Растер ООД /img/frontend/nomap.png"

Растер ООД

Здравейте всички,
видях обяви от фирмата че търси да назначи архитект/проектант, както и ващите отзиви...Всепак бих искал да знам некои неща:
-какво е заплащането там, всмисъл не като сума, а дали е редовно ?
-какво е текучеството на хора = персонал? (Има ли служители които работят там от дълго време или си е като в ж.п. гара - едни напускат - други идват на тяно място ?
-има ли въобще нещо добро в тази фирма ? (понеже добра дума не успях да прочета)
Благодаря предварително

Здравейте,
мнението на Лора е вярно. Обявите се пускат от името на фирма "Растер", а на място разбираш, че всъщност ще работиш за "Яна Панагюрище". Не е особено коректна този вид политика.Освен това позицията, която е обявена е "маркетинг специалист", а на интервюто разбираш, че всъщност ще си търговски представител ...ОК! И с това се примирих, тъй като по описание на интервюиращата, работата ми се стори интересна и перспективна. Но като ми каза (с нескрито притеснение), че заплатата е 600 лв. БРУТО!, аз ах-нах! "Ама как бруто? Някакви бонуси има ли? Допълнителни придобивки???" -"Не..." - отвърна ми женицата ...Е, аз просто си тръгнах ...
п.с. Търсели да назначат 2-ма служители на тази позиция. Е,хубаво, ама се опитвайте да плащате на двама една заплата!

Не си губете времето да ходите на итервю.
Разговора се провежда с некомпетентен младеж, който не може да обясти нищо за фирмата и за позицията за която кандидатствате.
Един от основните въпроси в интервюто е дали имате нещо против да работите извънредно без заплащане, цитирам "Да кажем, че за БЛАГАДАРЯ".
Местоположението е в центъра, но офиса е с мебели останали от комунизма.
Колеги, ако трабва да работя с хора и мениджъри, които не могат да си свършат работата на време Вие как мислите?
Заплащане даже и не стигнахме до там, защото умникът бързаше тъй като беше направил интервютата през 15 минути.
Потенциал за развитие, твъреше че има може да му се вярва след като призна, че фирмата задържа хората след работа и не им плаща за това.