Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Кафе - сладкарница Неделя /img/frontend/nomap.png"

Кафе - сладкарница Неделя

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 47 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 47


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Изчетох доста коментари, от псевдо почти наети служители. Жалко, че хора засегнати в даден момент си позволяват да дават мнение за среда в която дори не са били.
Сладкарници Неделя са най-добрите работодатели, които съм имала някога.Малко работно време, което е рядкост днес имайки предвид, че масово се работи 2 на 2,по 12-13 часа. Кой си тръгва в 14:30 следобяд от работа? Заплащането е чудесно, всеки който си върши задълженията е бил облагодетелстван, и му е показано, че е важна част от екипа. Изключително коректни са в това отношение, няма забавена заплата!!!
Да не говорим за обучението и дисциплината на които се учиш! До ден днешен съм благодарна за това което съм научила като поведение. Винаги има две гледни точки разбира се, но масово хората не се подчиняват на дадени правила и съответно биват отстранявани. Където и да отидеш, ще има правила и критерий с които да се съобразяваш. Ти сам избираш, на кого да се подчиниш, но това не ти дава правото да изразяваш мнение, което дори не е адекватно, само защото се чувсташ засегнат.Разбира се има момент в който си казваш-Писна ми, ще напусна. Но в работна среда е така, и сигурно всеки един човек си го е казвал някога.
Винаги ще говоря с добро за Сладкарници Неделя, няма такъв точен работодател, няма толкова хубава заплата, която расте с годините, и която получаваш за толкова малко работно време! За съжаление не може да продължаваш с барманство и сервитьорство след определена възраст, поне аз така смятам. Иначе да съм се върнала там.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Кафе-сладкарница "Неделя" - стил и класа, но:
като бивш кандидат за позицията "Барман" в обекта Ви в кв. "Сухата река", имам мнение, което е противоречиво на горепосочените стил и класа. Касае се до вашия HR служител (която и да е тя). Бях поканена на интервю, вследствие на което се оказа, че не било покана за среща, а оферта да си говорим по телефона. Хм, странна практика, но да продължа. Останах с впечатление, че когато те поканят на интервю, ти трябва да отидеш на място, но отивайки, бармана ми подава телефона (озадачен) и оттам HR-ката обясни, че не ме била канила на място, а ставало въпрос да сме се доуточнили за дата. Значи: преди 4 дни говорим, след 4 пак иска да си говорим... ама по телефона, че визуалният контакт вероято плаши. На мен това ми заприлича на играта "Счупен телефон", само не разбрах, като на изпроводяк каза, че сме щели да се чуем до края на деня, защо 5 дни по-късно не звъни. Тъпо ми е, тамън свикнах с правилата. Вероятно, дамата не знае, че когато кандидат търси работа, то я търси СЕГА, а не за вбъдещето, когато някой ще е на кеф да се яви на работа. И сега една чисточовешка препоръка към Дамата: когато кандидат заяви желание да работи във Ваша фирма, това само по себе си, е комплимент за Вас, още повече когато кандидатът е висшист, с опит в сферата и дайте да си го кажем: да си "Барман", не е като да си "Космонавт", нали? Преекспонацията е ненужна! Тонът ви по телефона не вещаеше обещанието за обратна връзка. Но все пак имаше обещание - неспазено! Сега осъзнавам, каква свръх наглост от моя страна е да отида на място и да проявя директен интерес към позицията. И въпреки това, смея да твърдя, че загубихте страхотен служител в мое лице! Хайде, успех!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Извикахаме на интервю миналата година на обекта им до метростанция Вардар.Наложи се да чакам половин час докато управителката дойде,когато дойде,аз се изправих,усмихнах и й подадох ръка.Тя не ми подаде ръка,пренебрежително седна до мен и дори не благоволи да се усмихне!Мн накратко и с нежелание ми обясни за длъжността и работното време.Тогава бях в мн труден период (финансов),така,че приех работата щом се обади по-късно.Първата седмица,двамата управители Милена и Искрен явно бяха мн заети за да стартират трудовия ми договор.На втората седмица,след подписването Милена(винаги намусена)започна да се заяжда с мен,гледаше ме с очевиден неприязън,подиграваше се с мен,докато един ден не ме разплака.Никога не съм получавала толкова групо отношение,поводът беше,че не съм знаела как да бърша маси?!?(искам да поясня,че съм работила като серитьор общо 5г.и дори в далеч по елитно заведение(извън бг).
Отделно,ако сте пушач,няма как да излезете да пушите за тези 8 часа.Уж има почивка,която е 30мин,но реално те пускат в почивка,когато има кой да те замести И има малко хора,почивката ти реално е 10-15мин (освен ако не искаш да бъдеш уволнен).Работи се два на два ми казаха,колежката обаче,поради липса на други кадри я бяха сложили 3 на 1...
Това,което ми направи вчпечатление е,че при целите торти мн често скатават и не пускат касови бележки,това представено пред клиента,че компютъра се е повредил.
Реално ме държаха на работа един месец,уволниха ме,като ми казаха,да не идвам на работа на следващия ден.Аз не се свених и попитах защо,така,че да си направя извод.Отговорът беше- Ами така се случиха нещата.
Когато стана време да ми платят управителят Искрен не си вдигаше телефонът около седмица,трябваше да отида до там,за да го чуя през телефона на бармана...Каза ми да изчакам една седмица,мина се,звъннах му отново,отговори ми,че заплатата ми е на обекта,да отида да си я взема.Взех си плика с парите от обекта,разбира се,Искрен не беше та.Тръгнах си.Когато се прибрах установих,че в плика има 100лв по малко от обявеното.
Управителя отново не си вдигаше телефона...
Колежката,която назначиха два дни преди мен имаше същия проблем.
Не ви съветвам да започвате работа там,поне не на този обект с тези отвратителни хора.
Сладкарница Неделя ме остави с горчив вкус в устата.бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бивш служител съм на сладкарница Неделя "Красно село" . Какво да ви кажа никакво отношение от Управителката Нели. Ако сте нейн човек всичко е добре. 90% там е шуро баджанащина човек на човек. Ако имате време за губене това е вашето място. Да не говорим ,че нямаш почивка постоянно си на крак работата е много. Всяка грешка заплащаш торта кафе или каквото и да е било. В някой дни отиваш за да даваш не да изкараш. Когато роботих там също зад бара към склада имаше огромна дупка виждал съм не веднъж мишки. В склада често се случваше да гризат от ябълките. Когато питах нели какво да правим и, че са за изхвърляне щото си имаме гризач. Тя ми каза да ги изрезваме и подбираме... представете си за какъв хаос говориме. Незнам който говори, че там е чисто и нещата са ок е в страшна заблуда. Всеки знае сам за себе си ,но аз не можах да повярвам какво виждат очите ми и как съм правил фрешове от нагризани ябълки. Простоо жалко много жалко...


