Баланс М ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Баланс М ЕООД

шубе го/я е и не казва!

бягайте далеч. работа 24/7, ниски заплати и много овъртайм, който не се заплаща.

Напълно подкрепям горните мнения! Адски голямо натоварване, работа 24/7, излизане в отпуск (дори и 1 ден) адски трудно, болничните са забранени (дават ти задачи дори и тогава)! Заплатите неадекватни на труда. Надменно поведение! В началото с едни широки усмивки, после те тъпчат! Нямат уважение дори и към Човека като такъв! Мениджмънта си е същия от години насам, така че нищо не се е променило! Съжалявам, че пропилях години от живота си в тази фирма:(

Здравейте!
Някой може ли да даде актуална информация за фирмата?

Здравейте! Заради липсата на информация в нета за фирма Баланс Систем ООД ли пишете с адрес жк.София Парк ул.Панорамна 11 в гр.София ли пишете всички??? Обади ми се полузаспиващ човек да ме покани на интервю и моля за информация дали са същите,че ми писна от такива фирми!!!

Ужас!
Новото име на фирмата е РСМ БГ, за тези които не знаят. Освен името, друго не се е променило. Натоварването е в космически нива. Лошото е, че колкото повече се борите и се опитвате да се докажете, толкова повече няма да Ви харесват от ръководството. Заплатите са смешни, а овъртайм не се плаща. Бонусите и социалните придобивки са мит!
Отношението към асистентите е следното: "Всички са тъпаци и за нищо не стават". Ако нещо се объркат и ви направят ин чардж, ще си останете такъв до края на живота си или докато не напуснете.
Финансова помощ или отпуски, за да може да учите няма. Сертификатите и специализациите са си за ваша сметка.
В повечето фирми може да се изтормозиш за 3-4 години докато се научиш и да си отидеш, но тук даже няма и да се научиш!
Шефката е яко луда и ще ви крещи, че сапуна намалява или че използвате много тоалетната хартия. Никога няма да ви се скара за работа, защото по- важно е да са измити чиниите и чашите.
Може да бъдете обвинени в кражба на захар, сапун и тоалетна хартия.
Бягайте далеч!

Мнението на останалите колеги отдолу се потвърждава и през 2017!

Напълно подкрепям изразеното мнение за фирмата. В Баланс М не се ценят качествените и опитните служители, както и тези с креативно мислене. Всяка проявена креативност се потъпква на мига. Ценят се тези, които не мислят, а изпълняват безусловно това, което им каже шефката.
Отношението към служителите е по-близко до отношението към хора без образование и с ниска квалификация, отколкото към интелигентни хора с висше образование.
Работиш повече от осем часа на ден без право на обедна почивка, въпреки че е задължителна съгласно трудовия договор. В среда, в която е невъзможно да бъде създаден колектив, защото шефката настройва колегите едни срещу други. По-скоро се чувстваш роб, със смачкано самочувствие и достойнство.

шубе го/я е и не казва!

Много "коректна"фирма.Казвам го в кавички ,защото само обещанията там са големи,а нищо от обещаното не се спазва.Персонала не се уважава,много от хората са подложени на постоянно унижение.Тонът на общуване е груб и неуместен.Работата е много,но не се предлага адекватно обучение.Когато се обърнеш за съдействие към колега,той е или неспособен да ти отговори поради това,че самият той не знае или просто не му се занимава с теб.Не случайно текучеството на персонал там е голямо.Работната среда е по-скоро напрегната и изнервена,не се толерира ползването на обедна почивка,както и комуникацията на работното място,дори когато тя е свързана пряко с работата.