Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Капитолия/Kapitolia /img/frontend/nomap.png"

Капитолия/Kapitolia

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

вариант 1 -секс на работното място без предпазни мерки
вариант 2 -цялостно измиване плюс свирка
вариант 3 -кафе и кола плюс уточняване в кой хотел кога
капитолия-1 4ти километър заповядайте


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

В "Капитолия Трейдинг"на 4-ти км. нещата стоят така:
Там никой не работи на трудов договор, ако разбира се имаш този късмет подписваш договор на 4 часа. Уговорките са устни и доста добри, НО не се спазват. Заплащането е много зле и не е редовно. Отношението към персонала е доста грозно, крещи се, използват се грозни цинизми от така нареченият шеф. Доста мога да пиша по темата, но ще спра до тук.
Ако желаете да се развивате и да взимате редовни пари, там не е мястото.


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-4

И аз съм бивш служител,но видях и хубави или по-скоро полезни неща.Трябва да извличаме максималната полза от всичко. Уверих се,че не всеки мениджър разбира от всичко и няма нищо лошо в това, но един добър мениджър трябва да се обгради от добри кадри, а там управляващото звено-не е един човек, слушаше само протежетата си, които им показваха среден пръст, когато бяха с гръб и ги псуваха в тяхно отсъствие по толкова вулгарен начин та чак ти става неудобно.Същите тези хора бяха/са най-некадърните,но слушани от управляващото тяло.Всички, които напуснаха или още са там знаят точно за какво става дума. На "опареният" колега мога да кажа,че ти видя нещата и в двете основни звена(аз само в леки),а и беше гласен дори за шеф на третото, което не стана, сега колега жестоко си разбунил духовете - сещай се.Казвам ти както П.Стоянов на И.Костов "....... ". Честита титла на отбора ти и победи през новия сезон с новата ви стара селекция.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

По-истинско от това на бившия колега немога да кажа. Искам всички,които бяха уволнени "по взаимно съгласие" или си тръгнаха наистина по собствено желание да се включат света трябва да знае! Една поправка към колегата/колежката заплатите се чакаха на 5-то число, но кога се даваха е друг въпрос. Благодаря ти,че даде старт! На тези,които са още там мога да им кажа само,че са за съжаление, вие нямате достойнство.


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-5

Здравейте,
надявах се някой да чуе молбите ми и да ме замести в писането на отзиви за фирмата, но уви това не се случва вече доста време, та реших да изпълня гражданския си дълг и осветля неведомите за делата на фирма Капитолия ЖЕРТВИ.
Всичко, което се вижда отвън е един лустросан имидж, за който постоянно се отделят неизмеримо количество време, енергия и ресурси. Резултатът е добър, имайки предвид целта и постигнатия резултат- споменавайки Капитолия хората асоциират фирмата с лъскавите и скъпи возила бутикови или спортни изпълнения, по възможностите единствено на богатите.
Всичко хубаво свършва ДО ТУК.
ЕДНА ХУБАВА УСМИВКА С ЛОШ ДЪХ!
Дъх на развалено, загниващо и зловонно. Дъх на клоака.
Да ги започна едно по- едно.
Заплащане: При първото интервю те посрещат красиви момичета и те настаняват в луксозен офис- кожа, поръчкови мебели, футуристичен дизайн. Започват да ти обясняват колко са велики и колко много ще спечелиш около тях. Как си уважават хората и държат на доказалите се кадри. Най- важното в компанията са именно хората.
Студения душ го получаваш с първия работен ден- ще имаш телефон, но таксата ще си я плащаш сам, както и всички разговори извън групата. Хванал си се на хорото, майната му, 50-100 лева ще ги покриеш от обещаните високи доходи.
Идва вторият ти ден- да вземеш обещаната, както на всеки кола. Оказва се, че ти дават кола от тези, които не могат да бъдат продадени през автокъщата. Имай наум, че за да не може да се продаде, е минала поне 30 огледа и куцо и сакато не я е пожелало. Честито, вече имаш кола.
Ден трети- застраховки, текущи ремонти и поддръжка се заплащат от служителя- и започваш да сменяш от твоя джоб- масла, филтри, гуми, спирачна система. Горивото си го заплащаш сам.
Вече си извадил от себе си хилядарка. Къде да ходиш, чакаш заплата.
Ден 31- денят за заплата. Опа, няма да е днес, шефа не е в настроение, а май че няма и пари в касата.
Ден около деня Х - шефа е в настроение, ще има пари. Тайно се промъкваш при касиерката, подписваш се на един лист, че си получил заплата (не знаеш колко), взимаш един запечатан плик и бягаш бързо.
Когато отвориш плика, разбираш, че осигуровките си ги плащаш сам, за телефон са ти взели двойно (уж по погрешка), а има и глоби върху договорената заплата.
Ако си достатъчно умен, бягаш бързо, надалеч и без да се обръщаш. Ако се надяваш нещата да се оправят, си безвъзвратно загубен оптимист.
Уважение: Гледаш, на тия около теб им крещят, викат, обиждат и заплашват. Мислиш че на теб няма да ти се случи?
До месец- два си в лайната с другите. Зависи кой от циклофреничните шефове е около теб.
Привилегии- 'кола' и 'телефон', вече ги описах по-горе.
Фирмена сигурност- сутринта си на работа, един час по-късно си уволнен. Без предизвестие, без обяснение. В последствие се оказва, че нямаш и подписан трудов договор. Времето което си прекарал на работа си е за твоя сметка- осигуровки, данъци, медицински и т.н. Такава е практиката. Нищо лично.
Работно време- работи се през събота, когато няма хора и всяка събота. Сутрин от 8.30 вечер до 19.00. Обедна почивка регламентирана няма, но не е желателно шефа да разбира, че си на обяд 'наоколо в заведенията'.
Потенциал за развитие: Може добре да се научиш да лъжеш, гледайки колегите си как го правят постоянно и безочливо.
Колеги: Старите колеги, след толкова години са ги превърнали в кученца с рефлекси на Павловото куче, че картинката е направо жалка. Дори и да имаш собствено мнение, не го изказвай на глас. 10 минути след това го знае целия офис.
Работна среда: Видно монтирани камери и скрити микрофони.
Внимавай с кой и какво говориш. Вероятносста да изгориш е много голяма.
Много хора идваха и напускаха. Други бяха уволнявани. Всичките обаче се сблъскаха с мениджмънта от пазар Илиянци, практикуван в зората на 90-те години на миналия век от араби, китайци и мутри.

Иска ли някой от Вас да стане свидетел на една позабравена практика?

Групата фирми свързана с Капитолия е посочена по-долу. Каквото и да Ви обещават, знайте че лъжат. Ако издържите първия месец, си вземете заплатата и избягайте. Но не казвайте на никой преди това. Все пак рискувате една заплата......

•КАПИТОЛИЯ 2001 ООД
•КАПИТОЛИЯ ИМПОРТ ЕКСПОРТ ООД
•СОФТРЕЙД 2003 ООД
•КАЙЕН ЕООД
•КАПИТОЛИЯ ТРЕЙДИНГ ООД
•ЕТ МИНКИН- АЛБЕНА МИНКИН
•КА ТРЪКС ООД
•КАР ГРУП ЕООД

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?