Подробна оценка от В. Христова
Фирмата си е ОК.
Ръководителите са истински лидери. Има изключително компетентни специалисти. Като цяло екипът е задружен, трудолюбив и усмихнати. За отбелязване е отличната професионална компетентност, емоционален интелект и инициативност на работещите.
Естествено има и скатавки, хитреци, интриганти и подлизурковци. В интерес на истината този тип влечуги са точно 2 (двама).
Трябва да се отбележи, че когато ръководител отправя критика, тя е конструктивна и не цели да унижи човека.
Работната атмосфера е ведра и приятна, а условията на труд - почти отлични.
Естествено очакванията и изискванията са високи, но както и да го погледнем плюсовете са значително повече от минусите.
Подробна оценка от Христо
Като клиент, съм останал с високо мнение за фирмата. Поръчаното винаги е изпълнено в определения срок. Работи се. Наистина изпълнителността на задълженията вероятно е свързана със страх от -борбата за всяко работно место или на голям професионализъм. Всичко това е свързано с пазарната икономика. Има и модернизиране на отделни участъци. Вътрешно не знам, как стоят нещата. Работниците с които съм говорил във фирмата са добри хора, приемайте го буквално от охраната на портала до магазинера. За ръководството и пласмента - услужливи, внимателност. Не зная какво е заплащането и как е заложено неговото формиране - това е друг фактор за стимулиране на производствения процес. Поздрави и господ здраве да дарява на всички!
Подробна оценка от сиско
всичко в тази фабрика е загубено време унижение псиьическо натоварване раководството е под всякаква критика не попадаите там ще ви се разбие живота от нерви
Подробна оценка от Мирослав
Отвратително отношение на работодател към абсолятно всички работници и служители. Непрекъснати гаври!!!
Незачитане на трудово законодателство и брутално отношение към държавни и общински институции!!!
Назначени нискограмотни хора за ръководители , без каквото и да е образование или квалификация.
Подробна оценка от кати
сигурно са за психиатрия
Подробна оценка от Невинна жертва
Фирмата в гр.Дряново е добра и перспективна,но собствениците са хора примитивни като специалисти,груби и с ужасно отношение към тези,които работят за тяхното благосъстояние.За тях човешкото достойнство е непознато като понятие,а съдбата на работещите дори със стаж 20 - 30 години, без никакво значение.Като добавка избраният от тях управленски персонал (например ........):неграмотни,отмъсителни,подли,манипулативни.Не попадайте там,за да не съсипят здравето и живота Ви!
Подробна оценка от бени
Ужас, Ужас и отново Ужас.
Собственичката е за психиатрия.
Подробна оценка от чочо
Отвратително отношение на работодатели към работници и служители.
Пълно незачитане на елементарно човешко достойнство.
Непрекъснати викове и крясъци.
Непрестанни санкции по всякакъв повод , а често и без повод.