Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Капелен груп /img/frontend/nomap.png"

Капелен груп

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


представител на управлението

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
0

Смятам, че почти всичко е казано относно "Фирмата" от участниците в дискусията предизвикана от неблагоразумието на IVA да я започне. За уточняване е, че фирмите са изцяло собственост на семейство Капелен. А фирмите са 3. Бяха 4, но Конкорд го шитнаха наскоро. Така че: Капелен България Еоод, Капелен Бг Еоод и Паплог са тези фирми. Дейността на фирмите зависят изцяло от "височайшите"връзки на споменатото ченге, което не е "някякво си", ами правило кариера в едно, добило известност през последните години ГУ. Австрийските собственици /шведи всъщност/, разчитат много на въпросното ченге и сляпо му се доверяват. Те са едни от тези, които много ловко се възползват от корупционната среда в България и никак не се оплакват от нея, както някой западноевропейски чиновници. Те нямат никъкъв поглед върху текущата работа на 3-те фирми.
Между служителите на фирмата цари неспокойствие и страх. Най-сигурни за мястото си там и най-добре платени са лакеите, които редовно донасят на шефа, както и онези, които се грижат за градинското му хоби.
Говори се , че стаите на служителите и телефоните се прослушват. Но, дори и да не е така, бъдете много внимателни какво и с кого приказвате, защото информаторите непременно ще си свършат работата.
Фирмата е в кв. Слатина и е удобно място за живеещите наблизо. Няма по-кално и по-прашно място в София.


Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?