Много моля, дайте информация за нивото и естеството на тест-а за приемане на длъжност customer service rep с английски език. Тест с отворени вьпроси, есе, превод, какво е нивото?
Благодаря предварително
Здравейте,
Интересувам се дали се търсят служители с руски език ( customer support ) и евентуално не особено добър английски език ( B1 )? Знам, че към момента няма такава актуална обява, затова ме интересува, в случай, че се изпрати CV дали биха обърнали внимание на кандидатурата или е най-добре да се кандидатства, когато има реално търсене за такава позиция?
Ще се радвам на обратна информация :)
Здравейте, хора.
Почти година и половина бях част от Уилям Хил като агент с италиански език. Ще се опитам да бъда възможно най-кратък, искрен и ясен. Не приемайте думите ми като изблик на омраза, благодарен съм за всичко, което научиха там, но най-вече съм благодарен, че вече не съм там и имам възможността да получавам почти двойна заплата за 20 пъти по-малко натоварване в новата си работа.
Така...какво е Уилям Хил? Компания, която изцежда работниците си до безкраен предел, предлагайки горе-долу добри условия за работа, които да залагат очите на работниците. За италиански език заплатата варира от около 1.500, 1.600 лв до към 2.100 лв според размера на бонуса и нивото на всеки агент. Има ваучери за храна всеки месец по 100 лв, социални придобивки, 13-а заплата, карти за фитнес ...ще си помислите "това е рая". Да, ама не. Прекалената сурбаджанащина, връзките в офиса, долното отношение на някои мениджъри и непрестанната експлоатация без грам благодарност в замяна идват в повечко. Ценят се неграмотните хора, които не изказват мнението си и не спират да се подмазват на по-горно стоящите. Мениджърката тона италианския отбор е най-долното, манипулативно, злобно и безкомпромисно изчадие (с извинение за грубия език), което някога сте срещали. Тя оправлява целият офис, върти шефовете си на малкия пръст, манипулира количеството на работа, както и оценките на работниците си, тъй като мъжът и' заедно с добра приятелка от ученическите си години и друга нейна приятелка са главни дейслица, QC но италианския тийм, тоест хората, които оценят работата на целия отбор. Е, познайте дали този отбор някога е имал забележки :), въпреки че има хора, които не знаят колко е 2+2, четно и нечетно и.т.н (това са реални примери). В отбора има 5-10 човека, които трябва да работят и да чистят поразиите на още 30, но това не е проблем, защото стадо овце се управлява много по-лесно от глутница вълци. Колкото повече възможности има човек, толкова повече бива тъпкан докато не се стигне до момента да те накарат сам да напуснеш, когато станеш неудобен. Ако ти си личност, на която му е все тая как си върши работата, ако не разбираш нищо от Спорт, Казино, Покер и Бинго, то това е твоята работа. Може да си уважавания търтей и да гледаш как компетентните хора биват мачкани. Разбира се това важи за италианския отбор, имам хиляди примери, но нямам нито времето, нито желанието да изпадат в тях. Благодаря на онези жалки, бедни и долни мижитурки за опита, който ми дадоха и за доброто обучение...и искам да кажа, че в момента благодарение на тяхното мачкане, мрънкане, сцени, подлости, наглости и.т.н сега работя за по-висока заплата от техните и то на нормални смени, а не на сладките нощни до към 3.00 сутринта както бе в Уилям Хил доста често.
Поздрави хора.
Благодаря ви.
