Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Тошев М /img/frontend/nomap.png"
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


клиент

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-5

Днес попаднах на следната статия: http://dnes.dir.bg/2009/06/19/news4636882.html#sepultura -"Работодател потроши от бой работник
19 юни 2009 / News.dir.bg
Собственик на мебелна фирма във Враца преби от бой свой подчинен - 59-годишен охранител, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Враца.
Две счупени ръце и фрактура на главата получил работника, вместо заплатата си. той е настанен в хирургично отделение при МБАЛ "Христо Ботев” - Враца.
59-годишният Антон Павлов от Враца разказа, че работодателят му го нападнал с тояга и го пребил. В основата на побоя е отмъщение, предаде БНТ. По думите на Павлов собственикът на частната фирма го пребил, защото се оплакал в Инспекцията по труда, че от 4 месеца не е получавал заплата и не са му внасяни осигуровки.
Антон Павлов работи като охранител в частната мебелна фирма „Тошев М" във Враца повече от година. В сряда той отишъл на работа, където бил посрещнат от разярения собственик, който неочаквано се нахвърлил върху него и започнал да го удря безразборно с тояга. След побоя Антон бил захвърлен и дълго лежал в безпомощно състояние. Открили го случайни хора, които извикали Бърза помощ и полицията.
От Инспекцията по труда във Враца потвърдиха, че работникът е подал жалба при тях за неизплатените му заплати. В полицията е образувано дознание."
Не съм служител на фирмата, но за такива "образцови" работодатели си мисля, че всеки трябва да чуе. Дано получим отговор и от самият Шеф.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?