Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Eurotech Services Ltd. /img/frontend/nomap.png"

Eurotech Services Ltd.

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 41 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 41


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ванина, не знам защо толкова се засягаш от забележките към теб. Само искам да ти кажа, че това не е чат и ако имаш някакъв проблем си го решавай извън този сайт, защото хората пишат за да разберат малко повече за настоящия или бъдещия им работодател. Никой не се интересува от проблемите ти. Всеки си има достатъчно.
И от сега ще ти напиша, че не работя в тая фирма и не съм работила никога :))))


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
5

Много държа да отговоря на "зузуз" по повод някои забележки кам мен :)
Добре знам кой в тази компания не ме харесва и кой ми е близък. Работя тук от 2 години и съм достатъчно открит човек за да си заслужа и приятели и врагове, което в никакъв случай не ме притеснява.
Да напиша хората които не харесвам - няма нужда да бъда лицемерна, защото съм прекалено директна и импулсивна и досега съм показала много открито на всеки един човек в тази фирма дали го харесвам или не.
От това което ти зузуз си написал/а смея да мисля че си работил/а в тази компания и познаваш и мен, и всички останали. Ако е така - коментарите и отправените критики са излишни, защото си видял/а всичко това тук във самата фирма.
 
Аз поне имах смелост да си напиша името и да кажа коя съм, за разлика от всички вас, които много знаете да плюете и да се оплаквате, ама на никой не му достиска да си каже името!!
 
Само да доуточня още нещо - 12-те часа се спазват и това го гарантирам смело!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте. Аз съм кандидат за работата в Юротех. Успях да прочета всички коментари общо взето ми е ясно за естеството на работния процес и придобивките. Но бих искал, ако е възможно, да чуя едно напълно обективно мнение, със всичките плюсове и мнения.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много силно мнение на Ванина. Тя дали знае кой я мрази, не-харесва или не :) Едва ли.
Все пак ако много говориш, бързо ще те шитнат. Имаше един такъв случай на човек който изхвърча за това че си изрази мнението пред бога, демек шефа.
Иначе да, фирмата в сравнение с повечето е доста добре. Но това с 12те часа между смяна и смяна.. ами не се спазва. Има проблеми и с почивките дали влизат в работното време.
Текучеството е голямо не защото хората са студенти, а защото няма перспективи. Важни събития като преместването на локацията на офиса се разнасяха само като слух вместо официално да се информират служителите.. уви това стана само няколко седмици по-рано от самия факт на преместването. Изглежда ми супер несериозно. И в същото време всеки ден по сто пъти като на тъпанар ти се повтаря едно и също. Мисля че няма служител директно обслужващ клиенти, който да не му е писнало да го псуват за това че някой отгоре не си е свършил добре работата.
И да, хората които пишат тук няма да напишат имената си, просто защото имат смелостта да напишат какво наистина мислят, и се чудя след като Ванина е толкова смела, защо не написа хората, които тя не харесва.. и дали им го е казвала.. едва ли.
Смешни са такива защитни мнения. Който не изразява критика не живее, а живурка. Жалко че в България хората така са свикнали да същестуват... живуркайки.
 
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

  Закона за 12 часа между смените: НЕ ГО СПАЗВАТ ВИНАГИ. Много рядко се случва, но се случва.
за интернет достъпа - така е, отишли сме на работа, също така нивото на сигурност е голямо в повечето такива фирми
имало досадници - където и да работиш се разправяш с такива, това си е чиста проба детинско мрънкане
за заплатите - отговорната за това е някакво чудо на природата в положителен смисъл, шампион, не вярвам някой да си е имал несъответствия в заплатата, а да се е случило 1 на 1000 - никога не би отказала помощ
текучеството е голямо, защото работата си е много и е тежка + че трябва много да внимаваш в детайлите + странния график, дето те разбива; това със студентите си е оправдание от човек, който си харесва работата и е пристрастен.
 По отношение на заплащането - посочете ми друга фирма където за 8 часов работен ден на смени ще взимате повече от 1000 лв, оше повече в тази криза. ---> Веднага мога да посоча няколко. Няма да ги споменавам, за да не пренасочвам умишлено хората, четящи страницата, но ако се разгледат фирмите в сайта... има си написано на повечето места. Криза няма. Работа си има. Прегледайте jobs.bg за подобни позиции и ще видите, че дори ще си избирате според предпочитанията.
 Като не ви харесва заплащането отидете и работете в някоя банка за 500 лв. ---> Защо за 500? Защо не за 1000-1600 в друг колцентър? Ако си направят труда хората да прочетат... То ще е чанч навсякъде. Плаща се за добре свършена и много работа, не да си ровичкаш из нета и да се подбъзикваш с колегите. Мързеливците винаги ще реват и ще се оплакват.


