Подробна оценка от Маугли Африкански
Мнението ми е за ОСРАМ ЕООД.
Служител съм във фирмата отскоро и впечатлението ми е доста добро.
Спазва се етикет на поведение от всички, с малки изключения (но го отдавам на факта, че всеки човек е различен).
До сега не ми се е случвало да ме "навикат" за каквото и да било. Напротив! Всички колеги са много отзивчиви и всеки ще ти обърне нужното внимание.
Не се толерират размотавания и шляене, което говори за дисциплинарност.
Работното време е повече от добро. Смените са уредени така, че да имаш време за всичко.
Почивките са регламентирани и се спазват, което също е добре.
Управата винаги е готова да ти влезе в положение,ако се наложи да отсъстваш, стига да не е прекалено.
Работната среда е като във всяко производствено предприятие.
Подробна оценка от Гинко Билоба
Имаш надежди за Осрам, но уви. В Шнайдер Електрик дават повече пари от тези, правете си сметка...
Отвън ябълка отвътре червеи.
Долното мнение е за ОСРАМ ПЛОВДИВ, забравих да добавя.
Определено не си заслужава там. Заплатата е малка за три сменен режим на работа, само 660 лв.(нето). Бонуси за норми няма, понеже всяка седмица нормата е по-голяма и в един момент не знам как може да се постигне, понеже ако си направиш нормата, то веднага е вдигат. Работната среда не е лоша и храната в стола е добра, тоалетните са чисти. Но като цяло не си заслужава. Постоянно има някой да вика давай по-бързо и както казах по-горе, няма бонуси за цялата тази работа, което е странно за мен.
Подробна оценка от Маугли Африкански
За интервюто чаках по малко от половин месец. Съгласиха се да изчакат предизвестие, за което много им благодаря!
Някой да знае до колко време се чака договора за оферта в Осрам?
Кандидатствах за позиция монтажник, някой ще каже ли нещо повече за тази фирма, стрували се да почвам работа там. Какви са условия и заплати. Благодаря.
Преди време Осрам и Сименс бяха заедно, но в момента Осрам е отделен от Сименс. Завода до Пловдив е нов, все още капацитета не е запълнен, нито като човешки ресурс, нито като машинен потенциал. В момента мога да кажа добри отзиви за фирмата, има добри социални осигуровки - транспорт, храната е добра и на съвсем ниска цена, на месец храненето ви ще ви излиза около 20 лева, което е много добре. Работната заплата е над средното ниво за подобни производствени предприятия. Прави ми добро впечатление, че навсякъде се осигуряват удобства, до кухнята има освен талетни и специални помещения за да се измиете и освежите преди и след хранене, има стая за долекарска помощ при нужда като там ще има и нает фелдшер, в завода няма отрови, а климатичната инсталация постоянно вкарва свеж въздух отвън, така че да не е застоял в халето. Ако съм имал нужда от това да отсъствам от работа по някаква причина винаги са ми влизали в положение, отношението е добро. Има проблеми свързани със самия работен процес, но смятам че това е нещо нормално и нещата ще влязат в релси след като завода започне да работи в пълна мощност и капацитет, все пак реално погледнато всички хора там са в ново предприятие и трябва време да се изгладят нещата. Това е, което мога да кажа за сега, не съжалявам че направих избор да започна работа тук.
Когато търся мнения за ОСРАМ ЕООД ми зарежда Сименс ЕООД, някой да знае защо ?!
Искам някой да сподели повече информация за новия завод на ОСРАМ до Пловдив ?
Да не би Сименс и Осрам да са една и съща фирма ?!
Благодаря !