Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

"ХЕРКУ"-ООД /img/frontend/nomap.png"

"ХЕРКУ"-ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В тази фирма този,който работи се зачита.Това,че някой идва на работа,не означава че я върши!Основният въпрос е,че в частна фирма като тази, оценката за свършена работа в крайна сметка е на този,който най-много рискува,т.е. собственика!На някои работещи това не им харесва!


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-5

Тази фирма в цялата си история е била и ще остане перачница и колкото и собственици да се сменят (те сигурно вече са били поне 10) целта си остава една и съща - за сметка на микроскопичните заплати на работници и администрация една малка клика лапа огромни средства. Имало е моменти, когато всички заплати накуп бяха по-малко от заплатата на управителя. Имаше и тунеядци, които дори не идваха на работа, но взимаха огромни заплати. Това на фона на вечния недостиг на пари за заплати за простосмъртните. Раздават се пари на ръка като принципа е: ако си мой човек има за теб, ако не си - няма. Мошенгиите бяха стряскащи дори за мащабите на България. Говоря все в минало време, защото отдавна не съм част от Херку и всички мои бивши колеги ми казват колко добре съм направил, че съм се махнал отдавна.
Извод: Не си губете времето с тази фирма. Ако сте млад специалист отидете за 1 година да се поизучите малко и да придобиете опит и изчезвайте.


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
3
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
-5

НИКОГА НЕ ПОЧВАЙТЕ РАБОТА В "ХЕРКУ".Заплащането е ужасно.На едни и същи позиции заплатите са с големи разлики .По-новите работници се назначаваха с много по-големи заплати.На доста хора управителя всеки месец извън заплатата дава пари на ръка според личното си отношение.Осигуровките са на минимална заплата ,а остатъкът се дава отделно.Сега който е напуснал/а това са почти цялата фирма,защото заплати не се изплащат от октомври месец 2008/,ако въобще някога решат да дадат пари ,щели да дават само това ,което е осигурявано, а за другите пари ще пиеш една голяма ледена вода.Уважението на шефовете към хората е никакво-или ти просто не съществуваш за тях,или ще те унижават и обиждат без причина.Това са хора, които нищичко не разбират от мотокарен бизнес и затова доведоха фирмата до такова плачевно състояние.А битовите условия на работа в производството са ужасни-то просто няма никакви такива.Една шепа хора от производството ~25 издържат 40 души администрация.Това го е нямало и едно време при социализма ,а сега в частна фирма е просто удивително и нелогично.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?