Подробна оценка от Женя Йончева
Анулираха ми полета и го смениха с друга дата без да ме уведомят. 2 дни бях в чужда държава с четири годишно дете. Когато се справихме с непредвидения престой на чекирането на летището ни нямаше билетите в системата! От компанията ме уверяваха, че съм била уведомена с фалшиво прикачено “ уведомление”.
Като има една приказка, "ако нямаш човек нЕкъде, си стягай багажа за нЯкъде. Или казано с прости думи, за цялото "семейно" летище, консервирало се в Соца, ако имаш човек нямаш проблеми, ако нямаш човек, по-добре си избери друга професия или ако толкова държиш да работиш в тази самолетна сфера, смени държавата...
Ще се постарая ДА ВИ ОСЪДЯ И НЯМА ДА СТЕ ЕДИНСТВЕНА АВИОКОМПАНИЯ, КОЯТО СЪДЯ ИМЕННО ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ ВИЕ 40 МИН ПРЕДИ ПОЛЕТА РЕШИХТЕ ДА ИЗПЕЗНЕТЕ ОТ КАСА НА 25.10.20. В 08:00. ЩЕ ПРОВЕРЯ, ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ЕЪР КАСИТЕ НЕ БЯХА НА ЛИЦЕ 40 МИН ПРЕДИ ПОЛЕТА ЗА ПЪТУВАЩИТЕ. ЩЕ СТЕ СЛЕДВАЩИТЕ, КОИТО ИМЕННО ТОВА НАПРАВИХА. ПЪРВАТА КОМПАНИЯ БЕ УСПЕШНО ОСЪДЕНА В МЕЖДУНАРОДНО ОТНОШЕНИЕ - ХАГА. СЕГА ВИЕ ЩЕ ПОНЕСЕТЕ ОТГОВОРНОСТ.
ЦЯЛ ПЕРСОНАЛ НА ХИЙТРОУ СА ИЗУМЕНИ КАК АЗ 40 МИН ПРЕДИ ЧЕКИРАНЕ НИТО ЕДНА КАСА НА ВАШАТА ФИРМА Я НЯМА, РЕШИЛИ И ИЗЧЕЗНАЛИ. ЧЕ ВИЕ ЕБАВАТЕ ЛИ СЕ БЕ.
ВЧЕРА ПЕРСОНАЛА НА ХИЙТРОУ ПОТВЪРДИ КАК ТОВА Е ВАША ПРАКТИКА И СЕ НСДЯВАТЕ КЛИЕНТ ДА ПОМОЛИ ЗА ПРОМЯНА НА ПОЛЕТ, В КОЙТО СЛУЧАЙ МЕН ВЧЕРА ВАША НЕКАДЪРНИЦА ПО ТЕЛЕФОНА МИ ПРЕДЛАГА 50 ПАУНДА ДА СИ ПЛАТЯ.ПИТАМ ВИ АЗ НА КОГО Е ВИНАТА БЕ. ВАША. КАКВА ГЛОБА 50 ПАУНДА БЕ НЕЩАСТНИ ОБИРДЖИИ.
ВЧЕРА БАЩА МИ ПОЧИНА, А ДНЕС ПОГРЕБЕНИЕ. ВИЕ МИ ЕБАХТЕ МАЙКАТА С БЪЛГАРСКОТО ПРОСТАШКО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТ Ю ВСЕ ОЩЕ НЕ СТЕ ЕВРОПЕЙЦИ.
СЕГА СЬ ЩЕ ВИ ГОНЯ И ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ. ДОЛНИ КРАДЛИВИ НАГЛИ
Така. ГОСПОДА. ЩЕ ПРЕДЯВЯ ИСК СРЕЩУ ФИРМАТА ВИ, КАК ВЧЕРА 40 МИНУТИ ПРЕДИ ПОЛЕТА ВИЕ РЕШИХТЕ ДА НЕ МЕ КАЧИТЕ В ПОЛЕТА, КОЙТО БЕШЕ ЗА ПЛАТЕН БИЛЕТ ОНЛАЙН. СЛУЖИТЕЛ НА ЛЕТИЩЕ ХИЙТРОУ ВИ УВЕДОМИЛ, ЧЕ ЗА ПОЛЕТ 08:45 ИМА ПЪТНИК, КОЙТО ОТКАЗВАТЕ ДА ЧЕКИРАТЕ. ЦЯЛОТО ЛЕТИЩЕ В ХИЙТРОУ ВДИГНАХ ВЪВ ВЪЗДУХА ВЧЕРА И ВСЕКИ КАЗВА КАК НЕ ДОУМЯВАТ, ЗАЩО ВИЕ СТЕ ПОСТЪПИЛИ ПО ТОЗИ ГНУСЕН, ДОЛЕН БЪЛГАРСКИ МАНТАЛИТЕТЕН ПОМИЯРСКИ НАЧИН. МНОГО ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ ОБЯСНИХА КАК ТОВА Е ВАША ПРАКТИКА И НАЙ РЕДОВНО ПОСТЪПВАТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН. ВЧЕРА ОЩЕ НА ЛЕТИЩЕТО СЕ СВЪРЗАХ С ВАША СЛУЖИТЕЛКА, КОЯТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕГРАМОТНА, НЕКОМПЕТЕНТЕН ВАШ СЛУЖИТЕЛ.
