Маркели ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Гоце Делчев, Драма, 22&markers=Гоце Делчев, Драма, 22

Маркели ЕООД

Здравейте!Честно казано от много време се каня да пиша коментар за фирмата и нейните"началници",но като,че ли все не ми се искаше да оставам своето мнение,за да не бъда грешно разбрана.
 Работиш усърдно и искаш да се докажа,но просто не ми беше позволено да се реализирам и да разгърна възможностите си.Гледаше се на мен с надсмешка,а което е още по-трагично е,че хора,които нямаха водеща роля и не отговаряха за работното отношение следяха моята работа и докладваха на шефовете и по този начин им придаваха собствена информаця,която пък беше нереална.
Едни хора се толерираха,а други-експлоатираха.Имаше значение кой е човек на някой,ако нямаш "свой"човек просто ще си използван до край,независимо каква позиция заемаш.Важното е работната ръка!
След промените през последните месеци(визирам смяната на управлението)нещата си останаха почти същите.Лица,без образование заемат лидерски позиции,без да са подходящи за тях,а "неудобните"работници си заминаваха.
Крайно разочарован човек съм от отношението на ръководството!!!Но и те си получиха заслуженото,след като ги уволниха,но жалкото е,че останах без работа по тяхно налагане и натиска беше очеваден.
Не очаквам разбиране,защото всеки си знае какво му е.
Но всъщност мотива ми да пиша ,не е да се върна отново вече в Сердика на работа,но ако отново ми предложат може би няма да приема.Едва ли това ще повлияе на хората ,но и целта не ми е това,това си е лично мое мнение,основано на работата ми в бившето Маркели.

И АЗ РАБОТИХ ПРИ ТЯХ ПОВЕЧЕ ОТ 7 ГОДИНИ,НО СЪМ КРАЙНО УДВОЛЕТВОРЕН.ОСЪДИХ ГИ И ПРЕЗ СЪДА СИ ВЗЕХ ВСИЧКО ДЪЛЖИМО.НО ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ ОТ КАК СЕ ПРЕМЕСТИХА В СЛИВЕН ЗА СЪЖАЛЕНИЕ КАЧЕСТВОТО НА ПРОДУКЦИЯТА РЯЗКО СПАДНА.РАДВАМ СЕ,ЧЕ СЕ ИЗНЕСОХА ОТ КАЗАНЛЪК,С ЕДНИ КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ ПО-МАЛКО В ГРАДА.

клиент

Цялата ви продукция е със съмнително качество

Az sum dovolen rabotq ot avgust mesec 2008 godina samo deto pochivam samo v nedelq

vasil vandev e dovolen za6toto priqtelkatamu e 6efka a neinata maika sa6to raboti tam i kakto na vasil vandev maika mu i nai nakraq stava semeina firma a
A ob6tiq rabotnik raboti vseki den nad 12 13 15 do 26 h bez nqkoi da gi potarsi a vasil vandev 2 dni raboti 2 dni po4iva kak nqma da e dovolen ot rabotata si sled kato zaplatata mu e nad 800lv a ab6tiq rabotnik se blaska cqlden bez po4ivka za 450lv dokolkoto razbraxme gonqt xora koito im pre4at da se raspolagat iz firmata vse edno e na ba6titeim

mnogo sam dovolen ot rabotata v markeli! zaplashtaneto e otlicno , rabotata e super! a tova ce bili ostavili 50 dushi bez rabota v kazanlak- tova e pazarna ikonomika - sobstvenika ako iska shte zatvori predpriqtieto kato ne stava

еи васка по4акаи и 6те видиш за кво става вапрос !говориш така защото явно си оште нов. едва ли ти ште бадеш доволен ако на прага на зимата те изритат от работа и се окайе 4е не мойе да идеш на борсата заштото нямаш платени осигуравкипомисли варху това!!!!осигуровки за 5 години

Незнам какво против Маркели имат хората от Казнлък, но аз работя там от 2 години(от както мандрата се премести в Сливен)и съм много доволен.
1.Заплащането е много добро.
2.Каквато и услуга да съм поискал не ми е отказана от фирмата.
3.Прифиренции при теглене на заем.
4.В началото кагато пускахме производствените линии беше трудно на сега всичко е ок.
5. Развитие само да искаш и да покажеш че можеш.На никой не му
е отказано да се прообва на по-високо ниво.
6.Мандрата се на мира в Индустриалната зона.(като след 18:00ч. фирмата поема разноските за транспорта)
7.Моите колеги са си много готини.

tezi hora ostaviha 50 choveka bez rabota v kazanlak ne moje da im se ima doverie az sam edin ot tqh!daje i ne izplatiha osigurovkite na vsi4ki!za men tezi hora sa za zatvora!!!!!!!!!!!

neblagodarni hora!!