Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

китен тм /img/frontend/nomap.png"
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-4

Всичко написано за фирма ''Китен тм'' е самата истина.В допълнение само ще кажа че бившите работници са много, много повече от настоящите.Защо ли?И то във фирма на две години и половина!


-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
1

Едва ли има бивши или настоящи служители на фирма ''Китен тм''които да имат позитивно отношение към нея.А и как да имат към фирма управлявана от едни от най-неподходящите работодатели в града.Работодатели за които работниците не са повече от безчувствени твари и са длъжни да изпълняват всеки резултат от внезапните им решения.Работодатели,които смятат,че работниците са им задължени за всичко,не отчитайки факта че личното им благоденствие се дължи точно на тях!Работодатели,които не ценят съвестните работници и всеотдайноста с която се отнасят към работата.Работодатели,за които не е нужно много време да разбереш че няма да получиш добро отношение което да те стимулира.Сложно ли е?Не!Но уви.Работата е еднообразна и тежка,но повече тежи напрежението под което се работи-да не бъдеш нахокан,глобен или изгонен(което се случва често).Това е фирма в която не можеш да си направиш никакви планове в личния живот, защото не знаеш дали графика няма да бъде променен или друго.Фирма в която няма нищо сигурно,където работник почти не работи повече от година(или не издържа и напуска,или бива изгонен).Заплатата във фирмата е сравнително добра,но цената на която се взема е много висока.Скоро се питаш:струва ли си?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?