Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Одесос хотели АД /img/frontend/nomap.png"

Одесос хотели АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 7 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-7 от общо 7


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-5

Работих 2 години в Хотел Одесос в к.к Златни пясъци и мога да кажа никой да не повтаря мойта грешка.
1 Никакво уважение към персонала,третират ги като роби.
2 Отвратителна храна,развалена дават на персонала и то като количество 1 шепа и не можеш да се наядеш като човек принуден си да си купуваш,като гледаш към храната готвачите те гледат на кръв забраняват ти да ядеш от определени храни и напитки, 1 плод не можеш да си вземеш
3 Следят те на камерите постоянно и гледат от къде може да те глабят с 50 лева.
4 Забраняват ти да говориш с колегите си и пак 50 лева глоба.
5 Изключително некоректен е този Теодор лъже със заплатата


бивш служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте,
Аз съм работил сезон 2009 и 2010 в Парк хотел Одесос. Длъжността, която заемах беше "супер пиколо",която ще поясня по-долу :) бях назначен по времето на властващата комплексна управителка, която с мен никога не се е държала лошо, което си обяснявам с факта, че съм бил на най-ниското ниво в йерархията. Няма да говоря за нея,тя остава в миналото,зашото вече не работи там.
Най-голямата привилегия да работиш в хотела са невероятните колеги, с които и до ден днешен поддържам връзка. Говоря главно за отдел Рецепция и не отричам конфронтацията с другите отдели и най-вече "Камериерки",но това е характерно за всеки средностат. хотел по света. Всички знаем за спора Пиколо-камериерка :)) Работата беше толкова "айляшка", че ако планираш лятото да бъдеш на почивка,това е мястото за теб. Доволен съм, че изкарах две страхотни лета изпълнени с много емоции, случки, запознанства, партита и т.н. там може да се сблъскаш с почти всички възможни предизвикателства на живота и да натрупаш повече от очаквания стаж.
Самоопределих се като супер пиколо,и след това и колегите така ме наричаха,защото влагах доста старание в работата си и гостите,които повярвайте ми са от цяла Европа, дори Америка и Канада бяха много доволни от мен. Работата беше толкова разнообразна, че научих почти всичко за хотела и можех да покрия Охраната,камериерката,техника + администратора=супер пиколо. Доволен съм от натрупания опит там.


бивш служител

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
-3
Потенциал
3
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
-3

Работех 1 сезон в Парк Хотел Одесос в К.К. Златни Пясъци до Варна и не съм имал проблем със заплащането, само дето месец и половина работиш за да си получиш заплатата от предходния малко набутващо е, но разбрах на много места го правят да не може да ги измамиш и да изчезнеш :D примерно. Но са адски алчни. Една сервитъорка не един път ами цели ДВА ПЪТИ пробваха да я измамят със заплащането и твърдяха, че е на заплата за помощник сервитъор мисля беше т.е. 300 лева, а не 350 лева. Това е опит да си спестят 100 лева. Не може да не е умишлено 2 пъти една и съща грешка! Как после да се върне на работа там? Отделно, че и скандал стана двата пъти, а тя си беше изцяло в правото си да спори за заплащането и много арогантно/грубо беше да я изкарват нея виновната. Платиха и, но не е там работата ами самата ситуация на ясна наглост и непочтеност и какво ли още не.
Алчността най-вече си личеше от това как бяхме намален персонал и липсата на качество в храната иначе 4 звезди... Случи се съвсем сериозно 2 души да отсервираме буквално на около 400 души на закуска и не беше веднъж си спомням! На няколко пъти общо 3 души персонал отсервирахме на закуска... В списъка бяха до към 460 записани пиков момент. Отделно някои си плащаха т.е. не бяха вписани. И когато някой напуснеше не го сменяха да не са луди да плащат 300 лева на месец разход като може и без? Глобите бяха малки и не ги усещахме имаше и бонус от оборотните към 25-30 лева средно на месец. Почивките бяха кратки и ако си непушач си е набутвация... Поне като си свършиш работата ти остават 1-2 часа в зависимост как работи екипа най-вече и така всяка смяна си имаш свободно време в което да си отпочинеш. Безплатната клюпачка е добър бонус. За такъв стаж без опит си е нормално заплащане мисля, но понякога те източват до последно без допълнително заплащане!


