Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Д и Д Комерс енд Диливъри ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Ул. Крум Стоянов 2&markers=София,Ул. Крум Стоянов 2

Д и Д Комерс енд Диливъри ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 25 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 25


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бягайте от тая прокълната фирма, много кадърни и можещи хора го направиха и вече са успели хора...тази фирма дърпа само на долу.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Наши и ваши е в тази фирма, глоби,удръжки .. .не правете грешка да почивате там...и горките им клиенти...


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Почти месец работих без трудов договор, като тази работа не ми се плати. Отношенията са изключително непрофесионални, колкото по-близък си на шефа, толкова по-добре за теб, а ако имате роднинска връзка - още по-добре. Работата е много натоварваща, независимо на каква длъжност си. Графикът може да бъде променен по всяко време и посред нощ да те събудят, за да ти кажат,че ще си с друго работно време. Наказанията и одръжките от заплатата са нещо често срещано, като причините ги знае само шефа. Очакват да посветиш цялото си време на тях. Не правете грешката да започвате работа там.


шубе го/я е и не казва!

29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

Прочетох доста мнения и мога да кажа,че в някои от тях има доза истина,но други са напълно абсурдни! И двамата шефове (Иво и Дидо) са прекалено добри.Иво е справедлив и се държи с всеки така както заслужава! Не веднъж е помагал на работниците,без значение дали е на месец или на 10 години стаж.Дидо също е прекалено добър,просто слуша не съвсем подходящи хора,които явно не помнят каква е длъжността им.Нормално е да има недоволни,в крайна сметка условията са едни и ако на някой не му харесва просто не започва работа там.Не виждам какъв е смисъла,да почваш работа на място където не ти изнася,после да плюеш,че това не е ок и онова не е ок.Когато работиш,ще взимаш пари,ако не работиш и се скатаваш много ясно,че това се забелязва и не остава ненаказано.Има и много хора които крадат от там на поразия,е извинете ама е напълно нормално да ви изгонят да ви удържат пари! Така,че коментарите са ви напълно неуместни!
Не е имало случай в който,заплатите и авансите в тази фирма да се забавят,шефа винаги се старае да поощрява служителите си(дали с бонуси за празници,или по друг начин винаги го прави).Никога не е отказал да изслуша някой,ако вие незнаете как да разговаряте с такива хора никой не ви е виновен.Където и да започнете работа винаги шефовете ви ще са надути,надмени и т.н.
Относно работата - тя е нормална,като всяка друга.На моменти има повече работа,на моменти няма.Нормално е понякога натоварването да е повече,но никога не се е случвало да работиш по 12-14 часа дни наред както при други фирми.В крайна сметка този който го мързи,и е свикнал да получава всичко наготово,този който не може да търпи градивна критика и се мисли за център на вселената няма място там.Няма да остане доволен..За другите дерзайте има потенциал за развитие..не случайно тази фирма е от толкова години на пазара и въпреки спада на работа и затрудненията успява да се държи и извършва търговска дейност.
Шофьорите..нормално да са вечно недоволни...повечето които отиват там са със самочувствие на звезди,могат всичко,карат перфектно и т.н.А след няма и месец се вижда как нямат грам покритие и всичко е само приказки.
Изобщо не пазят бусовете постояно ги удрят,не случайно приличат на войнишки канчета имено от шофьори които могат много да карат.Повечето бивши и някои от настоящите са страшни мърлячи.Без да има обидени..ама личната хигиена е задължителна..не може да говорите,че ви е срам от бусовете, а в същото време нито да чистите след себе си,нито да се къпете..абсурдно е!
Моя съвет е всеки може да каже всичко,ако някой иска да започне работа там,да иди да попита за условия,да прецени изнася ли му или не...сам да си състави мнение.Не си правете изводи от мненията на хора които първо не познавате,и второ искат всичко да става по лесния начин.Е в България такава опция няма..!


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, кандидат за работа съм. Наистина ли шофьорите при подписване на договор ги карат да подпишат запис на заповед на стойност 5000 лв.?


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Обращам се към вас бивши колеги на фирмата.Много лесно и удобно е да пишете всички тези грозни неща за шефовете и колегите на Д И Д.Но да, нали в днешно време ние търсим вината и недостатаците си в другите,а не в самите нас,така е по лесно.Да си кажем чесно,в тези трудни времена колко фирми дават заплати на време какато е в ДиД-много малко.Има ли вече търговска фирма в която се работи по-малко от 10-12 часа-няма.Не ви дават облекло-е кой дава.Искате повече пари-еми работете повече,изкараите си ги и  щте ги вземете.Вие като бивши работници знаете,че колкото си изкарате толкова щте вземете.Е тогава какво се оплаквате-вие толкова сте работили.Шефа пристигал с неговото BMV,и какво, работи много кара BMV.Работете и вие така и вие ще карате.Не сте доволни от фирмата,а се сърдите,че са ви изгонили.Е нали не сте доволни,защо сами не си тръгнахте.Има ощте много неща който да кажа,но няма смисъл.Жалко е ,че ние хората станахме много злобни един към друг.Вместо да си помагаме,ние си пречим.


