Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дси Конзалтинг ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна, Приморски, ул. арх. ГЕОРГИ ГАНЕВ, 37&markers=Варна, Приморски, ул. арх. ГЕОРГИ ГАНЕВ, 37

Дси Конзалтинг ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


шубе го/я е и не казва!

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-5
Работна среда
1

Да, "шубе ме е и не казвам" :), защото се наложи да получа обратно трудовата си книжка с помощта на инспекцията по труда, но, уви, не и последната заплата и обезщетението за неизползван платен годишен отпуск, тъй като се оказа, че Десислава Иванова, управителката, вече е фалшифицирала подписа ми във ведомостта за заплати. Отгоре на всичкото, преди да ми бъде върната трудовата книжка, получих анонимно обаждане от скрит номер с мъжки глас, който ме заплаши, че ако съм се занимавала с Десислава Иванова, щели да ми се случат "някои лоши неща". Та, Десислава вече си има досие в полицията.
Да добавя, че преди да ми върне прословутата трудова книжка, получих с обратна разписка УП2 и УП3 за пенсиониране, които след 2005 г. /защото оттогава съществува Персонален регистър в НОИ с всички данни/ са напълно излишни а и до пенсия имам още мноого хляб да ям :) И това само и само да не върне една трудова книжка.
А за сведение на Надежда обезщетението за неизползван платен годишен отпуск не се вписва в трудовите книжки, но тя и това не знае и го писала в графата "платени обезщетения", че и без да е платено :)
Всеки който е прочел коментарите вече си е направил извода, че в този офис има поне два болни мозъка и две некомпетентни счетоводителки.
А, и платения годишен отпуск го изчисляват без коефициент. Нямам думи.


-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-3

Съгласявам се с предишното мнение. Пренебрежителни погледи през бюрото, недомлъвки, крясъци, а колежката дори не благоволява сутрин да поздрави колегите си. Да не говорим за интригите. Управителката-собственик няма елементарни познания по счетоводство, няма и задължителната квалификация за съставител на годишни отчети, но ги подписва.
Бягайте от там и като счетоводители, и като клиенти.


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-5
Работна среда
1

Не започвайте работа в тази счетоводна кантора, ако поне малко държите на себе си и наистина искате да повишите квалификацията си.

Собственичката и управителка не е счетоводител, няма дори основни счетоводни познания, още от първите дни в офиса ще те гледа презрително /незнайно защо/, ще се заяжда за дребни неща като милиметри например - дали нещо си било по-наляво или по-надясно от това на нея как й се иска, ще те обижда на тема физика или какво там й хрумне, за да си оправи самочувствието, ще повишава тон, ще крещи, ще обвинява за своите собствени грешки...

И колежката - стара мома и има защо - също е под всякаква критика: всяка сутрин закъсняваще с поне час, влиза в офиса без да поздрави, без дори да те удостои с поглед, а на въпроса защо постъпва така, дали не е сърдита за нещо, отговорът е "Не. Айде от мен да мине, здравей." Оборотните й ведомости са пълни сгрешки, салдата не са следени от години и съответно не дават никаква реална информация, осчетоводяванията й са пълни с технически грешки. Непрекъснато се оплакваше колко много работела, говореше с лошо чувство зад гърба на други колежки, че излизали в болнични и отпуски, а тя горката... В действителност толкова беше "трудолюбива" и "отдадена на работата", че през месеците на годишното приключване си все платен отпуск, за да карала шофьорските си курсове и мина на намален работен ден, за да посещава курс по английски. По нареждане на шефката си следеше всяка моя цифра за евентуални "грешки" и се заканваше че ако откриела такива, щяла да ги опише на лист, който да й прати по Скайп. Случайно погледнах листа й и останах поразена: "Грешка - номерацията на фактурите се отбелязва с молив ТОЧНО в десния долен ъгъл, а не където ти падне." Имаше и други подобни заядливи дребнавости.

Когато задавах въпрос относно работата си, отговорите и на двете обичайно бяха груби от сорта на:"Погледни в класьорите! Хъ, глупав въпрос, как да ти отговоря... Не зная нещата наизуст!"

Да не говорим за интригите във въпросния офис...

Въобще, двете са си лика-прилика, само да си ги нямаш в офиса. Да се справяш едновременно и с работа и с тормоз, просто е свръх силите на всеки нормален човек.

И да не пропусна- последната заплата по принцип там не се заплаща, а трудовата книжка се взима обратно с триста зора.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?