Подробна оценка от Джони
Бях на 2 интервюта в офиса в София, като първото беше ОК, професионално, кратко, право към важните въпроси. Беше проведено от симпатична дама, която е дясната ръка на шефа.
Но шефа....... няма такъв изрод, направо смях в залата.
Докато си чаках за първото интервю хранеше безобразно някой завалия Митко, като не бяха "простак си Митко", "млъкни, че ще те набия", а, у, крещене, хранене... пълен ужас..
Второто интервю, което беше лично с този самозабравил се "мениджър" беше пълен цирк също - арогантен, невъзпитан, няма добър ден, не те поглежда, само съска и ръмжи някакви тъпотии, опитва се да те унижи, и да те смачка.
Та това е явно "веселата" атмосфера там и в общи линии няма такива пари, за които бих се подложил на такова нещо.
Съжалявам ги тия младежи, дето трябва да му търпят простотиите ежедневно, но за пусти пари хората са готови на всичко..
Подробна оценка от petq ivanova
Някой,работещ там,може ли да каже какви са заплатите в цифри?
Подробна оценка от Георги Стойменов
Просто не можете да си представите какви самозабравили се празноглавци работят в раководството на тази фирма.От мненията по долу можете да придобиете представа за какво става на въпрос.Запллата-подигравка спрямо условията на труд-а именно вместо 7 часов работен ден(както е по закон)8часа,а неса рядкост и случайте кагато се работи и по 10-12часа.Да не говорим,че вместо 5 дневна работна седмица,тя почти винаги е 6,дори и 7дни.През пролетта и лятото когато"няма толкова работа"събота и неделя се работи за компенсация,която никога не ползвашОтпуска ползваш единственно,когато те пуснат,ито не повече от 5дни,като през тези 5 дни задължително ще те викнат на работа поне за 2 дена(освен ако някой от НАЧАЛНИЦИТЕ не е твой човек.Ако попаднете случайно на работа в този завод,и нямате връзки-не очаквайте никакво човешко отношение спрямо вас;просто сте поредната маймуна дошла на работа.Глобяват ви за щяло и не щяло,а като си потърсите правата при така наречените човешки ресурси,насреща ви се изкоколва една очилата мумия от времето на Дънкан Маклауд,иви напада с най различни епитети от рода на;"На нас ни трябват универсални бойци,а не селски хамали и туземци".В общи линии бягайте далеч от тази фирма.
Подробна оценка от ВЕСЕЛИН
Ако някой може и има желание, моля кажете Вашето мнение, кандидатствам за свободна позиция "Машинен инженер"- според обявата на Монбат АД гр. Монтана
Подробна оценка от Бивш
Не си губете времето в тази фирма...Всеки е длъжен да опита,но ако напускаш работа,за да започнеш там....просто недей,няма по-лоша организация и условия за работа. Най-големият проблем е самозабравата на ръководството...
Интервюто е пародия...няма нещо,с което да се затрудни човек. То няма и някакви изисквания за започване на работа.
Подробна оценка от bezimenen
Здравейте,
Поканен съм от фирма "Монбат Трейдинг" на интервю за отдел продажби.
Моля ако има някой запознат как протича интервюто да сподели :)
дали е изцляло на английски, какви въпроси задават и прочие.
Благодаря предварително за информацията
Подробна оценка от Пламен
Заплащането - като за града е добро, на национално ниво е нищо особенно. По същество ако не си вътрешен човек е хубаво да си здрав физически, за да можеш да бъхташ по цял ден. В общи линий - тежка работа за малко парички.
Нарушават се нормите за тонове суровина която трябва да се прехвърля за една работна смяна/доста хора са принудени да прехвърлят до 20 тона метал на 7 часа/, често срещано явление е да не се заплаща извънредния труд /нещо което ако го потърсиш, просто ти показват вратата./, подписваш договор за работа на 7 часа а те принуждават да работиш по 8 часа, не се спазва времето нужно на хората за почивка между две работни смени/по лично усмотрение се викат хора от първа смяна за нощна, от втора за първа/, работи се във вредна среда която тотално трови хората а мерките за защита са фиктивни на практика.
