Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Йорг 2915, ООД /img/frontend/nomap.png"

Йорг 2915, ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изключително некоректни, всичко на интервюто изглежда добре, уверяват те колко са коректни и в началото наистина така изглежда, но после зейва истината. Какъвто пост да заемаш и без значение отдела, ти нямаш точни задължения, правиш всичко, постоянно те местят, дори ти самия не знаеш каква е функцията ти във фирмата. Хаоса е голям, виждал съм доста хора, които идват на интервю, а дори няма кой да ги поеме, камо ли да ги въведат в нещата. Откъм заплащане единственото хубаво е, че те осигуряват на заплатата, която реално вземаш, но тя е смехотворна на фона на работата, която вършиш. Не я вдигат или ако я вдигнат е нещо символично, дори бих казал подигравателно. Откъм работна среда няма да срещнете нещо комфортно, както изглежда от първоначалното интервю, работещите там са от по-обикновената прослойка, няма да срещнете много нормални хора, постоянно те юркат, селянията е на макс. Във фирмата с бъдеще са натегачи най-вече. Пълно е с лъжи от страна на ръководството, само об3щават, а на лице няма нищо. Като местоположение е добре, на ключово в града място е и с удобен транспорт. Като цяло не Ви препоръчвам започването на работа там, освен ако не сте в предпенсионна възраст или нямате никакъв, абсолютно никакъв избор и възможност за по-добра работа. Лично мен ме уволниха, тъй като уча в университет задочно, като те пр3дваеително бяха информирани за това още на интервюто и ги запознах, че трябва 2 пъти в годината да излизам в отпуск за по 2 седмици(най-често неплатен се налага, а за ученически, на който имаш право по закон и не е обвързан с останалия вид отпуск- тук няма!) и те казаха, че нямат проблем с това, като старателно ги бях запознал с програмата си. В крайна сметка след излизане в отпуск от 2 седмици, естествено неплатен, за моя сметка, ме уволниха на първия работен ден, който следваше след края на моя семестър. Дори предварително не си направиха труда да прозвънят и да информират. Когато си връчих трудовата книжка ми казаха, че все още съм в изпитателен срок, а той отдавна бе изтекъл. Силно не препоръчвам започването на работа там, освен ако не сте особен вид мазохист. Бъдете живи и здрави и успех!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много често се местят хората.Тъкмо свикнеш някъде и вече трябва да се обучаваш на друго място.Хората там поголомно напускат или се гонят.Шефката Поля използва доверието спечелено с много подмазване на шефовете си за да отмъщава лично не на база труд а клюки по нейна адрес.Заради тази лична вендета доста хора изгони като изтъкваше други причи,че не работели,че не се справяли и т.н.Виждала съм я как стои и подслушва зад вратата работниците,което е много ниска топка.За съжаление и вярват безрезервно и човек не може да се защити


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди няколко месеца постъпих на длъжнос в фирма Йорг 2915 оод от мен се изискваше да си върша работата коректно както и си беше спазвах всичко което се изискваше от мен с изключение на едно не ходех в събота да работя така като имам малки деца които няма кой да ми ги гледа и ето поради тази причина бях привикана при шефката която ме уведоми дословно " ТИ НЕ МИ ВЪРШИШ РАБОТА И ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА РЕШИХ ДА ТЕ ОСВОБОДЯ " за мен това дойде като гръм от ясно небе много е трудно днешно време да се отглеждат две малки деца да им се усигори всичко от което се нуждаят работата ме устройваше тъй като ми беше наблизо и ми беше удобно с оатавянето на децата и прибирането им много пъти сме били и с удължено работно време нямам думи просто каде се набутах това е най коромпираната фирма която се възползва ужасно от хората си които имат нужда от работа


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
-5

Изключително некоректен работодател!В тази фирма това което се обещава като условия на труд и заплащане няма нищо общо с реалността.Заплатата,която ми беше обещана в началото нямаше нищо общо с това което получих а и се изплаща на база двойно счетоводство.Пълна некомпетентност на мениджърският състав,хората се местят от цех на цех.Интриги, клюки и сплетни от всякакъв характер.Аз за първи път виждам как се гонят хора,без право на защита на база кой какво казал(т.е. интриги от страна на прекия ръководител) а не как работи.Изказвния от рода "аз им плащам не за да мислят,те имат мозък колкото да могат да ходят" показва красноречиво отношението на Йоргов към работниците.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?