Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

куцев м /img/frontend/nomap.png"
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-5

Работихме 2 месеца в тази фирма, без трудов договор и осигуровки. Работното време беше 10-12 часа и отгоре. Накрая не ни платиха заплатата за последния месец, така че не е учудващ факта, че има много голямо текучество в тази фирма. Явно действат по този начин - наемат непрекъснато нови хора, не им изплащат обещаните пари и след това наемат нови. Колеги, не рискувайте да изпаднете в нашето положение - без пари след 2 месеца къртовска работа! На шефа на фирмата, който открадна тези пари от моите деца, мога само да му кажа, че хора като него рано или късно си плащат, и то скъпо, за тарикатлъка!


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-5

Това е една от многото фирми в България която са некоректни към своите служители.Работи се по 10-12 часа на ден а по някои път и повече и с заплаха че ако някои не доиде на работа няма да си вземе парите, и не коректно отношение към работниците.Заплатите им се бавят с по месеци и не е сигурно кога и ДАЛИ ЩЕ ГИ ВЗЕМЕШ.Това е строителна фирма в София и страната.Имаите го в предвит когато попаднете на тяхна обява не се подвеждаите под обештанията които ги дават.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?