Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ривиера Инвест ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,Район р-н Приморски, Квартал местност ЕВКСИНОГРАД, ул. ХРИСТО ДИНЕВ, 3, вх. 4, ателие 1&markers=Варна,Район р-н Приморски, Квартал местност ЕВКСИНОГРАД, ул. ХРИСТО ДИНЕВ, 3, вх. 4, ателие 1

Ривиера Инвест ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
4
Колеги
-2
Работна среда
-3

къде са обещаните бонуси ,които бяхте обещали за края на сезона???някой пак се налапа с парите изкарани от нас!да се задави ,дано!


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-2
Работна среда
-3

Комплексът е прекрасен, част от персонала е много добър и като специалисти и са хора с морал. Ръководството е ново. Не се контактува с хората които работят в комплекса. Отношението на ръководството е много лошо към персонала. На бослужващият персонал се гледа с презрение. Собственичката едвали знае какво се случва в комплекса и как се ръководи. Цари анархия. Заплатите не отговарят на труда който се изисква да се полага по 12 часа на ден. Не кандидатсвайте за работа искат само млади и руси.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?