Много добра работна атмосфера, колегите са супер във всички отдели и въпреки пандемията и работата от къщи, духът се запазва супер екипен, всеки се познава с вскеи.Колегите са готови винаги да помагат с всичко и общо взето рядко има някакви киселяци и простотии. Има възможности за развитие и вътрешни академии за подготовка на кадри. Компанията не иска да губи хора и инвестира доста в обучение и възможности за развитие. Социалните придобивки са на ниво.
Заплащането не е най-доброто на фармацевтичния пазара.Country lead-а в България е супер приятелски настроен и разбиращ.
Откакто има HR в България нешата станаха много по-подредени и се усеща още повече грижата за хората, жената е страхотен професионалист. Няма пъдарщина нито в ейчар нито в мениджмънта, хората са много сърцати и грижовни.
Дано се запази атмосферата и с нарастването на фирмата, но хората засега са добре подбрани и не изглежда да се прави компромис.
Изключителна атмосфера, понякога много работа, но като цяло прекрасно място. На регионално ниво фирмата се управлява много добре.
Офиса, локацията, оборудването и обзавеждането е много добро. Мъчно ми е, че зависим изцяло от климатичната система за свеж въздух, но пълното щастие е мираж.
Аз работя в Database development отдела и мога да споделя, че натоварването е прекалено много. Извънредния труд не се заплаща, а можеш да си го вземеш компенсация друг ден, което предизвиква ужасна бъркотия при попълване на двуседмичните отчети.
Колегите са невероятни и само заради тях продължавам да позволявам да ме тормозят от 2 години с този извънреден труд.
Процесите и промените настъпват изключително бавно.
HR не е в България, което според мен е огромен минус и това също води до проблеми с набиране на кадри.
Споделям мение като случител във фирмата. Това е една превъзходна фирна, със страхотни хора. Регионалния Мениджър е много сърцат човек, винаги готов да помогне и да удари едно рамо. Всички колеги са страхотни хора. Обстановката е приятна,спокойна и приветлива. В зависимост кой е отдела е различна и по натовареност работна среда. До момента мога да кажа само суперлативи за фирмата. Колгите от Чужбина( масата) са изключутелно добри и винаги готови да помогнат. Както се случва има и гнили ябълки, но това е неизбежно. Много съм блгодарна да работя на това прекрасно място и сред такива прекрасни колеги.
Подробна оценка от Някой
Някой да си сподели впечатленията за фирмата...