бивш служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
5
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
-4

И аз, като колегата Росен, съм на мнението, че "психотрилъра" или така наречения "Търговски директор" в база Къра върти фирмата на пръста си пълнейки главата на шефа Дидо със всевъзможни идиотщини! Няма да коментирам причината, поради която бях освободен от работа, но за същата причина трябваше да бъдат освободени още поне трима от работниците в базата, които обаче още си работят и няма никакъв проблем за тях. Както и да е явно някой е трябвало да измие помията и това трябваше да бъдем аз и един от началниците които бяхме освободени! Заплащането е сравнително добро, но на фона на работата, която те карат да вършиш по 6 дни в седмицата е направо нищожно! Уважение - никакво, гърбиш, като луд и за всичко си виновен! Привилегий - единствено, че имахме право да пазаруваме на преференциални цени, като парите за пазар се удържаха на заплата. Фирмена сигурност - нулева, постоянно си под стрес и заплахи, че ще загубиш работата си, както в последствие се и получи! Ангажираност - трябва да живееш за фирмата и в нея, почти никакво свободно време, работиш по 6 дни в седмицата, в повечето от които по над 10 часа. Потенциал за развитие - минимален. За складовия работник най-голямото постижение, до което можеш да се домогнеш е - птгпвпрник на продуктова група с увеличение на заплатата от 50 до 100 лева в най-добрия случай и забравяш за по-нататъшно развитие. Местоположение - за мен лично беше удобно, понеже живея в същия квартал, в който се намира фирмата. Колеги - с повечето се разбирах добре, но има и някои страшни дразнители и прости селяни, с които неможеш да излезнеш на глава и които в последствие получиха незаслужени правомощия, абе мазало! Работна среда - хм, ами какво да кажа, условията на работа са направо мизерни. Не ти осигуряват работно облекло, нито обувки. Време за почивка почти няма. Обядваш ако остане време за 10 - 15 минути и пак на "пангара". Като цяло според мен НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА, да работиш за ДиД! Яко гърч за малко пари. Сами си правете изводите!!!


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
-5

Просто не знам от къде да започна...Фирмата е с две бази в град София.В едната база ,шеф(собственник) е Иво.Там цари пълен казармен ред,от- до.Сутрин щом са зададе шефа с черното БМВ,всички ние грабваме,кой метла кой лопатка кой празно пале друг количка само и само да не си помисли ,че видите ли "...тия май вземат пари като бездействат...!А За пренебрежителното и надменно отношение просто едва ли мога да намеря време и думи за да опиша всичко...Във втората база шев(собственик )е Дидо.Там е коренна противоположност всеки си прави каквото си иска ,плюе ,хвърля по земята буклуци без да му пука от нищо.Дидо е толкова добър,че ги е оставил да му се качът на глава и дори да му казват кого  да наеме на работа и кого да освободи.Обвзет е изцяло от психотрилъра който сам е назначил за управител Дидо се вслушва във всяка негова дума и по този начин нещата започват да не вървят.Защото вече не той разсъждава а слуша и е потърпевш дори и герой в разни между колегиални сблъсаци ,интриги и сплетни.Аз работих там месец през който дадох всичко от себе си,правех повече заявки от колкото всеки друг когато е бил нов като мен е правил(цитирам колеги)И ето,че тук заговори злобата,омразата и зависта.Пристигна някакъв пич уволнен от друга фирма подобна на тая, прител на психо-трилъра и той тутак си успя да убеди мекият шеф ,че тоя ще е по добър от мен.И така бях освободен от работа на08.11.2011  дет се казва в началото на зимата и сега съм без работа с две деца.Много боли когато ниско качествен материал дошъл от някъде си ,успява накак си да се  намърда със подлизурковщина и подлагане в благо разположението на височайшите.И тогава вече започва тайно и мазно да промъква злокобните идеи да съсипва бъдещето на хора които са по добри от него.В едната база "Леонсио"така нареченият началник  е доста зле изглеждащ външно и също толкова инетелегентен тип слязъл от Сливенският балкан.А в другата база "Леонсио" е селянче излъчващо и таящо доста омраза и злоба в себе си придошло пък милото от село Кзичане.И на практика тия двамата са "верните слуги" на собствениците от които зависи кой остава и кой си тръгва.На мен лично както и на част от колегите доста ни беше трудно да се разбираме с тях защото в следствие на нелогично не навремено и не правилно вземане на решения от тяхна страна се допускаха доста грешки ,които се налагаха една и съща операция да се върши по два и повче пъти.А пред шефовете те представяха  нас шофьорите,складовите работници виновни.Щосе отнася до самата работа денят започва в седем и завършва след деветнайсет часът,няма време за една тоалетна да не говорим ,че се попълват документи и се храниш доката си на свето фарите.А за жените работещи в офисите и на двете бази просто не ми се говори....На тях милите от интриги и сплетни просто не им остава време да си изпълняват задълженията.Това е което мога да кажа  аз.Страшно много съм разочарован за това че толкова се старах, а те се отнесоха с мен така в началото на зимата.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Наскоро намерих в консерва от Гювеч на компанията камъни, и едвам не си счупих зъбите, понеже вече бях сготвил консервата им на ядене с месо и картофи. Само за сведение, и картофите и месото за минали през ръцете ми и знам че не е дошъл камъка от тях. Уважаеми хора от  Д и Д Комерс  енд Диливъри ООД, моля да си проверите щателно процеса на работа, обработка и стерилизиране на продукцията си. За сведение, вече съм подал жалба срещу продукта ви в комисията по защита на потребителите.
С уважение.
Димитър


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не познавам тази фирма и нямам връзка с нея, просто в момента чета нейна обява за работа. Но от мненията, които прочетох мога да кажа следното: Хора, аз дори не бих Ви назначила на работа, не бих Ви дала този шанс, Вие сте неграмотни, не можете да напишете едно изречение вярно, а тръгнали мнение да изказват, радвайте се, че въобще Ви взимат на работа.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?