26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
1

Това, че привилегиите няма да ги намерим другаде - долна лъжа. Има си същите привилегии във всички кол-центрове - осигуровките, ваучерите и т.н
Това, че ако сте нов ще ви прецакат да взимате гадните смени е точно така. В пробния ви период от 6!!! месеца ще взимате вие съботно-неделните вечерни смени, защото на по-стар служител трябва да се плати повече.
Заплащането не може да се нарече отлично. Знам за поне три компании, които плащат 200-300 лева отгоре като минимална заплата.
Проявява се лично отношение при оценяването на работата ви. Не знам дали е необходимо да се подмазвате, но поне трябва да сте симпатичен на оценяващия ви и на тийм лидера ви. Много хора не боравят добре с езика и става много зле, ако някой от тях ви учи как да работите или ви оценява. Съобразявайте се с правописните и със всякакви глупави грешки, които може да има. Не критикувайте нищичко във фирмата преди да сте се доказали - не се знае чий превод ще оцените като неандерталски. Или поне аз за това изхвърчах същия ден. Защото знам, че последната седмица супер трудно може да ми бъде намерена грешка - проверявах всичко по няколко пъти, взимах голям обем работа и клиентите бяха много доволни, като нямам нито едно оплакване от клиент за краткия си престой.
2 седмици тренинг - тренерката е адски добра. Обяснява разбрано и ясно, ще научите каквото трябва с нея на 100%. Най-искреното ми възхищение от тим-лидера ми: много съвестен човек в работата си и много разбран. За жалост не мога да посоча името, тъй като ще се разбере екипа и ако ми прегледат работата от последните дни... може да изхвърчи човека, чиято работа без да искам изкритикувах неприятно. Не желая този човек да изхвърчи, тъй като научих важен урок, без който ме чакат само само патила: Не се критикува фирма, в която си постъпил отскоро. Можеш да го правиш едва след като се докажеш като кадър. Тогава думите ти биха имали тежест.
Познавам само един шеф от местоработите, където работих - не проявяваше лично отношение, не я вълнува кой си, какъв си и от къде си. Ако си вършиш добре работата, изобщо не те занимава с каквото и да е. Но мине ли покрай теб и те види да се разсейваш, без да си си свършил всичката работа - ще ти обяснява спокойно отново и отново докато започнеш да си вършиш работата. Това е един-единствен случай. Колкото и да си добър в работата си - винаги ще има лично отношение. Подмазването е дразнещо. Трябва да умееш да се нагаждаш според хората и да умееш както да изслушваш приказващите, така и да говориш със по-затворените. Но това са си уроците на живота. Нищо ново.
Мениджърите са разбрани, но с тях работа няма да имате.
Работата е супер тежка. Мен не ме е страх от работа и бързо свикнах с големия обем, но има хора, които няма да могат да го понесат. А и не ви трябва. По-изгодно ви е да кръшкате там. Никой няма да ви признае, че имате много повече работа и сте отказали нещо спешно, защото сте поели повече от другите, а реално има още няколко души, които в момента са се поскатали. Така че: не си давайте зор да се правите на отличници. По-скоро внимавайте да си вършите работата както са ви казали. Не рискувайте грешки, защото са ви дали зор че има много работа. Ще ви съдят за грешките, никой няма да ви похвали, че сте се справили с обема.
Има си много за учене и помнене на детайли. Имаше някои супер полезни неща в тренинга, които не знаех и които ще ми вършат работа и занапред.
Накратко: много работа; условия с осигуровки, ваучери и т.н. като навсякъде другаде в такава фирма; заплащането е средно към ниско; колегите са готини - интелигенти, усмихнати хора; чужденци почти няма (видях го в предните мнения), другаде са много повече чужденците.


