Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Форма дизайн /img/frontend/nomap.png"

Форма дизайн

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

КАТЕГОРИЧНО не се и замисляйте да стъпите в тази фирма!!! Казвам го като бивш служител. Собственика е изключителен лъжец и няма нещо, което да го е обещал и да го е изпълнил.

Работих няколко месеца като изобщо не си знаех заплатата и кога ще я получа. Отначало започна с едно бавене на парите и плащане на подигравателни суми и обещания, че на еди-коя си дата ще получа останалата сума, което така и не се осъществи. Дори месеци след напускането ми собственика продължи да обещава за пълно изплащане на изработеното, но не видях и една стотинка.

Да не говорим за колежката, която се държеше надменно, подигравателно и арогантно и не знам как я изтърпях толкова време.

След мен минаха доста хора, някои от които ги познавам лично и мненията им са абсолютно същите като моето. Дори, когато бях там, минаха доста момчета през фирмата и всички бяха за по 1-2 седмици.

Мога да изброявам още куп негативи, но тези мисля че са достатъчни и всеки уважаващ себе си човек да се откаже навреме и да потърси фирма, в която ще получи заслуженото.


кандидат за работа

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
0

Дадени са от мен доста отрицателни оценки, поради следните причини:
след като заварших Вишото си образование, дълго време търсих в града работа в сферата на това, което е по специалността ми. След месеци търсене, видях обявата в интернет за вакантно място. Обядиха ми се, срещнахме се, дадоха ми надежди, че скоро ще започна работа при тях, като условието което трябваше да изпълня е - ДА СЕ САМООБУЧАВАМ ВКЪЩИ, за метода на работа в самата фирма. Така аз спрях да търся работа с надеждата, че ще започна работа. Мина се месец, два и аз вече не издържах, защото уж комуникирахме по интернет, но явно само на думи, без сериозни намерения от тяхна страна. Казах им, че вече е наложително и трябва да започна работа, а само ме въртяха и бавеха. Накрая аз отново почнах с търсенето на работа и намерих веднага, явно на място където ценят уменията на хора, учили се и имащи желание за работа!!!
Форма дизайн не са сериозна фирма според мен!
А аз им повярвах!!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?