Подробна оценка от Блага Върбанова
Здравейте,
Аз съм момичето от магазина, за което предишния спомена,
И аз незнам защо като ме наеха за консултант в магазина искаха оттам да правя дизайна, явно икономия някаква. Това не е удобно определено и няма как да стане. Предполагам, че никой не иска да стой по магазините и затова. Във всеки случай не се разбрахме, защото исках да правя или едното или другото , за да ми се спазва длъжностната характеристика. Това явно не беше по вкуса на някои хора и изхвърчах. Аз наблюдавам и по други фирми че набутват няколко длъжности в една от икономии. Абе кво да ви обяснявам. Иначе управителя е интелигентен пич, но се влияе от мнението на случайни хора съгласна съм.
Подробна оценка от moni
Абсолютно много смотана фирма ,добре ,че напуснах.
Предупреждавам хората да не се излъжат и да почнат там бачкане.
Подробна оценка от т.н.оператор на плотер
Преди време работих за 2 месеца в тази фирма. Т.н. „шеф” няма никога собствено мнение. Необходимо е някой друг да му казва дали стават или не стават хората. Наеха ме като оператор на режещ плотер. По-неорганизирана работа не съм имал. Нямаше кой да ми обясни нищо за машината, как се работи на нея. Първо ме учеше шофьора им, после ме заведоха при дизайнера им, който всъщност беше продавачка в магазина им. Единият нищо не можа да ми обясни, защото само мънка и нищо не разбира, а другата всъщност се занимаваше с външните дизайни на тези непотребни натруфени паспартута. Дизайнерката ми обясни как се правят самите дизайни, но тя никога не беше работила на машината. А шофьора им просто не знаеше за какво става въпрос. Все пак започнах да ходя на работа там – трябваха ми пари. Бяха зимните месеци и температурите в стаите рядко надвишаваше 10 градуса, да не говорим за влагата и прахта, защото там предимно се правят рамки, вносни – даже не знам от къде. Беше ужасно – нямат представа какво да правят с тази машина за рязане на паспартута. От немай къде правихме сърчица и гроздета за украса на магазините им. Притежават я май от повече от 2 год. и нищо. Лека по лека се научих що годе да работя на нея. След украсата правихме едни безплатни паспартута за фото конкурс. Дизайнерката няколко пъти изпраща непосилни за машината дизайни. Ама тя даже май не я е виждала – това за съжаление не е лазер и е много ограничена машина – може да реже съвсем прости форми. Дизайнерката май напусна по някое време и започнаха мен да ме карат да правя дизайните, без да са ме учили на това, като изключим 2 часа при нея. Започнаха да ме карат да помагам и за други неща свързани с рамките им, без това да е мое задължение. Ходих редих изложби, украсявах магазините, мъкнах стъкла и профили и какви ли още не глупости ме караха да върша, а ме наеха за оператор на плотер.