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

90 процента от коментарите ви са меко казано абсурдни и са написани от хора, които УЖ са работили в сладкарниците, а всъщност не знаят нищо за веригата! Коментари написани от хора, които ги мързи да си помръднат пръста и са свикнали да седят и да си пият кафенцето и да изкарват по 1000 лева, ами скъпи ми заблудени НЯМА КАК ДА СТАНЕ! Заплатата е меко казано добра, все пак работите 8 часа, и взимате над 1000 лева, какво повече искате? Ако работите първа смяна приключвате в 2:30 и целият следобед е на ваше разположение. Редовно получавате бонус, безплатни обучения, които могат да ви бъдат полезни не само в работата, а и във вашия личен живот. Има възможност сами да съставяте графика си, което значи че е удобно и за студентите. Имате пряка връзка с управителя, който винаги е готов да поговори с вас ако нещо ви притеснява.
Аз ли? Аз работя от три години в една от сладкарниците. Уча. Имам хубава кола, и прекрасни отношения както с колегите си,така и с управителя си. А вашите коментари са абсурдни. Всеки, който иска да се наслади на НЕ ЗАМРАЗЕНИ!!!! и хубаво приготвени торти и напитки, нека заповяда! Който иска да лее злоба, не ни е нужен, имаме достатъчно клиенти!


настоящ служител

19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-2
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
3

От всички мнения, които прочетох по назад, освен че се позабавлявах извлякох един много важен извод. Единствената грешка на работодателите в повечето случаи е, че са наели подобни боклуци като вас на работа. Никой не ви е виновен, че сте некадърни. Имали сте големи и крайно неоправдани очаквания за себе си като част от новата фирма, в която работите. Не са се оправдали явно и нещо ми изглежда, че трябва на собствените си качества да се сърдите (по скоро на липсата на такива), а не на околните около вас. Да не говорим, че по-голямата част от казаното е доста разкрасена лъжа, целяща да злепостави работодателя (не можем да ядем, нямаме почивка и тем подобни). Истината е, че фирмата не е перфекта, даже на моменти е далеч от това. Но работодателите са винаги коректни спрямо работниците си, а за мен това е най-важното, особено в пропадналата ни пропита с измами държавица. Ще се радвам ако съм бил полезен на някого с този коментар и успех ако сте решили да станете част от екипа на "Неделя".


