Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дедракс ООД / Dedrax LTD /img/frontend/nomap.png"

Дедракс ООД / Dedrax LTD

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 30 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 30


-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
1
Местоположение
-1
Колеги
2
Работна среда
1

В офиса във Варна по пандемията изгониха кадърни но неудобни колеги и оставиха да работят жени които са съгласни и не отказват нищо на шефовете. Цари страх сред работниците.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях поканена на интервю за работа по обява за касиер-фактурист. Интервюто беше пълна пародия, две госпожи бяха интервюиращите и задаваха всевъзможни глупави въпроси, които не касаеха естеството на работа, а по-скоро задоволиха свои лични интереси. Дотук добре, но наглостта им стигна до там че да не спазят обещанието и да не върнат в обещания срок отговор за решението им. И за завършек на целия фарс седмица по-късно от очакваното, се обадиха с информацията че имат одобрен кандидат, но към днешна дата обявата им все още е актуална и не е спряна. Многоуважаеми госпожи, моля, да не подвежда така грубо, защото най-малкото е неморално. Защото ние сме от страната, така или иначе на "губещите", тези търсещите работа. Единствено искам да дам гласност за подобни некоректни работодатели като фирма "Дедракс". Силно се надявам повече хора да отделят нужното време в публичното пространство, за подобни типажи. Докато те не се научат да се държат уважително към хората, от които реално зависят, а именно работници и/или служители.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Госпожо...първо откакто аз работя там жените от масите недолюбват тези от машините,странно ми е,че вие толкова се застъпвате за тях...кой как идва и се прибира от работа(всеки е предупреден за транспорта в зависимост от това какво ,къде и как ще работи),а и нали вие сте била от,,привилегированите”...ако си гледаш работата никой не те закача,но и си добре платен...защо вие ако сте била от тези които си гледат работата не сте доволна и сте си тръгнала,странно...шофьора на буса...едва ли Христов и Димитров са му опряли пистолет в главата за да кара когато е в отпуск...значи така си е преценило момчето и едва ли има нужда от адвокат като вас...това лято цяла седмица беше в отпуск и жените пак идваха на работа...за мръсотията ще се повторя...не работим в аптека,а в печатница...за светлината...не е барова просто няма естествена светлина,имам колежка която си поиска ,,светлина”и на другия ден и сложиха,едва ли заради хубавите и очи,а просто за да и е комфортно да работи.Да намира се по пътя за Каменар,но има транспорт за някои...и това не сте оценила...явно повечето хора предпочитат да работят за 600лв.да дават за транспорт,и да им остава нищо...да се подписват,че са ползвали отпуска,а никога да не получат и да не им се плати дори или пък лятото в хотела,а зимата на борса с 250лв...или пък(и това го има)целогодишно за 900лв.и след година,година и половина съкращения и ти като нов си пак в числото и пак без работа...и пак търсене и пак нерви и пак нова работа...е ,аз не обичам да сменям работата си през година,две и много неща ме устройват и ми изнасят тук,но всеки знае себе си...малко е долно да плюеш нещо на което си разчитал.Това за светлината,шефовете,транспорта,това,че няма къде да се подмиеш и още ред кусури се виждат още на първия месец...на който не му изнася просто си тръгва.Никой,никъде,никого не държи на сила.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Едно мнение и от мен провокирана от предния коментар. Да започнем от най важното а то е местоположение и как ще ходите на работа. Фирмата се намира на пътя за Каменар преди разклона. За привилегированите от редовната смяна не е проблем има транспорт(фирмен бус) който дори и момчето което го кара е отпуска пак го кара(ебахти отпуската нали). Но ако сте на смени кучета ви яли пътувайте както можете и с квото можете никой не го интересува. Дори имаше случай последната зима се караха на хората които бяха на смени че пътували с буса нали той бил само за редовната смяна. Нищо че ставаше въпрос за 2-3 дена само докато пътищата бяха зле.
На второ място условия на работа. Там вече е ужас. Работиш под земята в огромна мръсотия и прахоляк с осветление като за нощен клуб с общи тоалетни за мъже и жени които профилактично се запушват и машините които са до тоалетните се борят с това което извира от каналите. Няма къде да се подмиеш което е странно за фирма парадираш че е много голяма и с над 50 човека персонал да не може 3 душа да осигури, ядеш там където работиш като няма никакви удобства като хладилник микровълнова и прочие. Да не говорим че ако има някаква проверка сме ядяли и по тротоарите пред сградата без значение лято ли е зима ли е. Място няма никакво, вместо да ти е лесно ти е максимално трудно. За да вземеш нещо местиш две други, после се чудиш къде да го оставиш и все пречиш на някой.