настоящ служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
2
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
3

Здравейте на всички.
Реших и аз да поразгледам коментарите в този сайт и честно да си призная искрено се забавлявах.
Първо искам да се обърна към всички, чиито усти знаят много - и настоящи и бивши служители и искам да ви кажа, че е редно след като изразявате мнение и плюете, поне да имате смелостта да кажете кои сте. Но явно страха е прекалено голям и със сигурност става дума за лицемерни хора.
Аз работя в тази фирма от две години и започнах като Help Desk Agent. Върших си работата една година, след което ми реших че имам нужда от промяна. Отидох директно при прекия си ръководител и го попитах дали има възможност за развитие. Той ми каза, че има. След 2 месеца ме направиха Team Leader на немския отбор.
Сега са привилегиите. Като фирма, на която един от офисите е в България, смея да твърдя че привилегиите са доста и ви гарантирам, че където и другаде да отидете, няма да ги имате. По повод интернет достъпа, нека изясним нещо. Всички сме тук да работим а не да цъкаме в нета, докато "уж" нямаме работа. Интернет имаше в началото, но го спряха именно защото българите обичаме да злоупотребяваме с гласуваното ни доверие. Така че не ми обяснявайте, че щом няма интернет света е свършил. Повярвайте ми работила съм и на други места, където също не съм имала интернет. Нямаш право да четеш книжки и списания, защото пак казвам тук си да работиш а не да си почиваш. За слушането на музика веднага ще обясня защо е така. Имаше случай, в който колега слушаше музика и през това време негов друг колега разговаряше по телефона с клиент и искаше да получи помощ от слушащия музика. Разбира се, той не го чу. Мисля че няма нужда да обяснавам повече, Има достъп до сайтове за новини, те могат да се отварят, когато хората "скучаят". Айде сега да обясня и за доносниците. Ако не се работили досега, няма как да знаете, че навсякъде ги има, защото такова е естеството на българите. А коментара за това, че тук се издигат само слабо интелигентни хора и подмазвачи мисля просто да го пропусна. Аз никога не съм се подмазвала на когото и да е и въпреки всичко съм имала прогрес. Точно обратното, винаги директно казвам какво мисля и това могат да го потвърдят всичките ми колеги тук.  Навсякъде има кофти хора и това не може да се промени. За отпуската - тук съм от две години и досега НИКОГА не съм имала проблеми, даже напротив, взела съм си всички дни отпуска, които съм имала. Уважавам хората с които работя и се разбирам добре с тях. Смените са добре направени и са удобни за студенти и за хора, които не са семейни. И не натежават тъй като стриктно се спазва закона за 12 часа разлика между тях, графика е различен и аз лично не натоварвам хората си с кошмарни смени. По отношение на сигурността, също мога да коментирам. Фирмата е с отличен представител на HR, който си разбира достатъчно от работата и помага на всички при нужда. Сега за пинг понг масата. Само да уточня че залата не се използва само от мениджърите. Аз лично съм такава и никога не съм стъпвала в тази зала за да играя тенис на маса и със сигурност мога да потвърдя, че служителите играят. Това че няма достатъчно служители също не е вярно. Хора се търсят постоянно и се наемат. Текучеството е голямо, защото тук работят предимно студенти мисля че това е ясно. Да понякога се налагат смени в графика, но никой не бива задължаван да се съгласява. ВИНАГИ се пита "Може ли?" 
Да обясним и за Нова Година. Мили умници - в договора ви е ясно написано че персонала на фирмата работи 24/7, което само по себе си означава че на празниците се работи. Да сте го чели преди да подпишете. И освен това се тегли чоп за това кой ще работи, така че всички са наясно, че такава възможност съществува. 
По отношение на заплащането - посочете ми друга фирма където за 8 часов работен ден на смени ще взимате повече от 1000 лв, оше повече в тази криза.  Атмосферата била подтискаща като във концлагер - тук едва не умрях от смях. Айде сега всички дето много знаят да си помислят пак. Тук работят страхотни хора и аз лично твърдя че е супер забавно. Да винаги има хора които не те кефят и им се дразниш, ама в крайна сметка не можеш да си симпатичен на всички. И ако си мислите, че на друго място ще ви е по добре - прав ви път! Гарантирам ви че навсякъде е така. И ако си мислите че това тук е концлагер - отидете и поработете малко в IBM или Sitel и тогава ще си говорим пак. 
Като не ви харесва заплащането отидете и работете в някоя банка за 500 лв. 
Да работата е изтощителна понякога, поне за мен, тъй като сега имам повече отговорности, но в крайна сметка, като искам добро заплащане, свиквам и се пригодявам. Искам пак да отбележа, че работя с чудесни хора - специално от немския тим и те самите могат да потвърдят, че не съм гаднярка или че не експлоатирам.
Така че се обръщам към всички, чиито усти много знаят а дори нямат смелост да си кажат кои са, защото са страхливци! Като не ви харесва - потърсете си друга работа, никой не ви спира!! А не да седите  и да мрънкате по сайтовете колко сте неудовлетворени от работата си!!>


