Paraflow Communications / Парафлоу Комуникейшънс /img/frontend/nomap.png"

Paraflow Communications / Парафлоу Комуникейшънс

кандидатствах, доста бързо ме викнаха на интервю. Когато отидох ми направи впечатление, че това което пише в обявата няма нищо общо с това, което се работи. Но то се знае, че почти винаги е така. Проблема е следния, обещаха ми отговор до седмица, писаха ми че ще им отнеме още няколко дена да решат и дали бих изчакал, казах Да. В крайна сметка нито ми отговориха, нито нищо. После пуснаха пак същите обяви....

Фирмата не струва - на няколко пъти се убедих в това. На много места е плакнене на очи и отбии номер пред клиента колкото да се замаже положението. Парите са малко, потенциал за развитие и обучение = 0, защото и това струва пари. Не се заблуждавайте да кандидатствате там, не си заслужава!

Изкарах 4 години и половина в тази фирма. Тук срещнах най-големите професионалисти, с които съм имал честта да работя. Прекрасно място за инженери, които искат да учат и да се доказват. Когато има работа се бачка здраво. Когато няма работа, пак си получавате заплатата навреме. Минават и заминават разни отрепки, но фирмата си остава сериозен играч на пазара. Дерзайте!

шубе го/я е и не казва!

В момента фирмата е много хубаво място за работа. Paraflow е много добро място, за млад човек да започне своето развите, както и вече доказан експерт да работи. Много е важно човек да има мотивацията и нагласата да работи в IT среда. Според зависи на какъв пост е човек зависят и неговите отговорности(мисля, че това е ясно на всички). Затова изобщо не съм съгласен от мненията преди мен, че тези които са на по-ниски постове вършат цялата работа, а тези "по-горе" не правят нищо. Изобщо работи си се доста от всички звена. За заплащането не мога да говоря за всички, защото просто не знам. Най-ниското заплащане е над средното за страната.

Плаща се добре на група "отбрани" хора във фирмата, които се набиват на очи на ръководството, докато "обикновените" служители получават мижави парици, въпреки че точно те са тези, които вършат мръсната и проблемна работа.
Потенциал за развитие наистина има, но не е това мястото, ако желаете да получавате прилична заплата.

много е зле фирмата ако си чожек на някои си номер 1 но в противен случаи те товарат със много работа и дават пари за семки

Ooo толкова са зле горките. Бил съм там.Едни жени , които не знаят какво правят.По цял ден си чатят по ICQто. А долу в сервиза има една невротичка ...., толкова е зле!!Никой не може да я трае.Добре че е мъжа й да й пази гърба.
В Бургас и Варна момчетата са стабилни.(там няма жени)

Дават възможност за "развитие", ако си техен човек ти плащат, ако не си, не ти плащат и те товарят с работа. Ако разбираш от доста неща ще те натоварят с работа, но няма да ти платят и не чакай да ти плащат, защото няма защо(не си техен човек).. Средата е неприятна, защото някои взимат над 1000 лв, а други дето не са никакви взимат по 400-500 лв и вършат работата на тези с по над 1000 лв и им обясняват някои неща... Унизително е просто...

Ако заплащането не куца ще е идеално място за работа! Препоръчително е да се знаят приоритетите и всеки да си работи това, за което е назначен! Много е важно и служебните "привилегии" да са стриктно служебни, а не да се налага да се ползват лични средства за служебна работа!

За една година са напуснали над 10 човека най-малко!