Отношение към персонала, ами зависи къде си. При нас на масите беше пълна анархия всеки работи колкото и както реши и си ходи до тоалетна мота се или пуши когато му е кеф, докато тези които са на машините нямат глътка въздух все ги препират и спрат ли за повече от минута без значение причината все са скастряни. А най големия майтап беше че бяхме над 10 жени които бяхме там за да окъсваме а много от нещата си ги окъсваха хората по машините, а тяхната работа беше да го залепят.
Организация, ето там е ужас. Винаги всичко се чака последния момент от срока му за да се изпълни, няма никакъв план график и се въртят едни и същи неща през ден. Безмислена повтаряемост която губи време вместо всичко да се събере на веднъж.
Сигурност, там единствено мога да кажа евала. Всичко се плаща редовно на деня без ден забавяне като се плаща и всяка извънредна минута. Много хора се възползват от това и правят безмислени извънредни и работа която се върши за 3 часа я проточват 8.
Заплащането е минималното за сферата. Имам познати по други места които на същите позиции за много по малко работа взимат повече. А работят в фирми с пъти по малки като ресурс и клиенти от дедракс.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Нека някой най-после напише нещо хубаво за фирмата...аз съм доволна,спира ми се тока,но се доказах малко или много и ми имат доверие и г-н Христов и г-н Димитров...заплатата ми е една от най-големите при жените.Излизам по-рано от работа(или закъснявам когато ми се налага и не само аз).На 40г.съм и за втори път ми се случва да мога да ползвам платен отпуск(пак когато искам и не само аз).Заплатата ми порастна с 200лв.за две години...незнам от какво се оплаквате във Варна.Вярно е,че има клюкари и интриганти,но аз се научих да не им обръщам внимание.Нито се почива когато трябва,нито се тръгва вечер когато трябва(напротив,по-рано)...свободия пълна...е какво искате бе хора(и транспорт си имаме иначе трябва да давам по 4лв.на ден за да отида и да се прибера.Имам малко дете и работното време ме устройва,излизам в болнични ако се налага...аз такова отношение от шефове и разбиране не съм виждала досега.Хем искаме да пушим през час,хем искаме да работим колкото и когато решим,хем искаме 1000лв.заплата...ееее няма как да стане.Вярно е и това,че всяка събота съм на работа,но то си е моето желание...заплатата ми се вдига,вдига ми се и инзвънредния труд(на час)...не може като видиш,че г-н Христов обикаля,само тогава да ставаш прав и да заработиш,все пак не яде доматите с колците(да не забравяме,че има и камери).През тия две години имаше няколко интригантки които само лалаха,а почти не работеха,но вече са вън благодарение на Христов и Димитров...и аз съм доволна,че почти няма кой да мъти водата ,но и за останалите ще прогледнат,убедена съм,вярвам в тях!Е,като цяло цеха си има и недостатъци,но аз специално под вола не търся теле!Вярвам,че всичко лека полека ще се оправи.Вярно е и при нас,че е мръсно,но все пак не работим в аптека.Аз съм доволна засега(надявам се и по-доволна да бъда),ако всеки вярва на всичко написано и не се е срещал със злостта и лошото в хората...нека не започва там...никой никого не е придърпал насила.Аз доведох в цеха и своя съседка и е доволна.Лошотията в хората край няма...в българина...хем иска да се,скатава хем и голяма заплата...е и аз като шеф не бих го допуснала.За мен шефовете са си готини,а вие си ходете сезонно по курортите и зимата умирайте от глад!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В отговор на господина само да кажа по долу където направи коментар. Само ще кажа на всички не само на господина какво очаквате от фирмата като цяло като няма началство на място. Като за почнем от Петър Христов и неговото протеже или подлога Валентин Димитров. Взели се се за всемогъщи несостижими Богове пълни....... Никакво уважение към персонала а за заплато питате какви са еми ако работиш на машина мин.взимаш към 600 и стига до 1500 ама последната сума може да достигнеш ако доносничиш на Петър Христов или Валентин Димитров. А ако си с голяма уста си неудобен за всички началници, а складовите работници максимална заплата е смешната 500лв. След смешните извънредни понеже 100% осигуровки от вашата заплата.А като цяло взависимост за каква позиция кандидатсваш обещания големи като започнем за жените на които им спират тока така наречените Книговезки обещания стартово 400-500 а ако има извънредни ставаш милионер. За склададжия 500 с извънреден 800лв. Смях голям а за хората които са на график 3 на 3 по 12часа накрая на месеца или имат да дават часове и трябва да ги връщат или ходят при касиерката и имат да дават пари на касата. Хахаха нямам думи с които да опиша цялата им организация на фирмата. За тях не е важен персонала или уважението към персонала за тях е важно да има роби да работят и Петър Христов да си прибира заплатата за другото не е важно. С това отношение към персонала скоро ще се превърне в старчески дом а не фирма с млад колектив жалко е ама какво да се прави. Да са живи и здрави и дано г-н Терзийски чете поне малко тези коментари и отиде в Печатницата че да стегне контрола че с това началство пълно безхаберие. Ако централата в София не се вземе в ръце незнам скоро или ще стане старчески дом или ще затворят базата. Пълна анархия цари човек цяла книга или няколко романа и тома може напише.