шубе го/я е и не казва!

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
-1
Работна среда
2

Оплакване.Сервитьорите какви задължения имат да бъдат усмихнати и да се държат добре с клиентите.Бармани те режат торти ако е малко парчето си го купуват на ден поне по едно приемат стоки от типа-кола вода мляко кафета тежка работа правят напитките които СЕРВИТЬОРИТЕ трябва да носят с усмивка на важното взимат поръчки за торти като ако сбъркат тортите плащат дават подаръци на хората (free cake)но за сметка на бармана по важното е че барманите правят с тортите които взимат и напитки и прочие 85% от оборотите на сладкарниците за разлика от сервитьорите не че и тяхната работа е лесна напротив те трябва да търпят постоянно хората които обслужват защото има доста капризни клиенти но в крайна сметка е срамота на сервитьорите заплатата да е вдигната и да са на по голям % от барманите а на барманите заплатата да си остава същата заедно с %.Отностно до управителите ценете хората който работят там и си оправете заплатите на всички.Хората имат нужда от стимул за по добра работа обслужване и прочие на често това става с вдигане на заплатата % и дори и месечни бонуси.НО НА СЕРВИТЬОР ДА Е ВДИГНАТА ЗАПЛАТАТА А НА БАРМАНА НЕ НАИСТИНА Е СРАМОТА КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЧЕ БАРМАНА НЕ ВЗИМА БАКШИШ И Е НА ПО НИСЪК ПРОЦЕНТ!!!!!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

на пръв поглед е нещо дребно, но въпросът е принципен и дори абсурден - в сладкарница Неделя срещу хотел Плиска на дата 12 февр 2017 около 13 часа ни поднсеоха два РАЗРЕДЕНИ сока Капи /кайсия и ябълка/ - налети бяха в чаши, бутилките не ни ги донесоха изобщо. Идиотщината е, че няколко дена преди това пак бяхме в същото заведение и пак поръчахме същите напитки и бяха ОК! - пак без бутилките ни ги поднесоха, но не бяха разредени /7.2.2017, след 18 ч/. Абсурдно и обидно е - какво за бога печели този, който ги разрежда?! Защо го прави?! обяснете ми защото аз не разбирам! казах на сервитьорката че и двата сока са разредени и за в бъдеще ще искам да ми носят бутилката, за да си я наливам аз в чашата, или направо със ламка. Безобразие!


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
5
Потенциал
-1
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
-2

Не се занимавайте да работите там, както и да консумирате като клиент.и Работи се 6/1 за много малко пари, имат 1001 изисквания към теб. Не може да ползваш почивката си, когато няма работа нямаш право да седнеш. Постоянно има проверки и се чудят какъв кусур да ти намерят. Тортите им са ужасни, не се заблуждавайте да ги ядете не само че ги замразяват (а твърдят че са свежи и ги правят на момента) , но и в доста от случаите ядете брак... Няма и как да ви обслужат както подобава, тъй като пестят от персонал и понякога един човек не може да смогне да се справи с работата. Цените са неуснователно скъпи. Така че мили хора не се заблуждавайте да ходите там, била съм и клиент и служител. Ако не искате да ви пробутат на детето торта за рожден ден стара, не ходете там. :) Има доста по-добри работни места и сладкраници от тази, с доста по-вкусни и пресни неща. Хубав ден от мен. :)


настоящ служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
-5

жк. Красно село Попитайте управителя - Нели ЗАЩО и напуснаха ВСИЧКИ стари Читави бармани който работеха от години там и им писна и напуснаха всички за кратък период от време и в момента зад бара няма нито 1 читав ! И каква е политиката да те вземат наработа - да не си работил никога като барман, за да не си наясно с барманските задължения понеже там са Инзвънредно повече от колко трябва и да не си от София, за да си на квартира и да имаш наем и сметки да си мълчиш.... Не си губете времето е ценно!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?