Приятели ето начин как да си изкарате малко пари чрез clik & pay от този сайт:
Доволен съм.
Работя като тираджия - заминнах със Слава7.
Мое мнение е , че наляво и надясно пишат негативи черни овци , на които вечно нещо им е криво и космоса им пречи дори !
Живи и здрави бъдете!
Измамници!
Лъжат те в условията, лъжат че не взимат комисион от кандидатите, а не е така. Всичко се разбира докато не си получих първата заплата от работодателя. Прехвърлят те че така бил решил в последния момент работодателя, а те са само посредник.
Управителя и собственик на фирмата Венцислав Благоев Дуев след подписване на договора не си вдига телефона. Крие се, на адреса на фирамта няма никой. Пишат фалшиви коментари от доволни хора в сайтовете и в групите.
Адреса на фирмата е един мизерен офис с три бюра в него. Отварят офиса когато подписват само документи.
Подробна оценка от Hristo
ТИЯ ГОВЕДА МЕ ИЗЛЪГАХА МЕН И МОЯ ПРИЯТЕЛ 3 МЕСЕЦА МЕ ВЪРТЯТ ЧЕ ЩЕ МЕ ИЗПРАТЯТ В КАНАДА С ВИЗА ГОВОРЯ ЗА ЮНИ 2020, КАНАДА НА КУКОВО ЛЯТО, В САЙТА ИМ ОБЯВИТЕ НЕ СА АКТУАЛНИ, ВИКАТ IT СПЕЦИАЛИСТИТЕ НИ НЕ ОБНОВЯВАТ САЙТА, ТАКА, ЗА КАТЕГОРИЯ C КАНДИДАТСТВАХ ОНЗИ ДЕН СВЪРЗАХА МЕ С НЯКАКВА МИШКА ИВО БОЖИКОВ ОТ ГРАД МЕМИНГЕН СОБСТВЕНИК НА ФИРМАТА В ГЕРМАНИЯ РАБОТА НА 12 Т КАМИОН ТОВАРИШ РАЗТОВАРВАШ И ДАВА 1800 ЕВРО, НО ЧИСТИ ТИ ОСТАВАТ 1300 ЕВРО ПЕДЕРАС ОТ ВСЯКЪДЕ, ПЪЛЕН ТАШАК И ТОЗИ ИВО БОЖИКОВ КАЗА 250 ЕВРО КОМИСИОННА ОТ ЗАПЛАТАТА МИ ОТИВАТ ЗА АГЕНЦИЯТА, А КАЗАХА НЯМА ТАКСИ И КОМИСИОННИ, ИЗОБЩО СТОЙТЕ НАДЕЛВЧ ОТ АГЕНЦИЯТА И 1 ГОДИНА МВ ЛЪЖАТ ЗА ВСЯКАКЪВ ВИД РАБОТА, НЕ АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НИЩО, БЪЛГАРСКИ БОКЛУЦИ
Лъжат в условията,после в чужбина се оправяте сами
Доволен съм, заминах с тях за Кипър като барман в 5* хотел. Получавах добра заплата, настаняването беше добро, храната отлична. Единственият ми разход беше самолетния билет - 50 Е с Wizz Air. На летището представител на работодателя ни очакваше.
Не се лъжете наши и ваши са в компанията. Ще берете неприятности. Никаква грижа към клиентите си нямат и грубо ги изрязват по телефона когато ги изпратят в чужбина. Същото е отношението и към служителите.
Препоръчвам Слава7
Преди години заминах за Англия чрез тази агенция и вместо да се върна в БГ с пари ... се върнах с 20000 лв заеми .. Първо нямах осигурени жилище , второ тъкмо като си намерих ме трасферираха в другия край на Англия .. Общо взето НИКОГА повече не се доверявам на агенции , благодаря ви Слава 7 !
Само лъжа друго нищо няма в тая фирма,обещават много накрая резултат