Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ProPhon / ПроФон /img/frontend/nomap.png"

ProPhon / ПроФон

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Напълно подкрепям колегата. Изключително некоректен работодател е тази фирма. Заплащането е обидно малко, придобивките - зеро, компютрите стари, няма дори един обикновен апарат за вода, не се дават пари и за съвсем дребни консумативи от първа необходимост. Отношението е кофти, изпълнителната директорка е невротична женица с изтерични пристъпи в климакретиума, която обожава да й ли*ат задните части. Цари супер лицемерие, посредственост и некомпетентност. Накадърните се страхуват да не бъдат изместени по някакъв начин и всячески гледат да те натопят при първа възможност. Фирмена сигурност също няма - могат да те изритат като мръсно псе в рамките на няколко минути съвсем безпричинно, без да им мигне окото, но в случая ще ти направят единствено голямо добро, така че това едва ли може да се нарече минус. Жестоко текучество поради липса на перспективи. Работата е предимно бумащина и мега скучна, превръщате се в един книжен плъх и мижитурка. Обстановката е доста соц, както и хората, работещи там - ще се натъкнете единствено на ужасно измъчени физиономии на бедно облечени, изстрадали, наплашени и със смачкано самочувствие хорица, които поради безпаричие не могат да си позволят да хапнат дори парче пица навън, а си носят храна от вкъщи. Ако сте свежар, креативен, енергичен и амбициозен човек, не си губете времето дори да кандидатствате там. Даже като се замисля, досега не съм се натъквал на толкова мизерен работодател.


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
3

Здравейте на всички, които сте се подлагали да си подадете документите в тази фирма.
Няма смисъл повярвайте ми!
Аз работих там и положението е следното:
1. Работно време от 09.00-18.00h с 1 час обедна почивка, 5 дневна работна седмица. Но ако може да не излизаш почивка много добре ще правиш. Гледат те малко на криво ако излезеш. Молят те уж срещу заплащане да работиш в събота, но заплащане няма, въпреки че си си свършил работата.
2. Работна среда - не е лоша. Добро разположение в центъра на София на Граф Игнатиев, точно преди пл. Славейков.
3. Заплата - ужас под всякаква критика. Обещават едно получава се друго. Заплатата уж първоначална е 600 лв. върху които те осигуряват и получаваш чисто 400 и малко. На интервюто ти казват че след 3 месеца ще ти я вдигнат на 800 лв., няма нищо такова, остава ти такава и ти ако си човек, който се уважава си тръгваш, защото си брутално излаган.
4. Хубавото е че има 2-3 колеги, които са готини.
5. В момента в които се появи шефката се започва, едно симулиране на дейност, тичане по коридорите, натягане, едно гъзолизане не е истина, а тя си умира от кеф естествено.

Сега в момента пак търсят човек за отдел Разпределение, обявата е в jobs.bg. Изглежда много добре и обещаващ, но не е.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?