Раздават работни дрехи, обувки и маски. Обувките са буклук, но никой не го интересува. Повдигнах въпроса един път пред т.н. Човешки ресурси - отговорено ми беше "ние знаем че не стават, но са ефтини"!?! Маските - на кутията на последните който ползвах пишеше че срока им на годност е изтекъл 2009 година, а сега сме 2012. И да, те имат срок на годност! Не стига че са прекалено стари, но са и неефективни за големината на частиците който всъщност трябваше да не пропускат!
Уважение - от колектива го получаваш ако го спечелиш. От ръководните фактори - нулево. Ти си просто поредния кечист там, никой не му пука ти с каква нагласа работиш. Има едно нервно очилато човече, Карагеоргиев, ръководно лице от т.н. столица. Минава покрай теб и избухва в псувни без никаква причина, врещи като побеснял, казва ти че си уволнен и след като си тръгне местните управници ти казват че няма да те гонят. Има доста дребни началници, чиято основна задача е да взимат заплата и да не правят нищо. Структурата на фирмата е пълна нула, 100 човека администрация, 150 в производството.
Привилегии - такива няма! Имаш удоволствието да се храниш с мазнотиите в фирмения стол, и да си плащаш за престоя в фирмената база в Бързия. Тровиш се на воля с оловен прах, след това подправят резултатите от изследванията на кръвта които се провеждат от КПЗ-София като значително се намалят показанията на единиците олово в кръвта. Има го черно на бяло доказано, мнозина спечелиха дела точно по тоя въпрос.
Фирмена сигурност - такава няма! Днес решават че не им харесваш и си тръгваш, задаваш много въпроси - тръгваш си, нарочен си за виновен за проблем - тръгваш си, търсиш си правата - тръгваш си. Фирмата е стабилна от финансова гледна точка но са единици хората които реално осещат това нещо. Масово явление е да биват глобявани хората къде с причина, къде без такава.
Ангажираност - работата е много и тежка. Типично кумунистическо предприятие, 15-20 човека са се вкопали в основите му и само си сменяват имената на длъжностите. Хората се оценяват по родствена линия, не по резултатите който показват! Случаен човек попадне ли там, вечно ще е на най-ниското ниво.
Потенциал за развитие - Ако не си с протекции, нямаш шанс!
Подробна оценка от Димитър
Искам да споделя мнение, относно проведеното ми интервю за свободна позиция в отдел Продажби в Монбат.
На срещата присъстваше един господин, който се държеше все едно съм му изял закуската и съм дошъл да му искам пари за нея. Интервюто премина на бързи обороти, като ми бяха задавани директни въпроси, на които отговорите ми не бяха изслушвани, а постоянно след първото изречение ми беше задаван следващия въпрос.
Накрая ми обявиха, че всъщност те въобще не били на зор, да наемат човек на позицията и едва ли не могат да ми предложат съвсем друга позиция, на определена по-ниска заплата.
Предложената заплата, не беше твърде ниска (за стартова такава), но не можеха да ми кажат как ще се промени след тестовия период от 3 месеца. Това, заедно с факта, че никога не се давали бонуси, независимо какви продажби осъществяваш, ме озадачи доста..
В крайна сметка, дори и двойно по-висока заплата да ми бяха предложили, вече бях решил, че не искам да работя за тази фирма.
Може би като партньор в бизнеса са добри, но когато отивам на интервю и се държа с уважение към хората, с които говоря, очаквам същото и от тяхна страна, в противен случай, просто взаимно сме си изгубили времето ;)
Подробна оценка от бивш служител
Ако Ви предлагат работа в счетоводството на Монбат АД в София - за мнения потърсете фирма "Белниколов, Петров И партньори". Това е счетоводната къща, която ги обслужва.
Видях че отново си търсят човек - изглежда и последният е избягал :)
Подробна оценка от stoyanov
Не съм съгласен с писаното във форума. Фирмата е стабилна, плащат се редовно заплати (никой не е държан насила на работното си място). Разбира се, че може би има негативи но навсякъде е така...