бивш служител

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
1
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
-2

Здравейте колеги, желаещи да започнат работа в дадения хотел. Напълно съгласна съм с написаното в горните редове, макар да ми се струва, че е поднесено в доста олекотен вариант. Работих там почти два месеца, като всеки ден (с няколко изключения) се прибирах с опънати нерви и смачкано до безобразие самочувствие, благодарение на вече споменатата комплексна управителка. Напуснах, разбира се. Не мога да си позволя да цитирам суми, но само ще кажа, че заплатата за отработеното време беше по-малка от това, което ми се изплаща от Бюрото по труда като обезщетение за безработица ... Успех!


бивш служител

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

Ужасно място.От пръв поглед прави впечатление ,че категоризацията от 4 звезди не отговаря на истината,но това е най-малкия проблем с който човек може да се сблъска там.Работната атмосфера никога не може да бъде приятна и на ниво поради постоянното текучество на персонал,и по-точно факта ,че персоналът като такъв изобщо не се цени.Ръководството в хотела явно не е запознато с мениджмънта като цяло,да не говорим за мениджърски подходи за управление.Единственият начин за контрол (а дори и за комуникация) там е чрез крещене,каране - унижение на персонала като цяло.Т.нар. комплексна управителка и хората ,които са около нея явно никога не са чували ,че за да има ефективност от някаква работа и тя да бъде добре свършена, е от голямо значение мотивацията на персонала.Такова нещо там обаче не може да съществува,докато се използват методи на управление от преди 20,30 години.И все пак успех


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-1
Потенциал
2
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
-1

Хотелът се намира в КК " Златни Пясъци". Има категория 4 звезди, но не мисля че отговаря на толкова. Основание да мисля така са непрестанните оплаквания на туристите. Лошото там е, че се пести от всичко- най- вече от персонал и от заплати. Почваш работа на една заплата и след като си подпишеш договора излиза, че заплатата ти е друга , естествено не в твоя полза. Вършиш работата на двама, дори трима човека, а ти плащат за един и то чак месец и половина след като си почнал и то вземаш пълна заплата само ако не те глобят, защото глобите са често явление там. Потенциал за развитие имаш наистина, защото един човек с опит и образование не би се съгласил да работи при условията които предлагат. Затова е добре да разботиш там за да трупаш стаж, но това е само при условие че имаш здрави нерви и нямаш никакво самоуважение, а и не цениш свободното си време, защото ще бъдеш изложен ежедневно на гневни крясъци и заплахи и ще трябва да работиш извънредно разбира се без да ти плащат. Атмосферата на колегиалност и взаимопомощ направо я забравете. Там оцеляват само тези , които се мазнят на шефката и топят колегите си. Ако сте този тип човек, това е идеалното работно място за Вас. При това така или иначе ще бъдете всекидневно изложени на риска да ви уволнят, което става без всякакво предупреждение. А ако решите да напуснете - забравете да вземете някакви пари от там, дори и да си спазите едномесечното предизвестие. Единственото хубаво нещо са част от колегите, които наистина са мили и кадърни хора и се надявам догодина пак да работим заедно с тях, но на по- хубаво място...


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-5

Хотелът се намира на Златни пясъци, води се 4 *, но не отговаря и за 2. Бавенето и липсата на заплати месеци наред, безкрайно наглото отношение на така наречената "управителка" и обкръжението и , виковете и крясъците, максимално изнервената работна атмосфера и в допълнение голямото текучество на персонал са само малка част от проблемите на този хотел. Ако искате да си причините трайни психични увреждания, постоянен стрес и истински фалит - това е вашето място.Работното време не е много ясно, дата за заплата пък съвсем, ясни са глобите за вас и крясъците на всички недоволни туристи. Интересното е ,че ако реште да напускате, задължително не Ви плащат, въпреки проверките от Инспекцията по труда които са чести, но .....Свободно време - няма такова, нито потенциал за развитие.Там оцеляват хора примирени с положението или изгодни за нея, не тези които могат и знаят,и си искат заплатата и правата. Има и свестни хора които им се налага да търпят този ужас поради ред причини. Не се подлъгвайте да работите там, всичко което Ви обещават са празни приказки.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?