Подробна оценка от B
Общо взето отношението на всякъде е индивидуално за човека , ако ти си вършиш работата и не се занимаваш със клюки всичко е наред, поне това видях аз . Имаше хора които им беше все тая за работата и гледаха как да скатават и се караха със шефовете , но те въпреки това ги търпяха . Относно храната , водата и кафето нямаше проблеми освен лигавия син на шефа когато беше на бара. Така че мили не се оплаквайте защото явно нещо във вашето държание и работа е куцало !!! Шефовете са си съвсем земни хора !!
Относно заплатата каквото сме се разбрали , винаги са го давали , имало е 2 забавяния (понеже плащат наем на 2 пъти) през сезона и то със 2-3 дена, не повече !!!
Подробна оценка от Маргарита
В Травел Плюс ЕООД въобще не стоят нещата така, както обяснява Наско. Първо, че се отнасят добре с тебе плащат ти това, което са ти обещали, но е нормално отсреща да получават това, което изискват, все пак за това ти се плаща. Всички условия бяха такива каквито се бяхме договорили. Колегите са наистина много готини, същото мога и да кажа и за шефовете. Плюс това е съвсем нормално от време на време да е изнервено все пак всеки си има проблеми и всеки се старае да изкара някои друг лев.
Подробна оценка от Наско
Въпросната фирма държи под наем хранителен магазин в Златни пясъци. Преди три седмици започнах работа там. Тъй като при предишната ми работа се бяха отнесли некоректно към мен, този път реших да бъда по-внимателен. С шефа се договорихме за всички условия на работа предварително. Той обеща да ми осигурява храна, вода и кафе. През първите дни се оправда, че все още нямало добра организация и затова не може да ми осигури храна и вода. Две седмици по-късно все още не беше започнал да изпълнява поетите ангажименти. Бях работил две нощни смени и не бях получил от него нито храна, нито вода и кафе - това определено преля чашата. Обадих му се по телефона, за да поговоря с него. Той започна да ме убеждава, че никого не е излъгал досега и няма защо да се притеснявам за заплатата, за разходите за автобусни билети (за вечерните смени не ми осигуряваше транспорт и пътувах на собствени разноски). В момента, в който заговорих за храната той млъкна и не можа каже нищо. В крайна сметка се разбрахме да поговорим на следващия ден. Когато отидох на работа той беше много ядосан. Даде ми парите, които според него ми дължеше и ми каза да си вървя. Парите бяха с 43 лв по-малко и не включваха автобусните билети и един почивен ден, който той обеща да ми го брои за работен. Съветвам Ви да не започвате работа там - няма да се отнесат добре с Вас. Иначе колегите са готини. Съжалявам, че работихме за толкова кратко време заедно.
Шефът е неорганизиран. На два пъти стоях на автобусната спирка, а той ми се обажда и ми казва да се прибирам, защото ще почивам. При друг случай, аз му се обаждам в девет вечерта, за да го питам дали ще съм на работа следващия ден и той ми отговаря, че не е решил още и ще ми се обади по-късно. Докато бях там, така и не успя да направи график на смените.