настоящ служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-3
Работна среда
-5

Близък мой човек работи там известно време. Заплащане - печатен цех -650-1300 зависи от позицията. Колеги - изключително ниско ниво (с минимални изключения). Осигуряване - на прагова за длъжността. Спазване на кодекса на труда - О. Нощен труд по 12 часа в режим 3/3 или 4/2. Без кисело мляко, кафе или каквото и да било друго. Никакви бонуси освен от извънреден труд. Работи се под земята при много вредни условия. Работният процес се следи от камери, влиза се с пръстов отпечатък. Глоби се налагат непрекъснато. Идеална среда за пияндури и всякакви други отрепки. Шефове - арогантни и без никакво отношение към служителите. Плюс е навременното изплащане на заплати и местоположението. Ако приемеш работата в тези условия и не си абсолютно нехаен ще те търпят до пенсия.


настоящ служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-3
Работна среда
-5

Всеки който има малко себеуважение да не започва никога работа там, и условията  и заплащането са под всякаква критика. Лъжат за едни заплати, работиш като побъркан и накрая - минималната заплата. Щом за 2-3 месеца заминаха около 20 души направете си сметка за какво става въпрос.


настоящ служител

-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-3
Работна среда
-5

В тази фирма само обещания при започване, нищо от това което казват не е истина, заплащането е под всякаква критика, отношението също - държат се с теб все едно те няма или ти си никой, всъщност не никой а някой който им е длъжен, редовно се налага да се работи в събота, бригадира върти интриги и са облагодеталствани само неговото обкръжение, а отношението между колегите като цяло е добро но има и големи..... Условията на труд са ужасни, мръсотия и всичко останало. Не започвайте работа там хора!!!


настоящ служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Заплащането е подиграфка, едно се разбираш и накрая всимаш символично. Работната среда е като в филм на Костурица.  Като навсякъде в София работят селяндури от най долните села, говорещи яко на  диалект. Почистват машините с стари дрехи и всичко пълно с бълхи.  Ако преките ви началници са ви от женски пол, по-добре не отивайте там.  Огромно текучество, познйте защо.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?