Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хьорман България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Подуяне, Квартал ХАДЖИ ДИМИТЪР, ул. БЕЗИМЕННА, 10&markers=София,Район р-н Подуяне, Квартал ХАДЖИ ДИМИТЪР, ул. БЕЗИМЕННА, 10

Хьорман България ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не знам в момента какво представлява фирмата, но ще ти кажа моето мнение.
От около 10 години работя като сервизен инженер, и преди време бях  в друга фирма за плъзгащи врати.  Понякога се налага бърза реакция. Някоя си врата не се отваря или не се затваря... Или има проблем с електрониката....
Няма да си в офис и да спиш по цял ден до телефона, а трябва да отидеш до съответния обект. Ти си прецени дали тази работа е за теб.
Тази фирма в която аз бях се занимаваше с плъзгащи врати основно, но ми плащаха всичко коректно - командировки в страната, ако е извън Варна, извънреден труд когато се налага, и т.н. Събота и неделя също труда ми се заплащаше по съответния начин. Нощният труд също се заплащаше.
Ако те извикат на интервю опитай да разбереш работното време!!!
В сегашната ми работа съм на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, няма отпуска, няма почивка.
Когато започвах тази работа заплатата ми беше 2200 лв , сега е доста по- висока,  защото видях, че една административна кокошка , която спи и си показва по цял ден циците в офиса получава повече от мен, а не знае нито английски, нито е инженер. Когато обаче има проблем с някоя врата не помагат нито циците, нито мениджърите, трябват грамотни и кадърни хора.
Затова св началото се спазарих да  получавам  достатъчно добра заплата и не лишавам семейството си от нищо.
Като започвах тази работа ми беше обяснен графика, и аз реших да си искам  съответните пари.
Видиш ли, че искат да те счупят да им работиш за без пари, не се занимавай, ако са се ориентирали към нископлатени кандидати, проблема си е техен.
В сервизната дейност няма значение дали вратата е в куртово конаре, софия или варна , вратата където и да е изисква едно и също обслужване, и поне аз не приемам доводи от типа - във Варна заплатите са такива, а в София са такива. Като са такива отиди и си го направи сам, аз знам моя труд колко струва, въпроса е ти с какво си готов да направиш компромис.  
Това е моето мнение, и пиши как е минало ако те извикат на интервю.
Уважавай труда си и гледай да се спазариш за добра заплата, защото ако трябва да работиш 24/7 както е при мен, накрая трбява да си заплатен по съответния начин.
Започнат ли да ти говорят че във Варна е едно а в София друго - бягай надалече, това не е твоята фирма.
Лично аз напуснах, защото се смени ръководството и спряха парите за извънреден труд . Това е едно от нещата, с които не правя компромис.
Ако те извикат пиши как е минало.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Може ли някой да сподели  впечатление за Варна!
Какво е заплащането за сервизен техник, голяма ли е разликата между заплащането във Варна и в София да речем?
Все пак техническото обслужване което се изисква на даден обект е едно и също, не е коректно ако има разлика в заплащането, в два различни града за една и съща работа....
В мнението, което е на човека от търговския отдел в София пише, че всичко е съгласно българското законодателствто, и в тази връзка бих искал да знам:
- признава ли се извънреден труд, който в сервизната дейност понякога се налага да бъде положен,
- признават ли се командировки, когато се пътува до обекти в дадения регион.
Видях че имат координати за връзка в 3-4 града в страната,
- какъв е региона, който се обслужва от човека във Варна?
Всякаква информация относно условията на труд, заплащането съотнесено към обема и типа работа,както  и отношението на компанията.
За колко време е първоначалния договор, какво е предизвестието, ако се окаже ,че нещата не са такива каквито някой си е мислил в началото...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте ! Искам да изкажа мнението си за новия HR на фирмата ( Боряна Христова ). От всички фирми, в които е работила си е тръгвала с позор и омраза от служителите ( за съжаление съм работила в две от тях по времето, в което и тя е била там ) . Не знам как още се допуска толкова некомпетентни и мразещи професията си хора да продължават да изпълняват функцията HR. Освен собствената си изгода, не обръщаше внимание на никой от служителите.Създаваше интриги между хората, с цел лично облагодетелстване. Всяка следваща фирма, в която е наета тази личност може да си гарантира загубата на качествен персонал, влошаване на климата във фирмата и уволнение на всеки дръзнал да застане срещу нея.
Засега толкова, но достатъчно ясно казано.
 


бивш служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
3
Местоположение
-1
Колеги
4
Работна среда
5

Уважаеми "партизанин",това което си написал е далеч от истината.Заплащането е над средното за страната.Всичко е според законите в България.В тази фирма уважението към работещите в нея е на ниво което не съм срешал никъде.Превилегийте са много:фирмена визитка която се прави в Германия,служебна нова кола, която може да се използва за лични нужди,служебни пари за представителни разходи и т.н.Фирмената сигурност е на най-високо ниво.Колектива е малък,работата е много,но в петък се работи до 15,00 часа, а събота и неделя задължително се почива.Полагат се също и 5 допълнителни дни платен годишен отпуск.Два пъти в годината се ходи на обучение в заводите на фирмата майка в Европа.Офиса се намира в района на представителството на "Мерцедес".Колегите са чудесни хора, които са над всички дребнавости присъщи на повечето българи.Офиса е модерно обзаведен и просторен,ползва се само легален софтуер,в стая работят максимум по двама човека.
И накрая, управителя на фирмата е човек в истинския смисъл на думата.


шубе го/я е и не казва!

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-5

Не си губете времето с тази фирмичка.Не се лъжете по името и сайта.Това не е немска фирма, а българска.Закъсали са здраво от алчност и некомпетентност.Управлението е на много ниско ниво, и скоро ще дойде "Горския".

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?