Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

КОКА КОЛЛА /img/frontend/nomap.png"

КОКА КОЛЛА

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте
кандидатствах в тази фирма за незнам кой път,като отново ме отказаха. Те работят с 4 агенции за подбор на персонал,като влизането вътре е много трудно. На етап гледане на документи те отказват,защото там се влиза само с връзки. Ако сте братя, сестри, чичовци и лели на хората вътре имате шанс да успеете. Ако нямате връзки въобще не се занимавайте. Там цари пълна шуро-баджанащина. Става дума за техният обект в офис Сердика Център. Тези хора не извършват нормални конкурси за подбор на персонал. Взимат си хора от техния кръг,не вземат хора с конкурси. Това за тях не е нормалната практика. Дейзайте,ако мислите,че имате шанс без да познавате някой вътре нямате. Това е истината за световноизвестната велика марка. 


кандидат за работа

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-2

Искам да споделя на всички който кандидатстват за длъжността 'Търговски представител' на световно известната марка' KOCA-KOLA'. Мислех си че в толкова известна фирма няма шуро-баженащина но уви!!!!! В Петък кам 14.00 една учтива дама ми се обади и най-любезно ми заяви че ще ми прати тест да реша на електроната поща ,срокът щял да бъде до Неделя.В Неделя викам да го реша отварям пощата и нямаше помен от никакъв тест. В Понеделник викам да звъна на дамата която ме покани на интервю да видя какво се случва. Съответно казах и какво се случва и тя ми заяви че щяла да се обади след 10 мин. Така и си останах с чакането..... На следващият ден Вторник реших пак да и досаждам съответно този път ми иска моб.номер за вразка и наистина ми звана след 10 мин. дамата ми каза че може би теста съм го получил като спам или сам го изтрил "извинете аз имам поща от 5 год все пак знам кога сам получил писмо". И най любезно ми каза че са си намерили подходящ човек който да отговаря на всички изисквания. В крайна сметка се питам и си правя следния прост извод......КАК ТОЛКОВА БЪРЗО СИ НАМЕРИХТЕ ПОДХОДЯЩИЯ ЧОВЕК ЗА 1 ДЕН? ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ТЕСТОВЕТЕ ГИ РАЗГЛЕЖДАТЕ В ПОНЕДЕЛНИК ПЪК ВАШИЯТ ЧОВЕК КОЙТО ОТГОВАРЯ НА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ В ВТОРНИК Е ОТКРИТ ВЕЧЕ.ВСЕ ПАК МАЙ ИМАТЕ НЯКОЛКО КРЪГА ИНТЕРВЮТА? ИЛИ СЕ ПИТАМ ДАЛИ СТЕ ПРОВЕЖДАЛИ ИНТЕРВЮТА? ДОБРЕ ЧЕ МАРКАТА Е ИЗВЕСТНА И ДАЖЕ ДА ИМА НЯКОЙ НЕКАДЪРЕН ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ КОЙТО МАМА ИЛИ ТАТЕ СА ГО УРЕДИЛИ И ДВЕ ДУМИ ДА НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ НА КРЪСТ........ ТЕ ХОРАТА СА СИ НАУЧЕНИ ДА УПОТРЕБЯВАТ НАИСТИНА ТАКА ДОБРАТА МАРКА БЕЗАЛКОХОЛНИ. ВСЕ ПАК СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ДАЖЕ ДАЛИ ДА ОТИДЕТЕ НА ИНТЕРВЮ.ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ЧЕ ВСИЧКО ТОВА НЕ СА ИЗМИСЛИЦИ А САМАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. ЗНАЧИ ЗА ДА РАБОТИТЕ В КОКА КОЛА ТРЯБВА МАМА ИЛИ ТАТИ ДА СА ОТ ОНИЯ КАДЕТО ИМАТ ВРАЗКИ ЖАЛКО ЧЕ ИМА ТОЛКОВА ПО НАХЪСАНИ ХОРА КОЙТО ИМ СЕ РАБОТИ ПОВЕЧЕ И ЗНАЯТ КАК СЕ ПРАВЯТ ПРОДАЖБИ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ МАМИНИ СИНЧЕТА

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?