Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Министерски съвет /img/frontend/nomap.png"

Министерски съвет

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, министерски съвет
Ще започна с едне поговорка - "На чужд гръб и 100 тояги са малко" Искам д Ви кажа, че когато се решават съдбите на хората, трябва да се поставяш на тяхното място, а не да взимаш решения от позицията на власт имащ и недосегаем. Господин премиер, психозата която се създава в министерството на вътрешните работи е родена от умовете на Вашите министри, които за да намерят все пак някакъв начин за справяне с кризата мислят не с умовете си а деестват по инстинкт (първосигнално) какво имам предвид, става въпрос за "чистката" на работещите пинсионери в системата.... Ако наистина се пристъпи към такава чистка трябва да знаете, че МВР ще бъде съдено от всички тях за отнемане на конституционното право на труд и най-лошото за една демократична държава - дискриминация на хората упражнили правото си на пенсия спрямо другите служители. Не е нормално с нормативен документ да се дава право на българските граждани да работят и получават пенсия и същевременно да му се отнема правото да работи в държавната админтистрация, защото виждате ли сме във криза. Искам да ви обърна внимание господин министкър председател, че ако бъдат освободени от работа работещите пенсионери ще обречете много хора на Вашата възраст на мизерия и глад....Защото по-голямата част от тях са ранно пенсионирани от армията и МВР и имат още над 10- 15 години трудов период. Някои имат и заеми от различни банки, месечните вноски които са в размера на получаваната пенсия и ако останат без работа са обречени на невъзможността да си погасяват задълженията си и издържат семействата си. Друго което ще произтече от тази "реформа", е че се отнема правото да кандидатстваш за работа навсякъде в бюджетните структури съобразно квалификацията си и образованието - държавен служител. Принуден си да приемаш ниски длъжности само и само да не останеш без работа, а това е ДИСКРИМИНАЦИЯ, за която може да се заведе дело и в съда в Страсбург.
Вярвам, че има и по-разумни, икономически лостове за справяне с кризата и увеличаване приходите в бюджета....Направете така, че всички да си плащат осигуровките, да си плащат данъците, да се отнеме възможността на закъсали собственици на фирми да пререгистрират и регистрират с нови имена фирми, да си носят наказателната отговорност за нарушаване на законите и нормите и ще  видите, че нещата ще изглеждат по-оптимистично. Направете така, че законът да се прилага по всяко време и еднакво за всички.
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Надявам се новото правителство да чете сайта.
Искам да стана член на ГЕРБ
Не знам за Летище София-но всички банки са чужди и се изнасят капиталите на страната и спестяванията на хората извън границата-без да се плащат данъци на държавата.
Г-н Борисов-трябва да вземе мерки-чуждите банки спряха кредитирането на българския бизнес, събират само спеставанията на хората-срещу високи лихви и всичко се изнася извън страната.Трябва да се промени бързо законодателството в тази насока и с икономически регулатори да се спре изнасянето на пари и да се вземат мерки да се съжеви икономиката.Съвсем умишлено не се кредитират български фирми, а само се дигат лихвите. Аз съм българин.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моля новият Министър председател и по точно новият Министър на транспорта да направи основни проверки на Летище София/ прочети в работодател за летище София/.
дА СЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА НА ЗАПЛАТИТЕ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА-ПО 15 ХИЛ МЕСЕЧНО.
Как и при какви условия работят летищните служители на Терминал 2 и по колко часа седмично/ включително нощните смени/.
Какво е здравословното състояние на служителите.
Да се направи проверка на строителството на Терминал 2- покривът е пред падане.
Да се махне началникът на летище София- чичо на Станишев.


39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Азсъм доволен от работата си, но знам, че няма да съм там вечно, не защото не ми харесва, а защото съм млад човек и имам доста амбиции, а държавната работа е според мен за малко по хора с опит, а не за начало на кариера или обратното за кариеристи е идеал

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?