Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дуранли ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Дуранли ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 15 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-15 от общо 15


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В понеделник получих покана по телефона за интервю във вторник. Тъй като мъжкия глас не ми се представи, аз попитах "Кого да търся". Отговорът беше - фирма Дуранли. От мен последва втори подсещаш въпрос " А какво е Вашето име?". Със заглушен глас ми каза - Петър Алексиев. 10 минути преди уговорения час бях на портала на фирмата. Учудих се, когата охраната ми каза, че г-н Петър Еневски( а не представилия се като Алексиев) току що е излязъл със собственика на фирмата. Изчаках и след около 30 минути след обявения час за среща звъннах на телефона, от който ме поканиха на интервю. Затвориха ми след първото позвъняване. В момента съм безработен и нямам много ангажименти, така че реших да почакам. След още 20 минути охраната ме покани при една секретарка, която ми предложи да попълня лист за кандидатстване. Попълних го и отново звъннах по телефона. Този път някакъв мъжки глас ми вдигна и обясни, че интервюто било не в уречения час, а 30 минути по-късно, т.е. 30 минути преди настоящия момент. Попитах го защо ако закъснява не ми се е обадил. Както на интервюто по-късно, така и сега човекът нагло и мазно замълча, вместо да се извини или измисли някакво форсмажорно обстоятелство.
75 минути след обявения час интервюто започна и продължи около 5 минути. Наглият мъж продължи да твърди, че обявения час е с 30 минути по-късно, но след като погледнахме в един разпилян лист на неговото бюро, се оказа, че съм прав. Въпреки това пак не получих извинение.
Около 4-тата минута на интервюто ме попита дали познавам добре пластмасите. И след като не получи отговор "отлично", сподели, че вече се е спрял на друг кандидат, който познава по-добре пластмасите.
Намерих за безсмислено да обясня, че имам инженерно образование, което ще ми помогне за отрицателно време да влеза в детайли, относно работата. И да попитам дали им трябва Търговски Директор, който да организира продажбите или пластмасаджия.
Постарах се да дам само конкртиката на действието и внимателно избягвах изобилните епитети, с които бих могъл по-цветно да Ви го представя. Оставам на Вас да си направите изводи.


настоящ служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
5

моето мнение е много хубаво относно фирма "Дуранли" и "5 Pack".работя от няколко месеца там и съм много доволна,малко са шефовете които биха могли да се съобразят с някой твой ангажимент, а там е така! незнам какво не им харесва на хората които са работили там, все пак никой не е вързан на сила и всеки сам преценява къде,как и за колко да работи.моето лично мнение е:доволна съм във всяко едно отношение,парите се плащат на време което според мен е важно,защото има фирми които закъсняват с плащането по 2 месеца.винаги ще има доволни и недоволни.един съвет на хората, които тепърва могат да постъпят в тази фирма да не си изграждат мнение относно коментарите, а сами да дойдат  и да преценят.Успех!


настоящ служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

естествено че бивши служители на фирмата няма да кажат нищо хубаво. на който не му се работи да си стои у тях плюс това джобса е пълен с обяви.до сега нямам забележки никакви нито към ръководството нито към колегите с които работя.даже ако имаше оценка +10 бих я дала на управителя с две ръце.до сега на нито едно работно място където съм била никой не се е съобразявал толкова с мен.имам малко дете и това за много работодатели е голям проблем но не и в дуранли(5 пак).Относно заплащането също са изрядни винаги навреме.какво повече може един работник да иска от работодателя си.апък шефа си е шеф изисква нещо в замяна на заплатата която ще ти даде ако си подпираш краката по цял ден за какво си му.ако аз бях на неговото място сигурно щях да съм 100 пъти по-зла.такаа стигнах и до колегите.ами никъде няма идеален колектив ако някой каже обратното ще излъже но също така в по добър колектив не съм работила.ако
нещо не ми се получава или имам проблем веднага идва някоя колежка и ми помага без да мрънка че това точно не и е работа или че като помогне на мен и минава времето за почивка или нещо от тоя род.сега като четете това си мислите "че то всичко им е на тия цветя и рози"ами май така изглежда
всеки ден има нещо малко което да те подразни или да те ядоса ама то е толкова незначително че почти не си струва да се коментира.на фона на всички места където съм работила и всички шефове които буквално са се подигравали с мен и трудът ми всички бивши колежки и колеги които гледат да те закопаят буквално дуранли и 5 пак са идеални.който не вярва ако ще.хичне ме интересува че някой може да си помисли че се натягам това ми е мнението точка


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-5
Работна среда
-5

фирмата е под всякаква критика що се отнася до работно време,заплащане,а за траен колектив и дума неможе да става- шефа сменя механиците и опаковчиците като носни кърпи(т.е. никой не се задържа дълго в тази фирма).претенциите на големия шеф за качествена работа са големи,но става ли въпрос за заплащане-не е никак добро.освен това в тази фирма човек не знае кога е на работа и кога не.така че ако не ви се налага не ходете на работа там.за десерт и отношението към персонала е отвратително.


бивш служител

-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-4
Работна среда
-4

като предмет на дейност и клиентите,фирмата е добре, НО що се отнася до заплащане, работно време, собствен живот и все такива нещица нещата стават ужасни. Заплащането - на интервюто всички цветя и рози,работиш месец, два ,три, пет и заплащането все същото, само дето работата ти се е увеличила като за трима.Уважение към работника не -5 думи нямам, за какво ти е личен живот, "ако искаш да правиш кариера нямаш личен живот". Свободно време, за какво ви е да си пилеете животица ей така. Що се отнася до колектива, както на всякъде има и колеги, които си заслужава да се запознаеш и такива, които се чудиш дали да го съжалиш или да му се присмееш. Драги читатели моля ви ако решите да работите там първо помислете и бройте до 5. Успех!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?