Срамувайте се от вас :)
Здравейте! Работя в гейминг фирма с немски и разговорен английски. Някой би ли ми казал какви са заплатите само с немски в тази фирма, кандидатствайки по обява за съпорт с немски, ще имам ли интервю и на английски; и въобще как протича едно интервю за работа във фирмата? Какви са работните смени? Благодаря предварително :)
Подробна оценка от Алда Мерини
В България има мнго претенциозни и некадърни хора. И някой от тях успяват да получат прогрес. Това се случва навсякъде по-света, и ще се случва. Нямам никакво отношение към фирмата, просто получих само оферта, но... няма да я приема. Първо - това да сме удовлетворени от работата, не е проблем за дадена форма и не е пиказател за атмосферата на фирмата. По-скоро в 75 % процента от случайте, е само личен резонанс. Второ плюете си взаймно езиковите умение... Като фиолог, ще чи кажа, че аз не видях и не чух българин да говори италиански както трябва. Същото важи и за другите езици. Неграмотността е проблем, и е всеобща, и всички фирми дето си аутсорсват тук бизнеса, го знаят много добре. Второ конкретно за Иванина Пенева = супер надухана си, и говориш много смислено. Шапка ти свалям, но пък не бъде толкова пристрастна. Личи си, че си пристрастна, няма как да не си. просто успокой темпото, щом толкова не ти пука. С толкова разпален език, доказваш противното. Мениджъра Ви човешки реурси го познавам много добре - нищо оригинално, много се големее, но познавам добре професионалните му качества, надявам се другите във фирмата да са по умерени от него. Иначе не е толкова велик колкото си мисли. И последно иванина - за компаниите си говори каквото искаш, но била ли си в Сайтел, за да ги коментираш така. В сайтел определено не е никакъв концлагер, просто нямаш идея за какъв екип става въпрос там, макар че не е идеално. Вероятно си достатъчно заслепена от гордостта да бъдеш част от голяма компания като вашата, вероятно такива като тебе дето казано на прост език клюкарят, топят, бесят и колят. Типично за балканския прочит на мениджмънта, но не казвам с лощо, това просто е ралността. просто никъде няма идеална среда, няма как да има, тъй като средата се суздава от хора. След всичко което видях тук определено нямам намерение да одобрявам никаква оферта. просто бих казал на всеки - ако иска да пробва, ако смята че е неговата работа да го направи на мига, без да обруща внимание на коментарите.
Подробна оценка от Муню
Как се казват шефовете сега?
Подробна оценка от Коментар2
Някакви промени във фирмата? ДОбре ли се развива, какво е отношението? Някой да е ходил скоро на интервю?
Подробна оценка от Инженерът
Нещата в България ще потръгнат едва когато ЛЕШПЕРСКИ и ПАРАЗИТНИ длъжности и отдели като "човешки" ресурси бъдат закрити.
На момичето, което е писало преди мен искам да кажа, че неграмотните кадри, които компанията е назначила нямат смелостта да проверят превода е теста пред самия кандидат, защото в 90 % от случаите кандидатите са по - подготвени от самите интервюиращи. Ако искаха наистина човек който знае англлийските, щяха да проведат интервю на живо, а не да дават писмен тест, който да проверят със шаблон след като кандидатат си е тръгнал, и като страхливи мишки да не са в състояние да обявят къде и в кое точно се е провалил дадения кандидат.
Съветът ми към човешките ресурси е да се отнасят с повече уважение към онези, служители, които с труда си вадят заплатите на всички HR-И, с повече уважение към онези които са завършили в пъти по - сериозни специалности от килийните и прехвалени човешки ресурси и психология...
Всички подготвени и знаещи хора, които са кандидати за едно или друго място са истинската заплаха за всичкия неграмотен мъжки и женски курволяк назначен на всякакви безмислени позции, на които освен да говори високопарни общи приказки за нищо друго не става.
Подробна оценка от Кандидат за работа
Явих се на тест по английски език (писмен) като част от процедурата за подбор на персонал. По принцип съм американски гражданин с диплома от американски университет класиран в топ 50 в света. Вярно е , че съм позабравила български малко.
Изпита по английски се състои в превод на писмо бг-анг, превод на текст бг-анг и логически математически тест 10 въпроса.
Оказа се, че съм се провалила на превода и дори не съм одобрена за интервю.
Съвет към човешки ресурси - когато уведомявате кандидатите по телефона, че не са одобрени вместо "Вашите точки са по ниски от изискванията на фирмата" може да им кажете, че не отговарят на профила за позицията и са се явили по подходящи кандидати.
Успехи и хубав ден.
Подробна оценка от Ах Ох Их
Новото име на фирмата е " Дабълю Ейч Джи Сървисиз България Лимитид" ЕООД.
Изключително нестабилна фирма. Постоянно има структурни промени, които са свързани с освобождаване на персонал. Следователно : Сигурност на работното място =0.
Всички налични ръководни позиции са вече заети. Следователно: потенциал за развитие =0.
Имат псевдо HOME култура, на която се уповават като на Библията, но зад която стои 100% лицемерие.
Талантите се гонят. Следователно: не смейте да сте талантлив там. Толерират се подмазвачи и промити мозъци!
Управлението е поверено в ръцете на 3ма некомпетентни, самозабравили се лаици, ръководени формално от безхаберен и неадекватен англичанин.
Подбиращата персонала е лелка, с ниво на английски недостигащо и нивото на подготвителния клас в английската гимназия, която няма да ви одобри, ако сте прилично облечен.
Така, че ако ви се работи под постоянен стрес и несигурност или ако търсите временна работа със стартова заплата 1500лв. (бруто) - това е вашето място.