ЩЕ ВИ ГОНЯ ДО ДУПКА И ПОВЯРВАЙТЕ, НЕ СТЕ ПЪРВАТА АВИОКОМПАНИЯ, КОЯТО ЩЕ ОСЪДЯ. КЪДЕ СА ПРАВАТА НА ПЛАЩАЩИЯ КЛИЕНТ БЕ НЕЩАСТНИ БЪЛГАРИ КРАДЛИВИ. КЪДЕ СА БЕ. ЗА КОГО РАБОТИТЕ БЕ. ЗА КЛИЕНТИТЕ ЛИ БЕ. КАК ДОПУСНАХТЕ БЕЗ ДА СЕ ПО ИНТЕРЕСУВАТЕ ЧЕ ЕДИН ПЪТНИК ЛИПСВА И ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА БЕ. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ. ИМАЛ СЪМ ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ ДА ЛЕТЯ ЗА ПЛАТЕНИЯ ПОЛЕТ. ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ОСОБЕНО ЗА ОТНОШЕНИЕ ПО ТЕЛЕФОНА, КОЕТО ИМАМ ЗАПИСАНО
Здравейте,
Тази компания действа като комунистически режим, каквото се нареди отгоре ТОВА Е и ти си длъжен да го направиш Като да работиш 6 дни по 10 часа, защото са уволнили 1/3та от кабинния екипаж. Като не пропуснаха и да намалят заплатите. Все пак трябва да има бонуси за тези отгоре. Храната която осигуряват е под всякаква критика. Едва ли ще наяде и малко дете, а за качеството да не говорим. Постояннно обещават неща които не се случват и всичко е една голяма бюрократщина. Ако имаш какъвто и да е въпрос или проблем НЯМА кой да ти обърне внимание.Графика се сменя буквално през ден и не можеш да си сигурен кога ще имаш почивен ден, което води до голямо психическо натоварване. Има още много да се каже за тази фирма, но не си заслужава времето ! Ако искате да се държат с Вас като с получовек заповядайте :)
Това което имаме като работна среда в тази компания,може би го няма никъде другъде по света.В момента в който те назначат на работа в компанията и веднага започват да мислят как да те махнат.Заплатите са изключително ниски-от порядъка на минималната за страната.Некомпетентност,мнителност,клюки ,интриги и сплетни.Това е атмосферата на работната среда,дирижирана от бабето,което планира стюардния състав.Полетният график се променя в движение на всеки час и не е възможно да се предвиди нищо в свободното време.Стойте далеч от тази фирма и не си губете времето с техните палячовщини ако не искате да ви ске смеят щото уж работите в авиокомпания пък сте перманентно безпарични
Здравейте. За всички бъдещи служители на тази АК искам да кажа, не си губете времето. Летите на макс, графика ви се мени час за час, постоянно, защото бабката в отдел планиране не знае какво прави. Заплата от 1200лв не си заслужава. Осигуряват те на минималната 630лв. Иначе изискванията са много. Има разбира се връзкари, които винаги поощрявани, а вие сте пренебрегвани за тяхна сметка. Вимаги са на акции, почиват когато искат, летят на каквито полети искат, а вие сте едно нищо, защото връзкарчетата буквално спят в кабинета на планиращата бабка. Тази година, по време на пандемията летяхме в най-голяюата зараза, а сега ни освобождаяат и взимат нови на наше място. Лъгаха по медиите, че са ни направили тест за ковод19, а в компанията реално няма тестван служител. Лъжци и измамници, за които не си заслужава да си разсипвате труда!
Здравейте може ли мнения за инженеринга, планинга и тн.Хора, отношение, работа, заплати. Благодаря предварително
Подробна оценка от Alex
Аз като настоящ клиент на България ер, мога да изкажа само позитивно мнение за тях. Персонала в самолетите винаги е бил много отзивчив, когато е имало нужда, чисто е и пътуванията ми са протичали без никакви напрежения или проблеми.
Подробна оценка от Анонимен, защото го е страх
Изключително демотивиращо и разочароващо. Правила и регулации не съществуват, много некомпетентни служители, липса на всякакъв професионализъм. Мениджмънта е също на много ниско ниво. Работата е постоянно под огромен стрес и нерви, които не си заслужават критично ниските заплати. Нулеви перспективи за развитие. Не знам как може да е в топ 3 на най-предпочитаните компании в България за млади хора... освен ако не са си платили за това проучване. Общо взето ако сте млад и искате да придобиете поне някакъв опит в сферата и да го използвате като трамплин и тренинг на нервите и силите ви, препоръчвам за не повече от 6-8 месеца. Оправия няма там, където няма мениджъри и служители, а началници и бачкатори.
Поздрави!
Като бивш служител бих казал, че работата в България ер е изцяло ДЕмотивираща!
Ниски заплати в замяна на голямо натоварване, както е написал колегата по-долу регламентите за работното време не се спазват като екипажите летят преуморени. Напълно реална ситуация е за един месец! да имаш 4 почивни дни!
Наемат се безкрайно неподходящи за позицията хора.