Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Суит Лайф 1995 ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Илинден, Квартал СВЕТА ТРОИЦА, бл. 324, вх. А, ет. 6, ап. 30&markers=София, Илинден, Квартал СВЕТА ТРОИЦА, бл. 324, вх. А, ет. 6, ап. 30

Суит Лайф 1995 ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
1
Работна среда
-3

Здравейте,искам да споделя с вас мнението ми за тази абсурдна фирма..Не знам от къде да започна темите за фирмата са не изчерпа е ми..Най-главният г-н Стойков е ок!Човека си плаща,и ти дава възможности да изкараш добри пари!И до тук с хубавите неща..Абсурда почва от интервюто..На което ви лъжат постоянно..Обясняват ви как можете да изкарате много пари,и всичко зависило от вас-което далеч не е така!Някакви филми постоянно ви вкарват в главите.....Поради факта,че всичко в тази фирма е шуробаджанащина..Самите търговци с който се състезавате за класирания и бонуси участват: Брат на най-главния шев,Супер вайзора - дясната ръка на шеф; жената на супервайзора хаха; приятел на супервайзор; А самият ви супервайзор ххахах е братовчед на човека който ви смята класирането-и съответно бонусите и парите който ще взимате хахаха... Всичко е шурабаджанащина.. Майката на шефа ви дава парите хахаха нямам думи.. Шоферите си правят каквото искат защото и те са доведени хора на няма да споменавам имена...Но за да взимате хубави пари трябва да сте на първо или второ място в класирането което ви определя и процента на който ще бъдете.. Бонусите който искарвате - ако ги изкарвате хахаха ще ви се дават след 1 година когато се занулява сезона на фирмата хахах... Ако случайно напуснете през това време.. Ваш проблем... Шоферите често не ви карат заявките и с това ви пада много оборота съответно и парите който ще вземете.. Всичко е пълен хаос.. Много неща спестявам..Защото няма да ми стигне мястото да напиша за всеки по нещо.. А и в крайна сметка не искам да оплювам никой - само да помогна на всеки който се чуди дали да започне работа в тази фирма.. Моят съвет най чистосърдечно НЕ!!!!!! Не си губете времето,потенциала и парите.. В тази фирма само се обещават разни неща...Моят съвет,и към шефа на тази фирма,защото той определено е точен човек!г-н Стойков..Ако някога четеш този коментар..Трябва да направиш една голяма чистка,поверил си много важни неща на хора който ви крадът..Повярвали са си вече много..Въобще не се справят,и крият много неща от вас.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Колко пъти за Бога тези ще търсят търговци.Явно е много зле положението и като пари и като отношение.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?