Подробна оценка от Клиент завинаги
Хахахаха, Бай "Бизнес партньор за известно време", напълно те разбирам, че ти е завряло съдържанието на ректума, защото с г-жа Цолова ви делят два вагона книги, но преди да лепиш епитети като тези, които си изброил, се замисли, че и други я познаваме и съвсем олекваш. Нищо, че си анонимен. Следващия път, когато ти даде мегазор отвътре да клеветиш, напиши нещо, което ще хване дикиш, че това за "изключително слабообразования" и недоразвит човек, точно ти с лъсналата ти негработност в две изречения, няма как да измериш, камо ли да докажеш. Аз път силно ти препоръчвам да не се буташ в А групата, че през пропастта между теб и нея посмъртно не можеш да запълниш. Сега спинкай!
Г-жо Цолова, ако ме четете, Ви казвам хич да не ви пука - за първия, който ви е споменал тук става ясно, че "зелено е гроздето". Редовните ви дългогодишни клиенти се чудим от кои пръсти анонимният клеветник си е измукал това "много лошо отношение" към когото и да било, както и останалите дивотии - от тези на ръцете или на краката... А и не само ние, които ви познаваме добре, но и тези, които ви се срещат с Вас за първи път виждат, че сте уравновесен човек и ерудиран професионалист, който и на мравката път прави...Тази публикация наистина ме ядоса, но бъдете спокойна - твърде е плиткоумна, за да хвърли кал върху вас и да Ви оцапа. Авторът й трябва да се замисли за психическото си здраве, до което го е сринала завистта му вероятно не само към вас, но и към много други хора.
Подробна оценка от Евгения Цолова
Обръщам се най-любезно към лицето, публикувало коментара на 11.02.2019 г., с молба да прояви доблест и да застане зад твърденията си с истинското си име, а не анонимно. Също бих помолила да даде доказателства за изброените от него характеристики като „слабо-развити” (запазвам оригиналния правопис), „изключително слабообразован човек”и „с много лошо отношение към бизнес...клиенти и т.н..”. Надявам се, че разбира сериозността им, както и че те подлежат на доказване в съда. В противен случай остават чиста клевета и обида.
Уважаеми Г-не/Г-жо „Бизнес партньор за известно време”, който и да сте, силно се съмнявам да сме имали някога служебни взаимоотношения с Вас поради простата причина, че е почти невъзможно да работим в една и съща област. За това свидетелства неграмотно написаният от Вас коментар, предизвикващ по-скоро комичен ефект. Рискувах да остана в неведение за него, ако преди броени минути не ми бяха изпратили линк с изказаните благодарности от днес, но след като вече съм информирана, бих се радвала да се запозная с Вас и да предявите претенциите си към мен директно.
С уважение,
Евгения Цолова
Доволни сме от услугата.
След като изпитахме разочарование от качеството на превода, извършен от редица големи агенции, неотдавна ни дадоха контактите на г-жа Цолова. За наше удовлетворение там се справиха перфектно.
Благодарим за професионализма и отношението, тъй като госпожата се съгласи да работи и в почивни дни, за да спазим поетите ангажименти към контрагените си! От тяхна страна липсваха питания или забележки, което отдавна не ни се беше случвало.
Подробна оценка от Бизнес партньор за известно време
Не мога да повярвам колко некоректни и слабо-развити могат да са някои хора! Визирам г-жа Цолова изключително слабообразован човек с много лошо отношение към бизнес...клиенти и т.н. . Силно препоръчвам да избягвате съвместна работа! Пари от нея не чакайте!