Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Джако ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна, Одесос, ул. ПРОФЕСОР ДЕРЖАВИН, 15, ет. 4, ап. 16&markers=Варна, Одесос, ул. ПРОФЕСОР ДЕРЖАВИН, 15, ет. 4, ап. 16

Джако ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
2

Работата си струва парите, които получаваш, стига да си честен и трудолюбив.Не е работа за мързеливци и глезлени момченца. Виждам,че някакви женчовци се оплакват, а просто не са били одобрени...Има хора,които нчмат качествата да бъдат мъже,а и има други, които не са достатъчно честни за желта.Работата там си струва, ако искаш да натрупаш капитал за бъдеще или ако искаш да инвестираш живота си във фирмата. Просто работата не е за слабаци...Аз работих там известно време и като приключих ми платиха повече, от колкото ми се полагаше! (със 100 лева повече!)! Препоръчвам тази фирма, но само на мъже , а не на глезени момченца на 20 и нагоре години!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Напълно е прав колегата. Схемата все още е същата. Аз я проумях след като изкарар 14 часова смяна и минаха 5 тона безалкохолни през ръцете ми.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да предупредя всички които кандидатстват за работа в тази фирма да не се подлъгват по обявите и по обещанията на собственика и на управителя на фирмата.Накратко историята е:Звъниш на обявата,посочват ти мястото и часа на срещата,обясняват ти ,че търсят няколко човека за шофьори като старателно отбягват да ти кажат името на фирмата за да неможеш да провериш мненията за тях,обясняват ,че работата не е за всеки-тежка била,но ако все пак имаш желание може да поработиш няколко дни без заплащане и те ще преценят дали ставаш или не.Тези който се съгласят вече са в капана им.Накратко отработваш няколко дни като общ работник който помага на шофьора в товаро-разтоварната дейност докато ти писне и им поискаш резултат т.е. ставаш или не за работата.След това ти искат номера на GSM-а и ти казват да чакаш.До няколко дни ще получиш отговор.Аз моя го получих във вид на SMS с текст "Съжелявам,но не си одобрен"Затова хора видите ли тази обява която тече всеки ден просто не отивайте,а тя е "Шофьор за разнос на бира и Дерби -ненормиран работен ден"А иначе успех на всички в търсене на коректният работодател.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?