настоящ служител

13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
2

Като навсякъде, когато започнеш ти се струва супер. Сандвичи гратис, машина за Junk food на половин цена и така нататък. Но след време смените ти натежават. Зависи в кой отдел сте, имате или нямате абсолютно никакъв достъп до интернет. В Казино и Покер имат само мениджърите и тийм лидерите. В Орбис (отделът за спортни залози) са по-добре, имат интернет за да търсят информация за разни резултати и прочие.
 
Камери те следят на всякъде, забележки особено в Казиното от всякакви доносници и гъзелижци се получават всекидневно. Има някои хора които само търсят нечий гаф за да го репортнат и да се издигнат по някакъв начин.Супер тъпо ми се вижда обаче да нямаш работа и да трябва да блееш в стената защото ти е забранено да четеш каквото и да е (дори списание), да слушаш музика на слушалки (звучат из офиса едни стари радиа чат пат омръзнали на всички), и като добавим липсата на Интернет който ти е нужен дори за да помогнеш на клиентите понякога.. супер дебилно.
 
Да искаш отпуска е като да се молиш да ти дадат нещо на което нямаш право.. опираш до просене директно. Все има пазарене за дните и в повечето случаи си сливаш почивните дни за да можеш човешки да идеш 5 дни някъде да си починеш.
 
Като цяло има готини колеги и атмосфера, но шефовете много се вживяват понякога, и забравят че насреща си имат човек който трябва да уважават а не роб който са закупили. Смените идват в повече особено вторите или нощните. Много се обърква биологичния часовник. Ако сте студент работата ви устройва. Ако сте човек който търси начин да си плаща заемите временно също е добра опция. Като цяло перспективи за развитие няма никакви. Каквото и да ви говорят условията винаги могат да се променят отгоре без да можете да реагирате. Когато има съкращения обикновено процедурата е следната - идвате си най-спокойно на работа, и след като ви свърши 8 часовия работен ден, идва мениджъра и ви казва "Иванчо ела малко с мен" и след това "От утре може да не идваш на работа". Та така.. сигурността е относителна, дори заплатите да се изплащат на време.
 
Има стая с маса за пинг понг, която ползват главно мениджърите и QA-ите за да си оплътнят времето. Има доста голямо текучество на хора. Вечно няма достатъчно служители и трябва да вършите работа за 2ма като покривате каквито смени ви кажат от днес за утре. Ако някой се разболее примерно могат да ви се обадят и да ви кажат да отидете на работа. След което няма да чуете дори 'Благодаря'. И да, най-важното. На Нова Година ще работите. Още повече ако сте нови. Имам предвид на връх Нова Година в 12 часа когато хората празнуват, вие ще обслужвате психясали самотни клиенти които чакат своя бонус или не разбират къде са им изчезнали парите.
Решението е ваше. Преценете добре. Надявам се мнението ми да е помогнало.
P.S.: Офиса скоро ще бъде преместен до новия мол на Цариградско Шосе където всички ще бъдем в един офис и ще наподобяваме индийски кол център от където всеки нещо си бърбори на неговия си език. :)) Нямам думи просто за прогреса на фирмата..


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

DigitNumber, с какъв език беше?


бивш служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Аз съм с много добри впечатления от тази фирма,заплащането е отлично,има бонуси,ваучери за храна,млади и симпатични колеги..Според мене,тази работа е перфектна за студенти и самата работа е спокойна,няма напрежение,винаги има човек,който да помогне.Изключително коректна фирма по отношение на заплащането.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?