно и непочтително!
Подробна оценка от Darina
Гледам, че вече няколко пъти търсят човек за позицията на технически секретар. Чудя се още дали да кандидатствам. Някой да работи/е работел на тази позиция? Какви за заплатите там(не за учители)?
Подробна оценка от веси
Разбрах че децата на преподавателите в еспа учат безплатно в училището и ползват свойско отношение.