Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Firefly Studios /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
3

Съгласен съм с горното мнение, да заплатите са около средните за бранша, но няма абсолютно никаква сигурост, кога, как и дали ще си получиш парите за месеца, случвало се е да се бавят с по 20 дена и никой нищо да не споменава. Организация - никаква. през по-голямата част от времето ровиш безцелно в нета, защото няма кой да ти даде нещо да правиш, но ти изсипват проекти които буквално трябва да станат за вчера. Като програмна база няма никаква. всеки сам си пише сайтовете, полвината ползват фреймуорк другата са спагети и понякога трябва да се луташ с дни в чужд код (на бивш програмист защото тук хора не се задържат много) докато решиш елементарен проблем. Това има и плюсове, защото се научават и нови неща, но до един момент. след това всичко става монотонно и еднотипно. Сайтовете които правят като цяло са малки и не представляват голямо предизвикателство.
Работната среда е ведра и колегите са свястни, но само толкова.
Местоположение : момин кладенец 3


бивш служител

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
3

Чудесна фирма, но само на приказки - страшно много се говори за развитие, перспективи и други такива. Реално погледнато - няма никаква организация, сроковете винаги са за вчера и те карат да се чувстваш виновен, за това че те не могат да си подредят проектите. Заплащане: около средното за бранша, но парите се бавят много често, понякога не е ясно дали въобще ще ги получиш и в общи линии никой нищо не ти казва. Развитие: Никакво, само тиквени медали, вземат малки проектчета, които не представляват кой знае какво предизвикателство, Съотношение работа/ свободно време: Не правиш нищо известно време и след това ти стоварват сайт в сряда, който трябва да е готов за петък и в крайна сметка стоиш като гламав до 1-2 през нощта, след това пак без работа. Местоположение: до Попа, в центъра на София

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?